This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-21. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

photo_camera Тернополяни одягають маски: ТОП-10 фото з Instagram

Щоб захиститись від коронавірусу тернополяни одягають маски. Вони переконують, що так можна захистити себе та оточуючих від поширення небезпечної хвороби. Фото в засобах захисту публікують в соцмережах. Залишайте своє фото у масці в коментарях.

"Наступні тижні будуть ще складнішими": Меркель розповіла, як епідемія змінить життя усіх

Лідерка найпотужнішої держави ЄС Ангела Меркель вперше за 15 років звернулася з екстреним телезверненням до своїх громадян.

photo_camera Допомагають навіть діти: на Тернопільщині сім'я шиє маски для місцевої лікарні. Як долучитися?

Тетяна Костишин із Бучача вирішила допомагати у боротьбі з коронавірусом виготовленням медичних масок у власному цеху. Разом із чоловіком, дітьми та батьками вони за день шиють близько 200 марлевих масок, що допоможуть медикам.  

«Зроби усе сам на 90%, а далі – справа за іншими": як бути успішною жінкою та чудовою мамою

Є люди, які розвивають інформаційний простір  за найсучаснішими навіть у маленькому місті. Як бути успішною у своїй сфері, проводити на роботі більшість часу і при тому створювати щоденний затишок вдома, ”RIA плюс” розповіла директор Медіа Центру в м.Теребовля, журналістка  Ілона Козар

photo_camera Де знайти няню в Тернополі на час карантину: скільки коштує і як визначити, чи в безпеці діти

Школи та садочки з 12 березня офіційно на карантині. Такі заходи впроваджують для того, аби не допустити поширення коронавірусу. Батьки у роздумах: куди подіти дітей. Дехто радить скористатись послугами няні. Але як знайти її в Тернополі?

Переможниця, що отримала подарунковий сертифікат на 1000 гривень від RIA, поділилася враженнями

- Я дуже приємно вражена і вдома одразу ж похвалилася про свою перемогу, - ділиться своїми емоціями переможниця Лариса Богатюк. Проведення святкового розіграшу відбулося 6 березня для передплатників газети «RIA плюс». Пані Лариса каже, що і надалі буде брати участь в подібних конкурсах. Адже тепер, як ніколи, вірить в удачу.

play_circle_filled Як позбутись алко- та наркозалежності: історії людей, які "були на дні", а тепер живуть щасливо

Звільнитись від алко- та наркозалежності можна, якщо ти впустиш у серце Бога, - переконані чоловіки, які живуть у християнському реабілітаційному центрі “Спасіння”. “RIA плюс” розповідає історії людей, які були на межі життя і смерті

Тернопільський скульптор Іван Мулярчук зліпив 20 пам'ятників Шевченку. Це улюблена тема митця

Лише його пам’ятників Шевченку на Тернопільщині є 20, а загалом Іван Мулярчук є автором понад 200 скульптур.  

photo_camera Стоматолог про війну, власну лінію одягу та секрети успіху

Повернувся з війни та відкрив в Тернополі власну стоматологічну клініку.  Тернополянин Андрій Салагорник розповів у інтерв’ю «20 хвилин» про те, як розпочати свій бізнес,  що найголовніше у стоматології  та презентував власну лінію медичного одягу.

photo_camera "Хочу, щоб нікого не вбивали": неймовірна історія дівчини з Луганщини, яка приїхала служити у Тернопіль

Їй 20 років. Замість сукні, високих підборів та стильної зачіски на свято вона вдягає камуфляж. Незважаючи на день у календарі, головне для неї – це служба. Заради неї вона покинула рідний дім,  свою родину та друзів. Вона має бути сильною, бо її мрія – захистити Україну. І на Сході живуть люди, які є справжніми патріотами, у глибині свого серця, а не на словах.

Свіжий випуск

№ 10 від 11 березня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up