This version of the page http://te.20minut.ua/Vin-i-Vona (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-22. The original page over time could change.
Він і вона | Корисні поради для закоханих - 20 хвилин Тернопіль

Він і Вона

"Моє тіло не дає мені займатися сексом": що робити, якщо не вдається отримати задоволення

"Коли я це роблю, мені здається, ніби мене ріжуть ножем", - відверте зізнання тернополянки Олени, яка боїться інтимної близькості. Деякі жінки просто не можуть відчувати насолоди під час інтимного зв’язку зі своїм партнером. Що таке вагінізм, як подолати страх до болю та покращити свої сексуальні стосунки – відповіді у матеріалі .

Чому до нас "приходять" еротичні сни

Еротичні сни доводилось бачити кожній людині хоча б раз у житті, запевняють психологи. І тут нема нічого незвичного. А от якщо вони з’являються постійно – треба замислитися, чому. І причина, як правило, криється глибоко в нашій підсвідомості.

photo_camera Що ви знаєте про інтим та свої ерогенні зони. ТЕСТ (18+)

У рубриці "Він і Вона" ми часто пишемо для вас про щось ду-у-уже особисте. Чи знаєте ви про користь сексу, чи відомі вам ерогенні зони та що ви знаєте про оргазм і не тільки, перевірте свої знання.   

Історії тернополян: у Китаї чоловік знайомить з родиною тільки одну жінку

У Китаї дуже багато холостяків, оскільки чоловіків там значно більше за жінок. На весіллях там багато не п’ють, подарунки молодятам обов’язково підписують. А вся церемонія може тривати не більше чотирьох годин.

Що білизна може розказати про чоловіка та жінку

Красива та правильно підібрана білизна – запорука гарного настрою та успішності інтимного життя партнерів. Чоловіки обожнюють привабливих, спокусливих представниць прекрасної статі, а жінки – доглянутих чоловіків.

Що тіло може розказати про наші хвороби

Хвороби на нервовому ґрунті , або психосоматичні недуги, виникають через душевні страждання, кажуть психологи. Як навчитися боротися зі стресом, кого він більше вражає – чоловіків чи жінок, розбиралася журналістка "20 хвилин".

photo_camera Хочуть експериментувати: що тернополяни шукають у секс-шопі на День Валентина

Словосполучення «секс-шоп» для одних звучить як щось жахливе, заборонене. Для інших магазини інтимних товарів – чи не улюблене місце для шопінгу. Їх часто відвідують напередодні Дня закоханих. "20 хвилин" дізналися, що шукають там тернополяни.

Де дівчата хочуть заміж лише за багатих, а чоловіки не одружуються, поки не можуть купити житло

У Тунісі в чоловіків та жінок рівні права, хоча головним вдома все одно є представник сильної статі. На весілля наречений всипає свою обраницю золотом та готує надзвичайно багате святкування. Гуляють молодята аж цілий тиждень.

Тернополянки за кордоном: аби піти на роботу, мусила взяти дозвіл у чоловіка

Оскільки в Україні, за статистикою, чоловіків менше , ніж жінок, щоб не страждати від самотності, можна орієнтуватись і на іноземців. Про ментальні особливості чоловіків за кордоном «RIA плюс» розповідають наші землячки, які пізнали іноземне середовище всередині самої країни.

photo_camera Якщо дитина "застукала" вас під час інтиму: коли сказати про це?

Якщо у вас є діти, це не означає, що інтимне життя потрібно ставити на паузу. Воно, як кажуть психологи, має бути повноцінним та яскравим. Хоча часом і можна опинитися в делікатній ситуації, коли несподівано з'явилися свідки бурхливого процесу. Що робити, коли дитина "застукала" вас у ліжку?

Свіжий випуск

№ 11 від 18 березня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up