Статьи

Хто став HR-персоною України 2018 року?

Сучасний світ диктує свої умови формування бізнес-команд. Сьогодні мало просто прийняти співробітника на роботу, його треба адаптувати до нових умов праці, давати можливість розвиватися як професіоналу, формувати комфортний мікроклімат. Усім цим займаються фахівці сфери HR.

То хто ж є тими персоналіями, котрі розвивають HR-сферу країни, дізнавайтеся із нового матеріалу від HeadHunter Україна.

13 червня у рамках проекту «HRD-середа» та 14 червня, на прес-конференції у ПЦ «Главком» були оголошені результати опитування HR-спільноти «HR-персона України – 2018». Його у рамках щорічної «Премії HR-бренд Україна» уже втретє поспіль провів Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна.

HeadHunter Україна представляє імена спеціалістів HR-сфери з фінансового сектору, консалтингу та рекрутингу, IT-сфери, Retail, FMCG, телекому і медіа, енергетики та виробництва, фарми, агросектору, юриспруденції, держсектру, яких колеги обрали поміж себе як ефективних HR-лідерів, котрі розвивають ринок і формують майбутнє професії HR в Україні.

Відео з прес-конференції:

Презентація

Переглянути фотозвіт та корисні матеріали з виступів HR-експертів ви можете на офіційній сторінці у Facebook – HeadHunter Україна - провайдер комплексних HR-рішень

Фотозвіт
Вакансии дня

Комментарии