This version of the page http://www.concert.ua/venue/terminal (104.20.72.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-03-11. The original page over time could change.
Концерт-хол Термінал у Броварах, Афіша і квитки 2020 | Концерт.юа
сьогодні
завтра
на цьому тижні
в ці вихідні
у цьому місяці
Увійти

Концерт-хол Термінал: Афіша і квитки

Багатофункціональний торгово-розважальний комплекс «Термінал» у Броварах знаходиться на вул. Київській, 316.

ТЦ «Термінал» у Броварах є одним з найбільших на території Східної Європи. Центр пропонує широкий спектр розваг для гостей і жителів міста. Це підходяще місце для відпочинку дружною компанією або сім'єю з дітьми.

У «Терміналі» в Броварах можна взяти участь в різних розважальних і культурних заходах: зіграти в боулінг або покататися на ковзанці, відвідати кафе з незвичайним меню або зайняти дітей творчим майстер-класом.

До репертуару «Терміналу» входять також цікаві заходи для дорослої публіки - концерти популярних зірок музичної естради та гумористичні стендап відомих коміків.

Дізнайтеся актуальну афішу концертних заходів в Броварах на сайті Concert.ua. У розкладі представлена актуальна інформація про майбутні події, є можливість купити квитки онлайн і замовити доставку кур'єром.

Бровари, вул. Київська, 316

Афіша

23 квітня 19:00, Чт Микола Гнатюк Бровари, Концерт-хол Термінал від 120 грн. Вже не хочу 23 квітня Микола Гнатюк Концерт-хол Термінал Придбати