This version of the page http://te.20minut.ua/Groshi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-06. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Тернопіль

Гроші

photo_camera Готуємося до Різдва: який святковий декор продають тернополяни в інтернеті

До настання Святвечора та Різдва тернополяни прикрашають свої домівки та купують різний декор. Шопка – це макет, що зображає вифлиємську стайню в ніч Різдва Христового. Ми підготували підбірку різдвяних інсталяцій, які продають жителі Тернопільщини. 

photo_camera Різдво 2020: скільки доведеться витратити на святковий стіл

Новорічні свята б'ють по кишені. Адже на стіл доводиться витрачати немало.  Журналіст "20 хвилин" порахував, у скільки цього року обійдеться 12 страв на Святвечір та скільки потрібно буде витратити на Різдво 7 січня. 

До 1 травня 2020 року тернополяни повинні визначитися із формою управління будинком

Це може бути самоуправління, ОСББ чи управлінська компанія. Для тих, хто не може згуртуватися та визначитися, управителя призначать органи місцевої влади. 

photo_camera Де купувати дешевше: у супермаркеті чи на ринку. Перевірили журналісти "20 хвилин"

Дехто з тернополян купує овочі та фрукти на ринку, бо там дешевше і великий вибір. Інші ж ходять лише в супермаркети чи магазинах.  "20 хвилин" дізналися актуальні ціни на овочі та фрукти та порівняли їх із цінами в супермаркеті.

Скільки коштуватиме різдвяна кутя цього року. Що вигідніше - купувати все окремо чи брати набір?

Кутя – головна страва, яку готують на Святвечір. Вона має чимало різних варіантів рецептів. Є як бюджетні класичні рецепти, так і більш дорогі - з додаванням шоколаду, цукатів та інших смаколиків.  Журналіст "20 хвилин" порахував, скільки коштуватиме різдвяна кутя цього року та що є найдорожчим.   

Які ліки і медичні вироби в 2020 будуть безкоштовними

Міністерство охорони здоров’я України затвердило перелік лікарських засобів та медичних виробів, що будуть закуповуватись за кошти державного бюджету 2020 року.

photo_camera У Тернополі реалізували 19 проєктів-переможців "Громадського бюджету"

Станом на початок 2020 року у Тернополі реалізовали усі 19 проєктів, які стали переможцями минулорічного "Громадського бюджету".

photo_camera Як доглядати за одягом та взуттям взимку та скільки коштує хімчистка

Перший місяць зими у Тернополі видався не дуже – калюжі, дощі та сирість. Заморозки бувають лише вночі і то, не кожної ночі. Через надмірну вологість багато людей зіткнулись з проблемою – верхній одяг, особливо хутряний, може почати погано пахнути через вологу. Журналіст «20 хвилин» дізнався, як доглядати за одягом та взуттям взимку, та скільки коштує допомога професіоналів.

НБУ трохи знизив офіційний курс долара

Курс встановлений на 8 січня, оскільки банківська система працювати не буде.

На Тернопільщині жінка хотіла незаконно отримати субсидію. Тепер має кримінал

Статтю 190 Кримінального кодексу України - слідчі Підволочиського відділу поліції інкримінують 51-річній жительці одного з сіл району. Жінка, прагнучи отримати субсидію, вдалася до шахрайських дій. 

Свіжий випуск

№ від 18 грудня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up