This version of the page http://zt.20minut.ua/Podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-12. The original page over time could change.
Події у Житомирі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Житомир

Події

"Житомирводоканал" інформує

12 березня КП "Житомирводоканал" проводить ремонтні роботи на водогоні міста за такими адресами:

У Житомирській міській ОТГ введено обмежувальні профілактичні заходи щодо запобігання занесенню і поширенню COVID -19

Обмежувальні заходи триватимуть з 12 березня до 3 квітня.   

Лісівники Бердичвського лісгоспу планують висадити 100 га дубового лісу

Лісівники державного підприємства «Бердичівське лісове господарство» продовжують весняну лісокультурну кампанію.

Триває антикорупційна інформаційна кампанія у системі БПД

Одні із цінностей, які сповідує команда системи безоплатної правової допомоги, – прозорість, підзвітність, довіра наших клієнтів та партнерів.

"Житомирводоканал" завтра воду не відключатиме

Ремонт засувок, який був запланований на завтра, 12 березня, переноситься на невизначений термін. Про це у коментарі "20 хвилин" повідомив директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін.  

На Романівщині з’явився лісовий заказник

Депутати Житомирської облради під час чергової сесії 5 березня проголосували за утворення лісового заказника місцевого значення «Миропільський».

Міська та обласна влада запевняє, що підстав для паніки в зв’язку з коронавірусом немає

Незважаючи на те, що влада Києва, а слідом і уряд, повідомили про введення карантину, фахівці з епідеміології вважають, що панікувати не варто.

У Романівському районі оголошено «сезон тиші»: перелік територій

Під час засідання чергової 39 сесії депутатами Романівської районної ради 7 скликання було прийняте рішення «Про оголошення в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами “сезону тиші” з обмеженням господарської діяльності та добуванням об’єктів тваринного світу».

Воду у Житомирі завтра можуть не відключити через карантинні заходи

Враховуючи непросту епідситуацію, міські депутати - проти відключення води.

Як пройшла 39-а сесія Романівської районної ради

На засіданні чергової тридцять дев’ятої сесії Романівської районної ради 7 скликання 6 березня 2020 року розглядали наступні питання:

Свіжий випуск

№ 8 від 4 березня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

  • phone_in_talk (0412)418-189
keyboard_arrow_up