This version of the page http://k-z.com.ua/myr (104.28.5.182) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-18. The original page over time could change.
Мир - Конфликты и законы
  • главная
  • Мир
  • Украина
  • Политика
  • Происшествия
  • Киевские новости
  • Видео
  • Спорт да дело

Мир

Президент США Дональд Трамп у суботу заявив, що здав аналізи на коронавірус, результати яких стануть відомими протягом найближчого часу. Президент заявив, що пішов на цей крок через питання з боку ЗМІ, повідомляє «Голос Америки».

Під час спільної з прем’єр-міністром Ірландії Лео Варадкаром прес-конференції в Білому домі президент США Дональд Трамп відповів на критику відносно його рішення закрити США для 26 країн Європи на наступні 30 днів без попередніх консультацій з європейськими лідерами. Президент Трамп пояснив, що іде багато часу, щоб подзвонити кожному світовому лідеру індивідуально. Крім того, сказав президент, Європа не попереджає США, коли Європа підвищує для них податки. «Ми мали прийняти рішення і не хотіли зволікати», - повідомляє «Голос Америки».

Нова система контролю над зброєю має вийти за рамки традиційного двостороннього формату США - росія. Про це заявив високопосадовець США під час брифінгу для преси в понеділок.

Угода з контролю над ядерною зброєю 2010 року між США та росією START, яка обмежує кількість ядерних ракет, бомбардувальників та боєголовок, які кожна з країн може розміщувати, закінчує діяти в 2021 році, що відкриває можливості для її перегляду, повідомляє «Голос Америки».

Північна Корея запустила три ракети близької дальності в понеділок. Це вже друге ракетне випробування за два тижні. Запуск було здійснено після того, як країна видала заяву про здійснення нею «впливових» дій через осуд міжнародною спільнотою попереднього ракетного випробування, повідомляє «Голос Америки».

Пентагон передав на розгляд американських конгресменів пакет оборонної допомоги Україні обсягом 125 мільйонів доларів. Допомога включатиме патрульні кораблі новітнього покоління Mark VI. Про це повідомляє CNN з посиланням на джерела в Конгресі США, передає «Голос Америки».

Это может быть интересно:

  1. ​Трамп звинуватив конгресмена-демократа Адама Шиффа у розголошенні розвідданих про росію
  2. ​Джо Байден впевнено переміг у праймеріз серед демократів у Південній Кароліні
  3. ​Конгресмени США зацікавилися зустріччю Зеленського з головою Світового банку і чи не пов'язано це з політикою Трампа
  4. ​Прем‘єр Британії Боріс Джонсон на гачку у гебні
Гороскопи

Овен

Телец

Близнецы

Рак

Лев

Дева

Весы

Скорпион

Стрелец

Козерог

Водолей

Рыбы
Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...
Ожидаемые премьеры в кинотеатрах

Последние новости

18.03.2020 06:37

​Новая власть окончательно добивает авиастроительную отрасль Украины. Часть 1

17.03.2020 21:58

​Суд просять заборонити виплачувати премії Голові та членам Правління «Приватбанку»

17.03.2020 21:39

​У столиці викрили працівника «Київводоканалу» в отриманні неправомірної вигоди

17.03.2020 21:29

​Київські оперативники припинили діяльність стриптиз-клубів на Печерську

17.03.2020 20:38

​Неожиданная угроза

17.03.2020 20:05

​Азбука выживания...

17.03.2020 19:52

​Первое правило подонка...

17.03.2020 18:13

​Польські фермери просять прем'єр-міністра дозволити працівникам з України залишитися в Польщі

17.03.2020 18:03

​Заява МЗС Польщі у шосту річницю анексії Криму росією: «Ми рішуче проти незаконних дій, які використовує рф, щоб закріпити анексію»

На жаль, вчора, внаслідок прицільних обстрілів противника, один український військовий отримав поранення. Стан його здоров’я задовільний

подробнее
Конфликты и законы

Опрос

Кого Вы считаете самым лживым президентом Украины?

Результаты
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Одессе

влажность:

давление:

ветер:

Погода во Львове

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Донецке

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Симферополе

влажность:

давление:

ветер:

Дела всемирные

Правовой акцент

Судебные хроники

Резонансные вердикты

Известные ответчики

Знаменитые истцы

Интернет-конфликты

Популярные темы

Конфликты и законы © 2008-2020.

Электронная версия всеукраинского юридического журнала «Конфликты и законы». Свидетельство о госрегистрации: КВ № 13326-2210Р от 19.11.2007 г. Полная или частичная перепечатка материалов сайта разрешается только после письменного согласия редакции. Внимание! Начиная с 21.11.2013 года (дня провала евроинтеграции с ЕС) редакция журнала «Конфликты и законы» (вопреки правилам правописания) оставляет за собой право публиковать слова «партия регионов» и «виктор федорович янукович» со строчной буквы. Также, начиная с 29.06.2016 года, редакция «КЗ» оставляет за собой право навсегда публиковать на своих страницах со строчной (маленькой) буквы слова (и образованные от них аббревиатуры) и словосочетания «москва», «россия», «российская федерация», «владимир путин», а вместе с ними и сокращение «роскомнадзор» (как и все прочие госучреждения рф), нарушив таким образом установленные правила правописания независимо от языков, на каких эти слова и названия публикуются. Это наше оружие в информационной войне с оккупантом.