Про компанію

Нас впізнають та рекомендують.

Виробництво
та Постачання матеріалів
для дахів та фасадів

Компанія «ТПК» – найбільший в Україні виробник та постачальник комплексу будівельних матеріалів для дахів та фасадів. Компанія «ТПК» росла та развивалась разом з Україною.

Компанія «ТПК» створена в 1992 році і протягом більше 25 років пропонує ефективні рішення огороджувальних конструкцій стін, покриттів та перекриття із тонколистової сталі для промислових, комерційних та громадських будівель із сучасних комплектуючих матеріалів в супроводі висококваліфікованого інженерного сервису.

Ми - Лідер в
Складних Технічних
Рішеннях

Сьогодні компанія «ТПК»лідер у виробництві та продажу клієнто-орієнтованих складних технічних рішень, як для будівельних компаній, так і для замовників будівельних робіт.

Компанія «ТПК» має у всіх регіонах України найбільшу торгову мережу з висококваліфікованими спеціалістами та міцною технічною підтримкою. Компанія представляє продукцію для логістичних комплексів, будівель птахівництва та тваринництва, виробничих приміщень харчової, фармацевтичної промисловості, торгових центрів, аеропортів та стадіонів.

Надання Консультацій, інженерних розрахунків та необхідної комплектації

Наші інженери та авторизовані партнери нададуть вам консультації з використання будівельних матеріалів, допоможуть виконати інженерні розрахунки та підібрати необхідну комплектацію.

Для встановлення покрівель та огороджувальних конструкцій будівель і споруд ми пропонуємо профнастили, сендвіч-панелі, металочерепицю, фасадні панелі і касети, а також широкий асортимент аксесуарів і комплектуючих: паро- і гідроізоляційні плівки та мембрани, теплоізоляційні матеріали, водостічні системи, мансардні вікна, елементи кріплення, герметики та ущільнювачі. У нас є все, що потрібно для дахів та фасадів.

Переваги роботи з нами

Репутація та Досвід
25 років на ринку України
Тисячі знакових об'єктів по всій Україні побудовані з матеріалами ТПК, більше 50 000 000 кв.м. покрівель та фасадів за роки роботи компанії.
Власне
Виробництво
Можливість нашим клієнтам отримати продукцію під їх індивідуальні потреби по технічним параметрам, ціні, термінам постачання.
Торгова мережа по
всій Україні
Це оперативна консультація та супровід постачання за місцем будівництва
Інженерно-технічний
Сервіс
Індивідуальні рішення кваліфікованого інженерного персоналу для кожного об'єкту – від невеликого приватного будинку до великого виробничого комплексу, які ми надаємо замовникам, будівельникам та проектувальникам.


Нас цінують...

10 000 клієнтів

У своїй роботі ми приділяємо особливу увагу клієнтам. Замовники це цінять. Цінять та обирають нас.

Про нас говорять...

Відгуки клієнтів

Більше 10 000 замовників вже довірилися нам. Черга за вами.

Читати відгуки

З нами працюють 25 років..

Наші партнери

Ми обираємо кращих. Кращі обирають нас. Наші постачальники — світові лідери виробництва.