This version of the page http://te.20minut.ua/active_competitions (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-02-12. The original page over time could change.
Конкурси | Тернопіль - 20 хвилин

Фотоконкурс

Фотоконкурс "Моменти щастя"
person 30 0 visibility 3123 chat_bubble 2

Сайт 20minut.ua та партнер салон краси «Marine» оголошують про старт фотоконкурсу «Моменти щастя»! Діліться креативними та оригінальними світлинами.

Поспішайте стати учасником фотоконкурсу!

Умови участі дуже прості:

  • Учасники мають бути жителями Тернополя
  • На фото обов’язково повинна бути людина

Як взяти участь

 Для того, щоб завантажити фотографію, потрібно натиснути синю кнопку "Взяти участь".  Далі відкриється форма, за допомогою якої можна завантажити фотографію та свої дані.

Звертаємо увагу: ваше фото потрапляє на конкурс не одразу, а після модерації (перевірки відповідності змісту фото до конкурсу) адміністратором сайту.

 

Старт конкурсу 5 лютого. З цього дня приймаються фотографії на конкурс. Завантажити їх можна до 18 лютого. 

Голосування за найкраще фото розпочнеться 19 лютого. Та триватиме до 2 березня.  

 

Як проголосувати

Щоб проголосувати за фотографію, яка сподобалася найбільше, необхідно обрати свого фаворита та натиснути на кнопку «Проголосувати».

 

Автори фото, які наберуть найбільшу к-сть колосів отримають:

1 місце – сертифікат на суму 1000 грн

2 місце – сертифікат на суму 300 грн

3 місце – сертифікат на суму 200 грн

від партнера салону краси «Marine»

 

 

 

Всі учасники
Сьогодні у Тернополі
Хочуть експериментів: що тернополяни шукають у секс-шопі на День Валентина
ТікТокери: хто вони? На чому «зависають» тернопільські школярі "Воно виглядає дивно, але цікаво": тернополянка робила зачіски моделям. Що побачила за кулісами? Вбивство Іринки Мукоїди: коли назвуть ім'я того, хто позбавив дівчину життя Безкоштовні манікюр, стрижка чи інтимна депіляція: чи користуєтесь послугами "на халяву"? ОПИТУВАННЯ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Свіжий випуск

№ 6 від 12 лютого 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up