This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-02-12. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

Вбивство Іринки Мукоїди: коли назвуть ім'я того, хто позбавив дівчину життя

Більша частина судових засідань позаду. Зараз справа на стадії оцінки доказів. Цілком можливо, що до третьої річниці загибелі дівчинки суд назве ім’я її вбивці. «Нічого нового від свідків я не почула», - каже мама загиблої випускниці Ольга Яремчук. Жінка відвідує засідання за допомогою відеоконференції.    

Хто і як вимагає гроші у тернополян, коли пропонує "звільнити сина з поліції"

Десятки дзвінків щоденно отримують жителі області від невідомих осіб, котрі пропонують за гроші вирішити проблему з їхніми рідними. Мова - про так звану шахрайську схему «ваш син у поліції».

play_circle_filled На автовокзалі у Тернополі обікрали жінку

Працівники Тернопільського відділу поліції задокументували факт крадіжки мобільного телефону на території автовокзалу. Потерпіла навіть не зауважила, як невідома особа витягла з кишені мобільний.

Серед підозрюваних у підробці посвідчення водія є мати п'ятьох дітей: коли їх звільнять з-під варти

Судді прийшли до висновку про можливість зміни одній з підозрюваних запобіжного заходу на домашній арешт в нічний період доби, з огляду на те, що на її утриманні перебувають п'ятеро неповнолітніх дітей.

photo_camera Як на Тернопільщині затримували поліцейського-хабарника (фото)

Правоохоронець вимагав 400 доларів США за повернення вилученого водійського посвідчення.

Правоохоронці розшукують дебошира, який побив хлопця в одному з місцевих закладів (ВІДЕО)

Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти розшукати невідомого чоловіка причетного до кримінального правопорушення.   Дебошира зафіксувала камера спостереження. 

У Польщі побили українців. Під час нападу кричали "Польща для поляків..."

Поліція польського міста Торунь розшукує сімох чоловіків, які минулими вихіднимм побили п'ятьох громадян України, Росії та Білорусі.

photo_camera play_circle_filled 17 років тюрми на двох – за смерть 20-річного Віталія Гнатишина, якого вбили біля "Алюру"

10 і 7 років ув’язнення отримали двоє обвинувачених у смерті Віталія. До 8 квітня Сергій Терендех перебуватиме під вартою, Володимир Біляшевич – під домашнім арештом. Чи оскаржуватимуть вирок міськрайсуду – не говорять. Батьки загиблого Віталія ще радитимуться, чи подаватимуть апеляцію. Мама каже, що за інкримінованими статтями вони отримали «по максимуму», але батьки воліли б, аби ті, хто позбавили життя їхнього сина, відбували покарання за умисне вбивство.

Старенька віддала 10 тисяч за порятунок доньки від "криміналу"

Аферисти ошукали 94-річну пенсіонерку на 10 000 гривень   Шахрайська пастка «Родич в поліції» посідає одне з найпопулярніших видів злочинів, пов’язаних з привласненням коштів шляхом обману. Люди віддають всі заощадження, аби «врятувати» своїх рідних від криміналу.

На Тернопільщині спіймали неповнолітнього з коноплею

Дволітрову пляшку частково заповнену сухою подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на коноплю, вилучили працівники Шумського відділення поліції у 17-річного жителя району.   Загальна вага вилученого – близько 450 грамів.

Свіжий випуск

№ 6 від 12 лютого 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up