This version of the page http://oiff.com.ua/festival/film-entry.html (91.192.105.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-26. The original page over time could change.
Подати фільм
UKEN
Подати фільм

Подати фільм

Прийом заявок в Міжнародну, Національну конкурсну програми та Конкурс європейських документальних фільмів 11-го Одеського міжнародного кінофестивалю відкрито з 10 грудня 2019 до 17 квітня 2020.

Фестивальна конкурсна програма складається з:

I. Міжнародної конкурсної програми, в яку входять ТІЛЬКИ ХУДОЖНІ ПОВНОМЕТРАЖНІ ФІЛЬМИ високої художньої якості, орієнтовані на масового глядача, ті, що мають глядацький потенціал («арт-мейнстрим») і завершені після 1 січня 2019, прем'єри яких не відбулися на території України на момент початку фестивалю у 2020 році.

II. Національної конкурсної програми, до якої відбираються ігрові, документальні, а також анімаційні повнометражні та короткометражні фільми українського виробництва або створені в копродукції з Україною, також завершенні після 1 січня 2019, прем'єри яких не відбулися на території України на момент початку фестивалю у 2020 році.

ІІІ. Конкурсу європейських документальних фільмів, до участі у якому приймаються тільки повнометражні документальні фільми, завершенні після 1 січня 2019, прем'єри яких не відбулися на території України на момент початку фестивалю у 2020 році та які були зняті повністю або в копродукції при мажоритарній частці компанії з наступних країн: Україна, Німеччина, Великобританія, Франція, Італія, Іспанія, Данія, Польща, Нідерланди, Швеція, Бельгія, Ізраїль, Австрія, Фінляндія, Норвегія, Ірландія, Швейцарія, Чехія, Угорщина, Ісландія, Греція, Росія, Хорватія, Естонія, Румунія, Болгарія, Словаччина, Сербія, Боснія та Герцеговина, Словенія, Республіка Білорусь, Португалія, Туреччина, Люксембург, Македонія, Грузія, Вірменія, Литва, Кіпр, Албанія, Косово.

Формат фільмів конкурсних програм – плівка (35 мм) або цифровий (DCP).

DVD-копії фільмів на селекцію в конкурсні програми необхідно надіслати на адресу оргкомітету кінофестивалю до 17 квітня 2020 року. Якщо в анкеті ви вказали посилання на онлайн-скринер, ви можете не надсилати DVD. Всіх учасників просять чітко дотримуватися строків відправлення та інструкцій, зазначених в офіційному запрошенні про участь в Одеському МКФ.

Разом зі скринером фільму на селекцію учасник повинен надати до 17 квітня 2020 такі матеріали:

  • заповнену заявку на участь у фестивалі;
  • синопсис фільму.

Витрати на доставку фільмокопії для участі у фестивалі сплачуються учасником. У разі пошкодження копії під час фестивалю витрати на відновлення копії або її нового друку повністю бере на себе оргкомітет фестивалю. Оргкомітет фестивалю також бере на себе витрати, пов'язані зі зворотною доставкою копій. Скарги щодо стану повернутих копій приймаються протягом одного місяця після отримання.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, на електронну адресу program@oiff.com.ua.

Учасники Міжнародного конкурсу претендують на перемогу в таких номінаціях:

  • Ґран-прі (статуетка «Золотий Дюк» та 10 000 євро* режисерові фільму); володар визначається шляхом глядацького голосування;
  • Найкращий фільм (5000 євро* режисерові фільму);
  • Найращий режисер (3000 євро* режисерові фільму);
  • Найкраща акторська робота (2000 євро* акторові / актрисі);
  • Спеціальні дипломи журі (не більше 2-х).

Фільми-учасники Національної програми претендують на перемогу в таких номінаціях:

  • Найкращий український повнометражний фільм (статуетка «Золотий Дюк» і 100 000 гривень** режисерові фільму);
  • Найкращий короткометражний український фільм (статуетка «Дюк» і 50 000 гривень** режисерові фільму);
  • Найкращий фільм національного конкурсу за результатами глядацького голосування (статуетка «Дюк» та 60 000 гривень* режисерові фільму);
  • Найкраща акторська робота (статуетка «Дюк» та 50 000 гривень* акторові/ актрисі);
  • Найкраща режисерська робота у категорії «Український повнометражний фільм» (статуетка «Дюк ОМКФ» та 60 000 гривень**);
  • Спеціальний диплом журі (не більше одного);
  • Відзнака Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) за Найкращий український повнометражний фільм;
  • Відзнака Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) за Найкращий український короткометражний фільм.

Учасники Конкурсу європейських документальних фільмів претендують на перемогу в таких номінаціях:

  • Найкращий європейський документальний фільм (2000 євро* режисерові фільму);
  • Спеціальний диплом журі (не більше одного).

** Виплату грошей буде проведено в українських гривнях за курсом НБУ, що діє на момент підписання Договору з Організатором конкурсу.

*, ** Суми грошових виплат вказані без вирахування податків. Виплата грошей проводиться після вирахування і сплати податків відповідно до законодавства України. Для отримання грошей номінант повинен підписати з Організатором конкурсу Договір і мати ідентифікаційний код в Україні.

 

Контакт правовласника

Режисер