This version of the page http://www.novolipki.com/salon-krasoty-milfey/ (89.184.92.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-11. The original page over time could change.
Салон краси MILFEY для підтримки краси і здоров'я, функціонує в житловому кварталі Новопечерські Липки інфо на novolipki.com

(044) 22 000 22
Замовити дзвінок
МЕНЮ
    • РУС
    • УКР
Головна Інфраструктура САЛОН КРАСИ – MILFEY
САЛОН КРАСИ – MILFEY

Салон Milfey – це особливий простір краси та здоров’я!

Що нас відрізняє від інших? Абсолютний сервіс для кожного відвідувача. Перебуваючи в салоні Milfey, Ви можете повністю розслабитися і отримувати задоволення від якості процедур, всі інші клопоти життя мегаполісу візьме на себе менеджер салону: організувати доставку хімчистки, зарезервувати стіл в ресторані, купити квиток на літак і забукированного готель в будь-якій точці планети …

Максимальна безпека.
Ми все продумали до дрібниць: відвідувачі салону мають персональну картку доступу для входу в салон; всі інструменти проходять ретельну обробку і стерилізацію спеціальними апаратами і засобами, відповідно до встановлених стандартів; використовуються тільки сертифіковані сироватки і пілінги; всі майстри мають медичну освіту. Комфорт і індивідуальний підхід. Можете бути впевнені, що Ваc обслуговують професіонали високого класу, всі процедури супроводжуються змістовними консультаціями з урахуванням особливостей Вашого організму, стану волосся, шкіри, нігтьової пластини, ритму життя. Саме системний підхід і індивідуально під Вас створене б’юті розклад на кожен місяць, дозволить бути завжди на висоті!

LPG
Одним з абсолютних переваг проходження процедури LPG в салоні Milfey є модель останнього покоління апарату CelluM6 Integral з удосконаленою манипулой для більшого захоплення шкіри, завдяки чого досягається приголомшливий ефект! Вас обслуговують фахівці з медичною освітою. Розробляються індивідуальні програми для кожного. Процедура здійснюється в комфортних умовах.

Масажі ручні
Ми пропонуємо процедуру у фахівців-реабілітологів з медичною освітою, досвідом роботи більше 15 років, власними авторськими методиками, здатними запустити процеси очищення від шлаків і самовідновлення Вашого організму.

Манікюр та педикюр
Особливу увагу в Milfey приділяється індивідуальним інструментів і їх стеріалізаціі, піклуючись про Ваше здоров’я і безпеки. Вибір типу манікюру і педикюру (європейський, класичний, апаратний, кислотний) виконується після діагностики ПОДОЛОГ особливостей Вашої стопи і нігтьової пластини. При необхідності наші фахівці-ПОДОЛОГ професійно виконають медичний манікюр і педикюр.

Косметологія
Косметологія представлена ​​процедурами, націленими на виведення токсинів з Вашої шкіри, на основі косметики преміум-класу Natura Bisse, Danne, Biologique Recherche і Faith. Рекомендуємо апаратну процедуру HydraFacial, яка визнана в країнах Європи стандартом косметології, вакуумний принцип якої настільки делікатний і результативним, що вже після першої процедури чистки проблеми Вашої шкіри будуть усунені. Використовуються тільки сертифіковані сироватки і пілінги.

Солярій
В салоні встановлений горизонтальний солярій останнього покоління (2015 г.), зі спеціальним захистом від випромінювання. Апарат має окремі лампи для обличчя та зони декольте, які володіють технологією прискореного та сталого засмаги. (Далі текст, який у попередній версії буклету)

Укладки і макіяж
Голлівудська хвиля, природні локони, кучері або випрямлені волосся, залежить від обсягу або без – всі останні тенденції (далі по тексту в попередній версії буклету до закінчення фрази в реченні “очищення шкіри голови” ). При цьому використовуються засоби максимального захисту для волосся, які тривалий час оберігають від впливу забруднюючих факторів навколишнього середовища.

Фарбування
Фарбування – це цілий ритуал в Milfey, так як використовується найякісніша і професійна косметика для волосся – KYDRA, OlaPlex, Davines, Lebel. Особливі ритуали і СПА-процедури, виконані на основі косметики, яка працює не тільки на поверхні волоса, але і в його кортексе, дають можливість відчути результат вже після першої процедури.

0673387070, 0443387338
вул. Драгомирова, 20
9:00 – 21:00
milfeysalon.com
milfeysalon@mail.ru
instagram.com/salonmilfey

 

Назад