This version of the page http://www.eucon.ua/ua (91.239.234.98) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-02-19. The original page over time could change.
Eucon | TRUST. CONFIDENCE. RESULT

Події усі події

Відкрита реєстрація на VI Міжнародний форум «Трансфертне ціноутворення та міжнародне оподаткування– 2020»

Запрошуємо відвідати наш щорічний захід – VI Міжнародний форум «Трансфертне ціноутворення та міжнародне оподаткування – 2020», який відбудеться в Києві 28 травня 2020 року. 

XII Міжнародний форум «Польсько-українські дні бізнесу»

Юридична група EUCON та Асоціація українського бізнесу в Польщі запрошує Вас відвідати XII Міжнародний форум «Польсько-українські дні бізнесу», який відбудеться 14-15 травня 2020 року у Варшаві.

«В активному пошуку»: питання нових фінансових інструментів для аграріїв обговорили учасники Першого земельного форуму «Доступ до фінансів та лізингу»

29 листопада у Києві відбувся Перший земельний форум «Доступ до фінансів та лізингу», організований Юридичною групою EUCON. Представники державних структур, банків, лізингових та фінансових компаній, бізнесу та агросектору зібрались, аби обговорити шляхи пошуку нових фінансових джерел для аграріїв, наявні програми підтримки розвитку, кредитування та лізингу, майбутні проекти та окреслити майбутні перспективи.

Партнерство

Нагороди