This version of the page http://parkovemisto.com/infrastructure/ (89.184.72.84) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-01. The original page over time could change.
Інфраструктура - Житловий комплекс Паркове мiсто
044 503 65 33
Замовити дзвінок
    • Рус
    • Укр
  • Інфраструктура

    Ви цінуєте свій час. Настільки, що купуючи квартиру від забудовника, берете до уваги все, що знаходиться поряд з нею: транспорт, промислові гіганти, шумні підприємства, обєкти соціальної і культурної сфери, освітні та медичні заклади.

    Ми врахували цю особливість сучасної людини.

    ЖК «Паркове місто» – це 17 га комфортного простору з ідеальною інфраструктурою, як всередині комплекса, так і по сусідству з ним. Цілих 4 га займає парк «Крістерова гірка», а це велика зелена зона зі свіжим повітрям і різноманіттям флори.

    Безсумнівна перевага комплексу – розташування на правому березі Києва, за 15 хвилин від метро. Ліше 10 хвилин вам вистачить, щоб дістатися до будь-якого з двох торговельно-розважальних комплексів. Не більше 20 хвилин, щоб доїхати до Хрещатика, 15 хвилин – до Київського моря та лісу Пуща Водиця.

    Але виїжджати кудись зайвий раз не доведеться. Купити квартиру в новобудові в Києві приємніше, коли знаєш, що все найнеобхідніше – під рукою. Гамір столиці мешканці ЖК «Паркове місто» навіть не відчувають.

    Перші поверхи висоток – комерційна нерухомість. Тут уже працюють супермаркети, крамниці та бутики, відділення банків, SPA-салони, спортзали, бари, рестрани і кафе. На території є центри розвитку дітей, дитячий садок і школа, творчі майстерні. Комплекс має підземну і наземну парковки.

    Просто неба розташовано дитячі ігрові зони, волейбольні і баскетбольні майданчики, тенісні корти, міні-поля для футболу та work-out, зелені галявини для пікніків.

    Тут зручно жити і так само комфортно розвивати власну справу. Оренда приміщень для бізнесу у ЖК «Паркове місто» – правильне рішення. Панорамні фасадні вікна ідеально підійдуть для респектабельних вітрин. Є можливість під’їзду великогабаритного транспорту. Фасади чудову видно, тому реклама та вивіски завжди будуть у полі зору.

    Залиште Ваші контакти, і ми Вам зателефонуємо

    Помилка в заповненні форми






    Залиште Ваші контакти, і ми Вам зателефонуємо

    Помилка в заповненні форми






    Дякую за звернення, скоро ми з Вами зв'яжемося