This version of the page http://te.20minut.ua/DTP (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-23. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Тернопіль

Дороги і транспорт

У Тернополі надзвичайна ситуація: які зміни будуть із 23 березня

Одним із важливих рішень влади є призупинення роботи громадського транспорту та введення маскового режиму. Це означає, що заборонено перебувати в місцях  загального користування, в закритих приміщеннях, офісах та транспорті загального користування без масок.

play_circle_filled Вулицями Тернополя їздять автомобілі рятувальників та патрульних з гучномовцями

Жителів міста закликають носити маски, дотримуватися дистанції і гігієни, а також подбати про своїх близьких.

У Тернополі зупинять громадський транспорт: як дістатись на роботу та які документи потрібні

Для проїзду потрібне спеціальне посвідчення і медична маска.

Із 21 березня у Тернополі перекриють Гаївський міст. Який проїзд буде доступним?

Рішення про перекриття руху транспорту на шляхопроводі через залізничну колію на вул. Об’їзна – Протасевича прийняли 18 березня на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради. На цей час для водіїв легкового транспорту буде доступний тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайова

photo_camera У Тернополі частина водіїв громадського транспорту перевозили пасажирів понад дозволену кількість

Екіпажі патрульної поліції перевіряють пасажирські перевезення, інформують та попереджають водіїв про необхідність дотримання обмежень, які були введені на період карантинних заходів.

У Тернополі змінять назву зупинки громадського транспорту

Зупинку громадського транспорту «Євроринок» у Тернополі буде перейменовано.

З Польщі в Україну курсуватимуть спецпоїзди та чартери (графік). Звідки ще можуть повернутися українці?

МЗС розповіло, як можна потягом повернутися до України з Польщі. На евакуацію з Польщі зареєструвалися 3,5 тисячі українців: Дещиця.  

Де можна перетнути кордон автотранспортом на час карантину

Зважаючи, що Україна та сусідні країни ввели обмеження щодо перетинання державного кордону, "Урядовий портал" надає перелік пунктів пропуску, які функціонують з боку України та суміжних країн.

photo_camera Якщо тернополяни не дотримуватимуться обмеження "10 людей в маршрутці", рух можуть припинити

Із 12 години 18 березня вступають в дію обмеження щодо пересування в громадському транспорті.  На засіданні міськвиконкому вирішили: якщо тернополяни не дотримуватимуться правил, рух маршруток припинять взагалі.  

Таксі працюватимуть, за місто їздитимуть. А що з цінами?

Автомобілі в деяких фірмах вже дезінфікують. А більшість фірм ще не мають вказівок від адміністрацій щодо обмежень з приводу карантину. Щодо вартості проїзду, вона, запевняють, не змінюється, як і кількість авто, що працюватимуть на лініях. 

Свіжий випуск

№ 11 від 18 березня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up