This version of the page http://onu.edu.ua/uk/podii (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-23. The original page over time could change.
Події

Весняний прийом до аспірантури 2020 р.

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова оголошує весняний прийом до аспірантури за кошти фізичних та/або юридичних осіб для здобуття ступеня доктора філософії (PhD).

Детальніше...

Освітній проект для школярів Одеської області: Школа вихідного дня

Освітній проект для школярів Одеської області: ШКОЛА ВИХІДНОГО ДНЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ В УКРАЇНІ.  Запрошуємо учнів 10-11 класів на безкоштовне навчання. 

Детальніше...

20 січня 2020 року: Візит делегації Стамбульського університету на чолі з ректором Махмутом АК в ОНУ імені І.І. Мечникова

20 січня 2020 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова відвідала делегація Стамбульського університету на чолі з ректором, професором Махмутом АК з метою обговорення перспектив подальшого міжуніверситетського співробітництва. На зустрічі з турецького боку були присутні: співробітник Стамбульського університету, відповідальний за проведення конференції Мелін ЮНВЕР, І.М. КАЗМАЛИ (Молдова, м.Комрат), а також викладач Стамбульського університету Олександр СЕРЕДА (Україна). На зустрічі також був присутній Генеральний Консул Туреччини в Одесі пан Садін АЙЙЛДИЗ.

Детальніше...

Другий випуск магістрів кафедри педагогіки факультету РГФ

Кафедра педагогіки факультету РГФ здійснила другий випуск магістрів спеціальності "011 Освітні, педагогічні науки" з присвоєнням кваліфікації "Викладач закладів вищої освіти" та здобуття компетенцій за елітними спеціалізаціями "Педагогіки та лінгводидактики вищої школи", "Освітній менеджмент".

Детальніше...

ІІ Тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Економіка та управління національним господарством»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. №1271 на базі економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І І. Мечникова буде проведений ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління національним господарством». 

Детальніше...

З Новим роком та Різдвом! - привітання ректора

Наближаються головні зимові свята - Новий рік та Різдво. Дні, коли традиційно ми підводимо підсумки і плануємо на майбутнє.

2019 - не найпростіший рік у житті країни, міста, нашого університету. Але цей рік, як всі роки історії ОНУ, запам'ятається нам перемогами і досягненнями.

Нові студенти, нові наукові дослідження, значні рейтинги, нові видання та захисти дисертацій. За будь-якої погоди та історичного клімату Одеський нацiональний університет імені Мечникова тримає курс на гуманізацію і примноження знання.

155 років виповниться нашому університету в новому році.

Нехай 2020 принесе нам радість творчої праці, яскраві враження, мирні і світлі події. Нехай все 366 днів високосного року будуть добрими!

Тепла і щастя у ваших родинах! Тепла і щастя нашому спільному дому - університету! З Новим Роком та Різдвом!

Ректор ОНУ Ігор Коваль

 

 

Детальніше...

Запрошення для участі у VIІ Міжнародній конференції «Дрозофіла в експериментальній генетиці та біології» (19-20 серпня 2020 року)

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у VIІ Міжнародній конференції «Дрозофіла в експериментальній генетиці та біології», яка буде проходити на кафедрі генетики і молекулярної біології біологічного факультету Одеського національного університету імені І.І.Мечникова з 19 до 20 серпня 2020 року.

Детальніше...

Проект стандарту другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальність 081 «Право»

У вівторок 10 грудня 2019 року на базі ОНУ імені І.І.Мечникова відбулось обговорення представниками закладів вищої юридичної освіти Півдня України стандарту другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальність 081 «Право».

Детальніше...

Вiзит болгарскiх юристiв до ЕПФ ОНУ

3 грудня 2019 року в рамках інноваційного освітнього проекту кафедри цивільно-правових дисциплін «Крос-культурні комунікації в професійній сфері» студенти та аспіранти економіко-правового факультету зустрілись із суддею Верховного адміністративного суду Республіки Болгарія Генковим Панайотом Павловим та професором Військової академії ім. Г.Раковскі та адвокатом з понад 40 річним стажем Ілієвим Іллею Васильєвим.

Детальніше...

Економісти-міжнародники ОНУ нагороджені сертифікатами Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні

Студенти 4 курсу Одеського національного університету імені І.І.Мечникова спеціальності «Міжнародні економічні відносини» успішно прослухали модуль про співробітництво України з ЄС, який викладали фахівці Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) (http://eubam.org/). А саме, експерти з Румуніі, Естонії та Германії розповіли студентам про роль та повноваження EUBAM, роль митних служб у заходах щодо сприяння торгівлі, а також про ефективний контроль кордонів. У рамках модулю студенти також відвідали новий пункт перетину кордону «Паланка», який було введено в експлуатацію за підтримки EUBAM, керування яким здійснюється спільно прикордонними та митними службами Республіки Молдова та України.

Детальніше...

Здобутки студентів Факультету міжнародних відносин у конкурсі "Ethics Challenge CFA"

21 листопада 2019 р студенти спеціальності "Міжнародні економічні відносини" прийняли участь у II Ethics Challenge, організованого CFA Society Ukraine та зайняли почесне місце у трійці найкращих команд. На основі поглибленого вивчення Кодексу етичної поведінки міжнародної спільноти інвестиційних професіоналів CFA Institute Code of Ethics and Standards of Professional Conduct студенти презентували вирішення етичної дилеми у сфері інвестиційної діяльності.

Детальніше...

9 грудня 2019 року: Форум "Співробітництво з китайськими університетами провінції Цзянси"(КНР)

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова прийняв участь у Форумі "Співробітництво з китайськими університетами провінції Цзянси" (КНР). Під час роботи Форуму був підписаний Меморандум про співробітництво між ОНУ імені І.І. Мечникова та Університетом науки і техніки провінції Цзянси.  
Детальніше...

6 грудня: Підсумки успішної співпраці в 2019 році між EUBAM та Одеським національним університетом імені І.І.Мечникова

6 грудня EUBAM завершила успішну співпрацю в 2019 році з Одеським національним університетом імені І.І.Мечникова. Під час офіційної церемонії Глава Місії привітав всіх студентів, які пройшли модуль EUBAM в рамках навчального курсу університету «Співпраця ЄС - Україна».

Детальніше...

6 грудня 2019 року: Проведення виставки, присвяченій 70-річчю створення Китайської Народної Республіки

В Одеському національному університету імені І.І. Мечникова була проведена виставка присвячена 70-річчю створення Китайської Народної Республіки.

Детальніше...

Команда студентів ОНУ спеціальності "Міжнародні економічні відносини" - учасники престижного міжнародного конкурсу з інвестиційних досліджень "CFA Research Challenge 2020"

15 листопада 2019 р студенти ФМВПС спеціальности "Міжнародні економічні відносини" прийняли участь у відкритті Х міжнародного конкурсу з інвестиційних досліджень "CFA Research Challenge" та відкритті "ІІ CFA Ethics Challenge".

Детальніше...

Міський конкурс з громадського бюджету на 2020 рік: створення алеї одеських вчених перед головним корпусом університету

 Цього року Асоціація випускників університету подала два проекти на міський конкурс з громадського бюджету на 2020 рік.

  1. Алея вчених.
  2. Історичний двір університету.
Детальніше...

Команда ЕПФ ОНУ виграла Правовий бліц-турнір Головного територіального управління юстиції в Одеській області

Днями ОНУ імені І.І.Мечникова цілком справедливо було визнано найкращим закладом вищої освіти Півдня України.Цілком справедливо, зокрема, і тому, що у п'ятницю команда ЕПФ ОНУ вдруге поспіль виграла Правовий бліц-турнір Головного територіального управління юстиції в Одеській області серед юридичних закладів вищої освіти Одеси.

Детальніше...

День вiдкритих дверей у коледжi OНУ

Увага! День вiдкритих дверей у коледжi OНУ! 7 грудня 2019 року.

Детальніше...

26 листопада видбулася конференцiя трудового колективу

26 листопада видбулася конференцiя трудового колективу Одеського нацiонального унiверситету iм.I.I.Мечникова

Детальніше...

20 листопада 2019 року: Візит Надзвичайного та Повноважного Посла Аргентинської Республіки в Україні пані Елени Летісії МІКУСІНСКІ в ОНУ імені І.І. Мечникова

20 листопада 2019 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова відвідала Посол Аргентинської Республіки в Україні пані Елена Летісія МІКУСІНСКІ з нагоди читання лекції відомого аргентинського вченого, професора Пабло ГОЛЬШМІДТА на тему: «Застосування молекулярної біології до інфекційних захворювань (виявлення бактерій, вірусів та вільноживучих амеб)» на біологічному факультеті.

Детальніше...

Міжнародна науково-практична конференція «Освіта дорослих в Україні та світі»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «ОСВІТА ДОРОСЛИХ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ», присвяченої 155-річчю Одеського національного університету імені І.І.Мечникова, 60-річчю факультету романо-германської філології, 60-річчю кафедри педагогіки, яка відбудеться 2 жовтня 2020 року у приміщенні гуманітарного корпусу Одеського національного університету імені І.І.Мечникова (м. Одеса, Французський бульвар 24/26)

Детальніше...

Конференція трудового колективу 26 листопада 2019 року

26 листопада 2019 року о 14.00  в Актовій залі (Французький бульвар 24/26) відбудеться Конференція трудового колективу  Одеського національного університету імені І.І.Мечникова

Детальніше...

День відкритих дверей філологічного факультету

Найближчий День відкритих дверей університету відбудеться 16 листопада 2019 року об 11-й годині за адресою: Французький бульвар, 24/26, 2-й поверх, актова зала.
Зустрічі з абітурієнтами проводить декан факультету, професор Є.М. Черноіваненко.

Детальніше...

74-а звітня наукова конференція професорсько-викладацького складу і наукових працівників Одеського національного університету імені І. І. Мечникова

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Запрошуємо взяти участь у роботі 74-ї звітної наукової конференції професорсько-викладацького складу і наукових працівників Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, яка відбудеться 27- 29 листопада 2019 року.

Детальніше...

Засідання Вченої Ради університету 28 січня 2020 року

НАСТУПНЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ЗАПЛАНОВАНО НА 28 СІЧНЯ 2020 РОКУ

Детальніше...
Сторінка 1 із 26

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top