Вдячність від Укрзалізниці

18 Жовтня 2019 Друкувати цю новину

Національна Асамблея людей з інвалідністю України (НАІУ) отримала лист з подякою від АТ «Укрзалізниця".

В листі від імені директора з управління персоналом та соціальної політики Є.В. Козака та директора Департаменту розвитку персоналу та кадрової політики Л.В. Василеги висловлюється вдячність НАІУ та тренерам-консультантам Є.Свету та В. Азіну за проведений на високому рівні тренінг-практикум із супроводу людей з порушенням зору та техніки переміщення людей з порушенням опорно-рухового апарату, що пересуваються за допомогою візка, який відбувся 10 жовтня 2019 року.

Зокрема в листі йдеться.

«АТ «Українська залізниця» висловлює вдячність виконавчому директору Національної Асамблеї людей з інвалідністю України Скрипці Наталії Сергіївні за сприяння в організації навчального модуля на тему: «Супровід, етика спілкування та перевезення пасажирів з інвалідністю» в рамках проекту AT «Укрзалізниця» «Спеціалізована школа провідника».

Особливу вдячність висловлюємо консультантам-тренерам Національної асамблеї людей з інвалідністю Свєту Євгенію та Азіну Володимиру за проведений на високому рівні тренінг-практикум із супроводу людей з порушенням зору та техніки переміщення людей з порушенням опорно-рухового апарату, що пересуваються за допомогою візка.

Основні меседжі виступів - інклюзія, доступність, культура та здоровий глузд засвоїли всі учасники школи, а також, відмітили високий рівень майстерності тренерів.

Сподіваємось, що і в подальшому Національна Асамблея людей з інвалідністю України буде ефективно співпрацювати з AT «Укрзалізниця» задля підвищення якості обслуговування пасажирів з інвалідністю та забезпечення реалізації їх права на свободу пересування та належного доступу до послуг залізничного транспорту.

Директор з управління персоналом та соціальної політики

Директор Департаменту розвитку персоналу та кадрової політики

 

  ÐšÐ°Ñ‚егорія:
Новини НАІУ
дивитися більше новин

Схожі новини

написати коментар

0 коментарів

Поки немає коментарів

Ви можете бути тим, хто розпочне розмову.

Додати коментар

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ваші дані будуть надійно збережені! Вашу e-mail адресу не буде опубліковано. Також інші дані не будуть передані третій особі.
всі поля обов'язкові до заповнення.