This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-23. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

Ситуація в Заліщиках: родину отця, який захворів на коронавірус, уже обстежили

Очільник району звертається до всіх з проханням не виходити без нагальної потреби з дому. Якщо потреба є – на двір йти лише в рукавичках і масках. Заліщики забезпечені продуктами і медикаментами. Інфекційне відділення готове. На трьох в’їздах до міста чергують правоохоронці. Кого виявили з температурою – рекомендуватимуть звернутись до медиків . У разі відмови повідомлятимуть дані хворої людини на 103.

Є перший хворий на коронавірус на Тернопільщині. В області вводять режим надзвичайної ситуації

Перший хворий на коронавірус, на жаль, є уже і в Тернопільській області. Інформацію офіційно підтвердили. В області введено режим надзвичайної ситуації з 00:00 годин 21 березня через випадок захворювання.    Редакції "20 хвилин" відомо, що це - чоловік, йому 57 років. Із власних джерел вдалося довідатися про його стан.  

play_circle_filled У Тернополі ввели надзвичайну ситуацію. Що це означає і як діятимуть обмеження карантину(ВІДЕО)

У Тернополі, як і в Тернопільській області, відсьогодні, 21 березня, ввели режим надзвичайної ситуації.

Студенткам з Тернополя, які скаржились на медиків, зробили тест на коронавірус

Про те, що у двох студенток медичного університету в Тернополі симптоми, схожі на коронавірус, і їх відмовляються госпіталізувати, повідомив батько однієї з них. Уже 20 березня дівчатам провели експрес-тест на коронавірус, який виявився негативним. Проте, за словами батька, дівчат все ж помістять в обсервацію. Що кажуть медики?

У Козові закликають всім миром скинутись на апарат для вентиляції легенів

У районній лікарні є єдиний, але вже надто давній. Цього для потреб цілого району мало. Гроші можна перерахувати на благодійний рахунок через Приват24, у тексті є інструкція, або принести до приймального відділення лікарні. У селах ситуація із забезпеченням гірша. Вже другий день розвозять 3, 5 тисячі масок для амбулаторій та 150 одноразових халатів.  

Ще два випадки коронавірусу виявили в Україні. Які області цього разу?

Станом на 20 годину в Україні підтверджено 29 випадків COVID-19.

У Тернополі надзвичайна ситуація: які зміни будуть із 23 березня

Одним із важливих рішень влади є призупинення роботи громадського транспорту та введення маскового режиму. Це означає, що заборонено перебувати в місцях  загального користування, в закритих приміщеннях, офісах та транспорті загального користування без масок.

У всіх карантин, а злодії не сплять: на Симоненка, 5 вночі вкрали Chevrolet Aveo

Автомобіль стояв біля під’їзду на «Алясці». О 2.20, так показало на камерах відеоспостереження, її викрали. Власники побачили о 8.30, що автомобіля немає і подзвонили до поліції. За інформацією власників, автомобіль поїхав в бік Чистилова і далі на Львів. Кому щось відомо про авто, яке розшукують, просять дзвонити на 102 або 068 32 88 070.

В Україні уже 73 людини захворіли на коронавірус. Вчора було 47

За даними Центру громадського здоров'я, станом на 22:30 22 березня в Україні є 73 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. 

photo_camera play_circle_filled Коронавірус та карантин станом на 20 березня: останнє та важливе (оновлюється)

Щодня ми публікуємо на сайті "20 хвилин" усю найважливішу інформацію щодо карантину та ситуації із коронавірусом у Тернополі та Україні.  Нові обмеження і нововведення у Тернополі з 20 березня. Актуальна статистика.

photo_camera У Тернополі частина водіїв громадського транспорту перевозили пасажирів понад дозволену кількість

Екіпажі патрульної поліції перевіряють пасажирські перевезення, інформують та попереджають водіїв про необхідність дотримання обмежень, які були введені на період карантинних заходів.

Токсичні партнери та друзі: чи можна від них позбутися

Ти – не ти, усе довкола – біль, добре там, де нас немає, усе сіре та одноманітне, проблеми-проблеми і ще раз проблеми. Такі думки і поведінку нерідко демонструють люди, які, на думку, багатьох психологів, є «пестицидами». На жаль, кожен із нас потрапляв чи живе у зоні «токсичності».

Із 21 березня у Тернополі перекриють Гаївський міст. Який проїзд буде доступним?

Рішення про перекриття руху транспорту на шляхопроводі через залізничну колію на вул. Об’їзна – Протасевича прийняли 18 березня на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради. На цей час для водіїв легкового транспорту буде доступний тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайова

play_circle_filled RIA закликає читачів підтримати тернопільський  бізнес!

Після впровадження карантину тернопільський бізнес почав переживати важкі часи. Частина місцевих компаній, намагаючись мінімізувати свої втрати на період ізоляції, шукають шляхи виходу із нелегкої ситуації. Ресторани, кафе, турфірми, спортзали, салони краси, магазини побутової техніки, меблеві салони, клінінгові компанії, салони квітів тощо,  – частину із них тимчасово закрили. Деякі перейшли на дистанційну форму роботи.  Як ми можемо підтримати тернопільський бізнес?  

Тернопіль для легкового транспорту поки відкритий! Можливо, будуть обмеження (оновлюється)

Поки що запускають і випускають весь приватний транспорт. Ситуація може змінитись в разі спеціального розпорядження чи облаштування карантинних постів. Про всі зміни ми додатково повідомлятимемо у цьому матеріалі. Стежте за оновленнями. Перелік постів, які будуть облаштовані на в’їздах у Тернопіль, - у матеріалі. 

Вода у Тернополі буде: "Водоканал" змінив плани щодо промивання мереж

Із 23 березня і надалі вода в кранах Тернополян буде, запевняють у КП "Тернопільводоканал". Зараз мережі промивати не будуть.  

photo_camera Як обрати правильну маску та зробити її крутим доповненням образу: поради лікаря та стиліста

Захисні маски лікарі радять носити, якщо під час карантину ви перебуваєте у великих скупченнях людей, або самімаєте ознаки вірусних захворювань. Проте на вулицях чимало людей у масках різних за формою, кольором та ціною. Як обрати маску, яка справді зможе вас захистити і при тому зробити її стильним доповненням образу, читайте у матеріалі. 

Підтримаємо лікарні - тут рятують життя! RIA закликає допомогти зібрати кошти на необхідне обладнання

Усе буде добре! Але, щоб саме так і було, нам усім варто об'єднатися та підтримати один одного у цей нелегкий час карантину. Ми маємо допомогти тернопільським лікарням. Медики щодня ціною власного здоров'я, сімейного затишку чи комфорту готові прийти на допомогу кожному з нас. Без них коронавірус не подолати! Саме тому редакція "20 хвилин" запускає соціальну кампанію, покликану на  допомогу місцевим закладам охорони здоров'я.

photo_camera play_circle_filled Чи потрібно платити за комуналку під час карантину та як коронавірус вплине на соціальні виплати

Через карантин багато тернополян не знають, що робити з комунальними платежами. Чи будуть пільги або відтермінування по сплаті заборгованості.   Що кажуть у підприємствах, які надають комунальні послуги тернополянам та чи можна розраховувати на пільги, читайте у матеріалі.

photo_camera Змушені чергувати по 24 години: лікарі не мають, чим добратися на роботу. Чому носять жовті стрічки?

Із 17 березня рішенням сесії скасували рейси міжміських та міжобласних автобусів. Проте є люди, які працюють у Тернополі, але живуть далеко за його межами. До прикладу, медики. Вони залишаються на чергування по 24 і години, бо немає чим доїхати додому. У соцмережах люди гуртуються та підвозять знайомих та незнайомих людей на роботу. 

Свіжий випуск

№ 11 від 18 березня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up