This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-22. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

Коронавірус та карантин станом на 22 березня: останнє та важливе (оновлюється)

Щодня ми публікуємо на сайті "20 хвилин" усю найважливішу інформацію щодо карантину та ситуації із коронавірусом у Тернополі та Україні.  Нові обмеження і нововведення у Тернополі з 20 березня. Актуальна статистика.

"Навіть , коли ви вдома, ми молимося за вас": як тернополяни можуть молитися в час карантину

На період карантину УГКЦ надає звільнення усім вірним Тернопільсько-Зборівської архиєпархії від обов’язку фізичної присутності на Божественній Літургії у неділі і свята, натомість залишає обов’язок брати участь у Божественній Літургії, яка транслюється медійними засобами (інтернет, телебачення, радіо) або принаймні однієї години спільної чи особистої молитви та читання Святого Письма на час карантину в домашніх умовах.

Сьогодні, 22 березня: День таксиста та Всесвітній день води

Міжнародне професійне свято працівників численних таксопарків і приватних таксі, всіх славних водіїв-таксистів, щорічно відзначають 22 березня.

Чим зайнятися на карантині: топ-10 кращих віртуальних екскурсій в Україні

Інтернет в умовах карантину – це майже телепорт. Сьогодні не виходячи з дому, можна потрапити до музею, відвідати виставку або подивитися виставу.   

Як опанувати себе і не піддаватись паніці, радять психологи. Готові консультувати онлайн

Не говоріть при дітях про надзвичайну ситуацію, а якщо згадуєте, наголошуйте: це тимчасово! Ми поки не знаємо, коли точно закінчиться пандемія, то мусимо адаптуватися та навчитися зберігати спокій. Головне не зависнути в стадії заперечення - не заперечувати факт небезпеки інфікування, не ігнорувати рекомендації медпрацівників та дотримання карантину.

Тернопіль для легкового транспорту поки відкритий! Можливо, будуть обмеження (оновлюється)

Поки що запускають і випускають весь приватний транспорт. Ситуація може змінитись в разі спеціального розпорядження чи облаштування карантинних постів. Про всі зміни ми додатково повідомлятимемо у цьому матеріалі. Стежте за оновленнями. Перелік постів, які будуть облаштовані на в’їздах у Тернопіль, - у матеріалі. 

Ситуація в Заліщиках: родину отця, який захворів на коронавірус, уже обстежили

Очільник району звертається до всіх з проханням не виходити без нагальної потреби з дому. Якщо потреба є – на двір йти лише в рукавичках і масках. Заліщики забезпечені продуктами і медикаментами. Інфекційне відділення готове. На трьох в’їздах до міста чергують правоохоронці. Кого виявили з температурою – рекомендуватимуть звернутись до медиків . У разі відмови повідомлятимуть дані хворої людини на 103.

photo_camera Скільки апаратів штучної вентиляції легень мають міські лікарні Тернополя

У міських лікарнях Тернополя є 19 апаратів штучної вентиляції легень. Планується придбати ще 22.

play_circle_filled У Тернополі ввели надзвичайну ситуацію. Що це означає і як діятимуть обмеження карантину(ВІДЕО)

У Тернополі, як і в Тернопільській області, відсьогодні, 21 березня, ввели режим надзвичайної ситуації.

photo_camera Надзвичайна ситуація на Тернопільщині через перший випадок коронавірусу (запис трансляції термінового засідання штабу)

У Тернополі завершилося термінове засідання оперативного штабу для боротьби з коронавірусом.

Свіжий випуск

№ 11 від 18 березня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up