+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (095) 683-92-20
a4@a4.com.ua

Мобільний додаток 1С:Підприємство

Планшети і смартфони вже кілька років є повноцінною частиною нашого життя – особистого і професійного. Більшість комп’ютерних програм за останні 5 років плавно перекочували в мобільні пристрої і дозволяють тепер використовувати їх в будь-який час і в будь-якому місці.

Мобільний додаток 1С:Підприємство для України не є винятком і також є для користувачів iOS і Android. Мобільна платформа 1С:Підприємство для деяких сфер бізнесу, є не примхою, а справжньою необхідністю. З його допомогою в найкоротші терміни можна приймати важливі рішення, бути в курсі всіх оновлень в компанії і своєчасно використовувати всю важливу інформацію.

Купити програму

Цілком природно, що мобільний додаток 1С:Підприємство дає вашій компанії цілий ряд переваг:

  • ви можете підвищити ефективність роботи кожного співробітника. Наприклад, торгові представники можуть оформляти заявки віддалено, що прискорить процес продажів і підвищить їх
  • 1С:Підприємство для ios і для андроїд істотно підвищить показники по швидкості прийняття рішень. Тепер не варто дзвонити в офіс для уточнення складських залишків і т.д. Вся інформація під рукою в смартфоні або планшеті. У свою чергу, клієнт не витрачає дорогоцінний час на очікування, що є для вас великою перевагою перед конкурентами
  • 1С:Підприємство мобільна платформа дозволяє співробітникам мати доступ до всієї необхідної і важливої ​​інформації, де б вони не знаходилися
  • відстеження звітності і своєчасний її контроль. Тепер всі показники у вас під рукою і ви можете в будь-який момент на них поглянути

1С:Підприємство для України мобільний додаток, розробка якого є проривом та несе в собі конкретні завдання, а саме – організацію і контроль всіх віддалених робочих місць.

Розробка мобільного додатку 1С:Підприємство для вашого бізнесу починається з ваших вимог і потреб. Наша компанія враховує всі ваші побажання, сферу діяльності і т.д. для того, щоб ви отримали унікальний продукт, який на 100% задовольнить всі ваші вимоги.

Ціна на мобильний додаток 1С:Підприємство

Назва продуктуЦіна
Мобільний дотаток “А4 Звіти”Уточнюйте
Мобільний дотаток “Управління невеликою фірмою”Уточнюйте
Дізнатися детальніше

Можливо ми повторюємо, що мобільні пристрої та планшети вже давно стали невід’ємною частиною нашого життя. Бізнес не є винятком, більш того, такі пристрої є життєво важливим інструментом для оперативного прийняття рішень і розвитку компанії в цілому.

Торгова марка 1С:Підприємство йде в ногу з сучасними тенденціями і активно розвиває напрямок мобільних додатки 1С:Підприємство для смартфонів і планшетів на платформах iOS і Android.

Використання мобільних додатків 1С:Підприємство дає незаперечні переваги для компанії:

  • Ефективна організація віддалених робочих місць;
  • Оперативний доступ до корпоративної інформації, не обмежений місцем і часом;
  • Значно скорочується час прийняття рішень;
  • Підвищується ефективність роботи співробітників;
  • Скорочується час для підготовки звітності.

Користувач може встановити мобільний додаток на свій пристрій скачавши його з магазину додатків App Store або Google Play. Дистрибутив мобільного додатка містить:

  • мобільний додаток;
  • мобільну платформу;
  • додаткові файли.

Основним призначенням мобільних додатків є організація віддалених робочих місць для прикладних рішень, що функціонують на стаціонарних комп’ютерах. З такими додатками стандартними засобами платформи організовується постійний обмін даними в режимі off-line. Також мобільний додаток може бути розраховане на роботу одночасно з декількома бек-офісними додатками.

Мобільні додатки 1С:Підприємство для смартфонів і планшетів на платформах IOS і Android

Мобільний додаток «А4:Звіти» – унікальна розробка Групи компаній А4, яка дозволить миттєво отримувати інформацію про виробництво, продажу та оборотах грошових коштів прямо з бази Вашої програми. Додаток працює з декількома рівнями захисту, що забезпечує надійний захист Ваших даних.

Мобільний додаток «Замовлення». Додаток дозволяє оптимізувати роботу менеджерів з продажу або торгових представників, яким необхідно приймати замовлення від клієнтів віддалено, поза офісом.

Мобільний додаток «Управління невеликою фірмою». Мобільний додаток «УНФ» призначене для роботи із замовленнями на смартфонах і планшетах в операційних системах iOS і Android.

Мобільний додаток “Монітор ERP”. Мобільний додаток призначений для керівника підприємства і дозволяє йому переглядати дані інформаційної системи підприємства за допомогою планшета або смартфона з операційною системою iOS або Android.

Мобільний додаток «Документообіг». Продукт не має галузевої специфіки, призначений для оптимізації віддаленої роботи з системою документообігу компанії.

Залишити заявку чи питання можна нижче:

Напишіть нам:

Тестова форма уа

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Надіслати запит