This version of the page http://te.20minut.ua/analitika-i-publicistika (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-02-13. The original page over time could change.
Розслідування у Тернополі, аналітичні новини міста - 20 хвилин Тернопіль

Розслідування

photo_camera play_circle_filled Одна пилочка та ножиці на всіх? Як у Тернополі роблять манікюр: ми перевірили. ЕКСКЛЮЗИВ "20 хвилин"

Краса повинна бути не тільки привабливою, манливою, але й безпечною. Чи впевнені ви у салоні чи майстрові, куди йдете на манікюр самі, чи де отримують послуги ваші близькі? У рамках проєкту "Інспектор РІА" ми вирішили перевірити, як у тернопільських закладах турбуються не тільки про зовнішній вигляд, а й здоров'я клієнтів.

photo_camera play_circle_filled "Вчепився в лице і не відпускав": постраждала дитина. Чи в безпеці тернополяни поруч з тваринами

Собака буває кусачим. Випадок, який нещодавно трапився у Тернополі, змусив багатьох згадати про це. Нагадаємо, що на дитячому майданчику хаскі накинувся на дев’ятирічного хлопчика, вихованця дитячого будинку. Власниці тварини може загрожувати не тільки адміністративна, а й кримінальна відповідальність.  Чи є у Тернополі спеціальні місця для вигулу собак, що загрожує тим, хто порушує правила вигулу чотирилапих?

photo_camera В армію – з 18: призов буде уже навесні. Кого стосується?

Призов на військову службу розпочнеться уже з 1 квітня. Якщо раніше повістки вручали лише 20-річним, то цього року їх можуть отримати і ті, кому лише виповнилося 18. Кого саме заберуть в армію, що думають про зменшення призовного віку ті, хто служили, та пересічні тернополяни, і з'ясовувала "20 хвилин".

photo_camera Зарплата, квартири та елітні авто: чим багаті тернопільські керівники у погонах

«RIA плюс» започатковує цикл публікації – Чим багаті. Ми розкажемо про те, що за плечима у керівників різних структур та покажемо розмір їхніх зарплат, аби дізнатися, чи відповідає наявне заробленому.

photo_camera play_circle_filled Бої за землю: нардеп Богданець проти екс-голови Тернопільської облради Кайди. Конфлікт триває

Велика політика – великі проблеми. Конфлікт, що виник між нардепом з Тернополя Андрієм Богданцем та свободівцями, у тому числі екс-головою тернопільської облради Олексієм Кайдою, розлетівся країною, місцевими та центральними ЗМІ. Коли не допомагають слова (або їх не пробують шукати), у бій ідуть кулаки. Конфлікт між двома вище згаданими персонами трапився у понеділок, 11 грудня. Він і досі триває. Як розвиватимуться події далі, з’ясовували «20 хвилин».

photo_camera "Кримінальна" земля: кому знадобилася ділянка майже в самому центрі Тернополя

Ласу ділянку на примиканні вулиць Стадникової-Микулинецької ледь не віддали "під садівництво" приватній особі. Поліція перевіряє законність дій міської влади. У міськраді кажуть, що ситуацію "довивчають". А кому могла дістатися земля – читайте в матеріалі.

photo_camera play_circle_filled Нардепи з Тернопільщини "засвітилися" під час штовханини у Верховній Раді. Чому ледь не почубилися?

Нова Верховна Рада працює за "старими принципами" – обурено відреагували соцмережі на події у сесійній залі 30 жовтня. Штовханина та з’ясування стосунків почалися через питання створення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) щодо подій в Одесі 2 травня 2014 року. І "засвітилися" у перепалці нардепи з Тернопільщини.

Медсестри в школах можуть зникнути. Що про це думають батьки та освітяни?

Держава припинить фінансувати окремі медичні послуги. Зокрема, роботу медсестер у школах. Раніше останні хоч і перебували в навчальних закладах, але офіційно працювали в дитячій лікарні. З 1 січня їх посади скоротять. Міські чиновники шукають варіант вирішення проблеми.  

photo_camera Ймовірний голова ОДА Ігор Сопель – мільйонер, але з боргами. Ексклюзив «20 хвилин»

Призначення нового голови Тернопільської облдержадміністрації Ігоря Сопеля викликало жваве обговорення серед жителів регіону. 9 жовтня на Урядовому порталі з’явилася інформація про призначення керівників обласних та районних державних адміністрацій. Серед них – і голови Тернопільської ОДА –  Сопеля Ігоря Михайловича. Кабмін цю пропозицію підтримав. За його поданням, кандидатуру затверджує президент. По-суті, пан Сопель наразі чекає лише на офіційне призначення.

У ресторані, де отруїлися люди, порушували гігієнічні вимоги. У їжі знайшли сальмонелу

Минув рівно тиждень, як гості ресторану "Аляска", що на вул. В. Великого у Тернополі, після святкування хрестин потрапили у лікарню. Усі вони отруїлися. Потерпілі наполягають: винен заклад. Натомість власниця ресторану каже, що відвідувачі могли принести свої страви зі збудником інфекції. Спеціалісти озвучили результати досліджень харчових продуктів. 

Свіжий випуск

№ 6 від 12 лютого 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up