This version of the page http://www.premier-palace.com/ua (194.1.195.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-15. The original page over time could change.
Premier Palace Hotel - готель 5 зірок в центрі Києва, забронювати готель преміум класу онлайн
ЗАБРОНЮВАТИ
hidden

Premier Palace Hotel

hidden

Спеціальні пропозиції

Premier Palace Hotel - розкіш у кожній деталі

Прем'єр Палас - це 5-ти зірковий готель в Києві, розташований в самому центрі столиці України. Нашому розкішному готелю понад 110 років і сьогодні він не втрачає свого шарму і здатності випереджати час.

Premier Palace - це готель високого рівня обслуговування та комфорту. У 2009 році він отримав шість зірок і сім смуг від системи Stars and Stripes, всесвітньо відомої організації по визнанню в індустрії гостинності, а консьєрж готелю володіє «Золотими ключами», виданими йому однією з найбільших і визнаних у світі гільдій Les Clefs d'Or. Готель входить в «ТОП найзнаменитіших готелів світу», що робить його важливим місцем на карті України.

Розташування готелю Прем'єр Палас

До залізничного вокзалу від готелю всього п'ятнадцять хвилин на таксі, до міжнародного аеропорту «Бориспіль» - п'ятдесят хвилин, а до аеропорту Київ - двадцять п'ять хвилин. У 100 метрах розташована головна вулиця Києва - Хрещатик, а з його вікон видно Володимирський і Михайлівський собори, а також церкву Святої Софії.

Історія створення готелю

Прем'єр Палас в Києві відкрив свої двері першим гостям ще в 1912 році (будівництво почалося в 1909 році), і недарма він вважається культурною спадщиною міста. Вже тоді він був унікальним - в готелі було проведено водопостачання, центральне опалення, телефонний зв'язок і електрику. Будівництвом Palast-Hotel, так готель називався в ті часи, керував відомий будівельний підрядник Лев Гінзбург, який з'єднав в ньому передові інженерні технології і високий художній смак.

За час свого існування готель пережив великі зміни: тут розміщувалися консульство Німеччини, резиденція посла Туреччини. У 1918 році в його стінах гетьман Павло Скоропадський склав свою булаву. До війни він був перейменований в «Палас», а після носив назву «Україна» і тільки в 2001 році готель повернув своє історичне ім'я - "Прем'єр Палас Готель".

Відомі гості готелю

Свого часу в готелі зупинялися Володимир Висоцький, Володимир Маяковський, Любов Орлова, Жан Рено, Софі Лорен, Брайан Адамс і багато інших світових знаменитостей.

На початку XXI століття будівлю повністю реконструювали. Premier Palace Hotel став першим готелем в Києві і Україні з відміткою в п'ять зірок.

Всередині готель також зазнав змін: були облаштовані тематичні номери, що відтворюють різні епохи з відповідною назвою, наприклад, «Роксолана» має східний шик або «Гетьман» створений в стилі українського бароко. Крім цього, в честь відомих постояльців з'явилися однойменні номера: «Володимир Висоцький», «Любов Орлова», «Олександр Вертинський» та інші.

Ресторани готелю Прем'єр Палас

Ресторан Terracotta в Premier Palace Hotel пропонує гостям готелю широкий асортимент екологічно чистих фермерських продуктів на сніданок по типу «шведський стіл». Саме тут перед гостями відкривається неймовірна панорама на Старе місто: золотоверхі собори Архангела Михайла і Святої Софії, тополина алея на бульварі Тараса Шевченка і Бессарабська площа.
Обідній час постояльці готелю і гості міста можуть провести в японському ресторані високої кухні Ikigai. Ресторан має в своєму розпорядженні літню терасу, основний зал і три vip-кімнатами, де часто проходять ділові зустрічі.

Вечір можна провести в легендарному BAR 1909: з антуражем початку ХХ-го століття і авторськими коктейлями, а в літній час відпочити - в ресторані Atmosfera, розташованому на даху готелю.

SPA-відпочинок в готелі Premier Palace

Після насиченого зустрічами дня або піших прогулянок по столиці України так приємно провести дозвілля в Wellness Club. Сучасно обладнаний тренажерний зал, критий басейн під скляним куполом, фінська сауна, турецька лазня, тайський масаж і SPA - все це допоможе відновити сили перед новим днем.

Чим ще приваблює готель Прем'єр Палас?

Гості можуть замовити трансфер з / до залізничного вокзалу та аеропортів Київ і Бориспіль. Також на території є парковка, а в готелі можна орендувати машину.
Консьєрж володіє майстерністю складання цікавих маршрутів і допоможе тим, хто приїжджає в столицю без плану відвідування визначних пам'яток. Салон краси сподобається тим, хто хоче кожен день виглядати чудово.

В готелі є звукоізольовані і гіпоалергенні номера. Проживаючи в апартаментах і люксах на Представницькому поверсі, можна скористатися послугами персонального дворецького, який допоможе впорядкувати насичене перебування в Києві.

Різноманітність конференц-залів, від великого до камерних, повністю обладнаних під бізнес-заходи, порадує тих, хто зупиняється в місті у справах. Тут з великим комфортом можна проводити бізнес-зустрічі і семінари.

Прем'єр Палац - це місце, яке зберегло в собі не просто унікальну форму, але і столітні традиції гостинності. Відчути їх можна лише відвідавши цей готель, в якому кожна деталь має своє призначення, а персонал завжди радий зробити максимум для клієнтів.

Контакти

Адреса: бул. Т. Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7/29, Київ 01024, Україна
Тел.: +38 (044) 244 12 00
         +38 (044) 537 45 00
Факс: +38 (044) 279 87 72
E-mail: reservation@premier-palace.com
Viber/ Whatsapp / Telegram: +38 (067) 465 66 00


hidden