This version of the page http://www.novolipki.com/butik-k-decorshop/ (89.184.92.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-13. The original page over time could change.
Бутік DECORSHOP - невід'ємна частина ЖК Новопечерські Липки інфо на novolipki.com

(044) 22 000 22
Замовити дзвінок
МЕНЮ
    • РУС
    • УКР
Головна Інфраструктура БУТІК K DECORSHOP
БУТІК K DECORSHOP

K DecorShop – «справжній рай» для декораторів та всіх, закоханих в свій будинок. Наш бутик наповнений приголомшливими подушками, пледами, килимами, постільною білизною, стильними торшерами і люстрами, аксесуарами для ванної кімнати, ексклюзивної посудом, модними або вінтажними (при цьому не менш модними) комодами, столами, консолями, класними диванами і кріслами. Всі предмети інтер’єру та декору зроблені в Європі і зібрані в одну красиву колекцію!

Філософія магазину і слоган: настрій людини залежить від того, що його оточує.

Ми створюємо саме радісний настрій.

Бутік K DecorShop заснований на ідеї, що домашня обстановка повинна бути виключно комфортної, якісною, стильною і справедливою по ціні. Від спальні до ванни, від кухні до кабінету, від парадних дверей до внутрішнього дворика – у нас є все, щоб ви створили будинок вашої мрії і насолоджувалися в цьому будинку життям.

Фахівці бутика K DecorShop розкажуть вам про найсвіжіші тенденції в декоруванні; допоможуть грамотно підібрати аксесуари, ідеально підходять саме вашій обстановці; зроблять презентацію в салоні або у вас вдома, доставлять обраний товар до вас додому; композиційно грамотно розставлять меблі та аксесуари; допоможуть оновити або повністю змінити обстановку за вашим бажанням.

Також в K DecorShop ми надаємо послугу святкового оформлення магазинів і ресторанів.

вул. Драгомирова, 12
Час роботи:
понеділок-п’ятниця 11: 00-20: 00,
субота 11: 00-18: 00
Тел .: +38 (044) 538-01-98
Email: decolush2016@gmail.com

Назад