This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-07. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Вітаємо тернополян та гостей міста з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Підприємці Тернополя вітають зі святами.

Зимовий відпочинок 2020

Не знаєте куди поїхати на відпочинок взимку. Пропонуємо Вам огляд де можна гарно відпочити.

Чорна П’ятниця 2019. Знижки та розпродажі у Тернополі

Дочекалися! Black Friday- start! Постійно шукаєте знижки, акції, тоді ця пропозиція саме для Вас. Чорна п`ятниця- це не просто вислів, це моооре популярних товарів за зниженими цінами. Безліч техніки, одягу, продуктів, ювелірних виробів та багато іншого. Не прогавте свій шанс.

Де відсвяткувати новорічний корпоратив у Тернополі?

В пошуках, де відсвяткувати новорічний корпоратив у Тернополі? В цьому Вам допоможе даний огляд ресторанів та барів. Цікаві шоу програми, смачна кухня, доступні ціни. Новорічні корпоративи у Тернополі. Святкуємо Новий 2020 Рік разом!

Дитячі гуртки та дозвілля (новини компаній)

Кожна мама часто задається питанням: чим зайняти дитину, щоб вона росла всебічно розвиненою і при цьому не перевантажити малечу? Ігри, розваги та заняття – невід’ємна частина життя дітей.

Магазини та салони меблів Тернополя

Кожен хоче відчути у своєму домі затишок та комфорт. Його допоможе створити магазин меблів. Вибирайте якісні матеріали, коли вирішите завітати до магазину меблів. Це саме ваші зручність та спокій.

Де відпочити влітку. Туристичні бази, готелі та садиби Західної України

"Де відпочити влітку?" - одне з найпопулярніших питань з числа тих, які виникають напередодні чудової пори відпусток. В даному огляді Ви зможете знайти відповідь на це питання.  

Літні табори та санаторії для дітей

"Літні табори для дітей" - одне з найпопулярніших питань з числа тих, які виникають у батьків напередодні літніх канікул. Для чудового відпочинку ваших дітей ми підготували даний огляд.

Кращі літні тераси Тернополя

У теплі дні саме час подумати про місце, де можна буде відпочити на свіжому повітрі. Але, куди можна піти у Тернополі? На таке питання допоможе відповісти наш тематичний огляд.

Весільний сезон (новини компаній)

Весілля - це союз двох закоханих сердець, які вирішили пройти життєвий шлях разом. Створення нової сім'ї варто відзначити, як годиться - з банкетом, танцями, веселощами.  Салони краси у Тернополі. Весільні салони. Рестрани Тернополя. Ведучі весіль. Весільні котежі. Вся ця інформація представлена у нашому огляді

Свіжий випуск

№ від 18 грудня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up