Business Soft Group — група компаній, яка з 2004 року надає послуги в області інформаційних технологій та консалтингу.
Business Soft Group з осені 2017 року входить у Всеукраїнську Спілку Автоматизаторів Бізнесу (САБ), що об’єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти і платформи для автоматизації бізнес-процесів, включаючи програмні продукти і сервіси “BAS”,”1С:Підприємство 8″ та ін.
Business Soft Group, як і інші члени САБ, бере активну участь у розвитку програм автоматизації бізнесу, поліпшення якості послуг і сервісів інформаційно-технологічного супроводу користувачів (ІТС), у підвищенні компетенцій фахівців і користувачів.
САБ стежить за якістю наданих учасниками послуг, для цього вироблена єдина система стандартів якості роботи і просування послуг у сфері автоматизації.
В групі компаній працюють лише сертификовані спеціалісти, а саме – програмісти та консультанти з програмних продуктів “BAS,” “1С:Підприємство 8″. Наявність повноцінного ІТ-відділу гарантує можливість допрацювання типових конфігурацій під індивідуальні потреби підприємства.
Наша спеціалізація це комплексна автоматизація підприємств різних галузей або окремих бізнес-процесів, що її потребують: організація управлінського обліку, організація фінансового обліку на підприємстві, економічний аналіз діяльності, фінансове планування, бюджетування, управління закупками та продажем, управління виробництвом, документообіг, оцінка можливих ризиків та побудова математичних моделей за допомогою програмних продуктів “BAS,” 1С:Підприємство 8″ або за допомогою власних розробок.

НАШІ КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ

Ми маємо досвід співпраці з консалтинговими компаніями (PwC, Deloitte, PracticalSCM) та впровадження результатів консалтингових проектів. Маємо можливість залучати спеціалістів-консультантів з оптимізації бізнес процесів різних видів бізнесу;
ми стабільна компанія з великим досвідом масштабних впроваджень;
в проектах ми даємо Замовнику рішення, які не вимагають “високовартісної” підтримки.

НАШІ ПОСЛУГИ:

  • комплексна автоматизація підприємства;
  • допрацювання типових конфігурацій BAS, 1С:Підприємство 8 відповідно до індивідуальних потреб Замовника;
  • допомога у виборі оптимальних програмних продуктів 1С:Підприємство 8 ;
  • продаж програм BAS, 1С:Підприємство 8;
  • встановлення, налаштування, впровадження програмних продуктів;
  • навчання користувачів;
  • консультації з програм та ведення обліку;
  • інформаційно-технологічний супровід;
  • абонентське обслуговування BAS, 1С:Підприємство 8;
  • аудит функціональності системи обліку на базі програмних продуктів BAS, 1С:Підприємство 8;
  • відновлення обліку в системах BAS, 1С:Підприємство 8;

Група компаній Business Soft Group має досвід комплексного впровадження програмних продуктів BAS, 1С:Підприємство 8 на підприємствах різних видів діяльності, таких як виробничі підприємства машинобудування, меблевої, харчової, фармацевтичної промисловості, фінансово-кредитні організації, СТО, автосалони, аптеки підприємства роздрібної та оптової торгівлі та ін. Найвища якість послуг, врахування індивідуальних особливостей та потреб кожного клієнта, висока кваліфікація фахівців і доступна ціна – гарант того, що Вам сподобається співпрацювати з нами – за необхідності купити BAS, 1С:Підприємство 8 або допрацювати та впровадити будь яку конфігурацію цих систем для Вашої організації.