Gérer les cookies*

ДОДАТОК MYPEUGEOT

i Помилка відео

Мобільний додаток MY PEUGEOT - це гід по вашому автомобілю у вашому смартфоні. Дані про ваші поїздки, нагадування про термін технічного обслуговування, запис на сервіс, оперативний зв'язок з дилером та інша корисна інформація в один клік.

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК MYPEUGEOT В APPLE STORE
ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК MYPEUGEOT В GOOGLE PLAY

ПРОСТИЙ У ВИКОРИСТАННІ

Отримайте легкий доступ до всього, що вам необхідно знати про ваш Peugeot за допомогою смартфона – все завдяки додатку MYPEUGEOT. Всі під’єднані сервіси синхронізуються у вашому акаунті, спрощуючи життя на дорозі. 

Щоб насолоджуватися всіма перевагами, просто завантажте додаток MYPEUGEOT на ваш смартфона на Android або iOS. Щоб розпочати користування, вам потрібно просто ввести VIN-номер і чинну адресу електронної скриньки. В автомобілі ви можете просто під’єднати телефон до автомобіля за допомогою Bluetooth®, щоб отримувати інформацію про автомобіль на смартфон.

В кінці кожної поїздки автомобіль надсилає інформацію в додаток MYPEUGEOT – включаючи витрати пального, дані про технічний стан, дані про точки обслуговування на прокладеному навігатором шляху. Він також може зберегти місце розташування вашого авто, щоб відшукати його на парковці було простіше.

Функції додатку великою мірою залежать від цифрових можливостей вашого авто. 

ДОМАШНЯ СТОРІНКА

На домашній сторінці додатку MYPEUGEOT ви знайдете необхідну інформацію про ваш автомобіль: запас пального, споживання пального в середньому тощо. В разі технічної несправності автомобіля на домашній сторінці з’явиться сповіщення.

Ви також можете з легкістю відшукати й зв’язатися з місцевим дилером Peugeot, а також вийти на контакт з нашою гарячою лінією. 

ОБСЛУГОВУВАННЯ

У розділі Обслуговування ви можете знайти інформацію про необхідне обслуговування вашого автомобіля, проведення техогляду тощо.

Ви можете зв’язатися з дилером Peugeot, щоб записатись на обслуговування чи ремонт. Дані про це ви можете заносити в додаток, щоб відслідковувати історію обслуговування Вашого авто онлайн.  

Інформація, наведена в додатку носить ознайомчий характер. Детальний перелік робіт дізнавайтесь в офіційного дилера.

КЕРУЙТЕ СВОЇМИ ПОЇЗДКАМИ

Залишайтеся на зв’язку зі своїм автомобілем де й коли завгодно.

Дізнайтесь про всі деталі ваших подорожей в один клік. У вас буде доступ до панелі приладів і змога користуватися часовими фільтрами, щоб переглядати поїздки. Ви знайдете інформацію про тривалість ваших поїздок, пройдену відстань, середню швидкість та споживання пального на різні поїздки.

Ви також можете створювати категорії для типів поїздок, щоб, наприклад, розрізняти робочі поїздки від особистих, щоб оптимізувати стиль керування.

ВАШ АВТОМОБІЛЬ

У розділі Ваш автомобіль ви можете побачити VIN вашого авто та його пробіг. Ви можете вводити й редагувати ціни на пальне в вашому місці перебування. 

Якщо ви отримаєте сповіщення від автомобіля, яке викликає сумніви щодо свого значення, тут ви знайдете інформацію про різноманітні індикатори. Ви можете дізнатися, коли проблему було виявлено, детальну інформацію про неї та способи вирішення. Просто натисніть на відповідний символ, щоб дізнатися, що він означає. 

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ

Додаток MYPEUGEOT також інформує вас про останні новини Peugeot, пропозиції на нові моделі ринку, заходи та змагання, щоб ви завжди були в курсі подій у світі Peugeot.

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК MYPEUGEOT В APPLE STORE
ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК MYPEUGEOT В APPLE STORE