This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-06. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

Книжка, що зробить Різдво особливим

У збірці «19 різдвяних історій» 19 сучасних українських письменників написали, яким різним буває буває Різдво і саме життя на основі реальних фактів.

photo_camera play_circle_filled Відпочинок для любителів екстриму: які атракціони є у Тернополі та скільки вони коштують

У Тернополі є кілька місць, де можна «екстремально» відпочити в зимовий період. Журналіст «20 хвилин» дізнався, чим можна себе зайняти та скільки коштують зимові розваги у місті. 

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Файне зимове містечко, резиденція святого Миколая, міський конкурс шопок, цікаві майстер-класи, а також  фільми, виставки та вистави чекають тернополян цими вихідними, 4-5 січня.

photo_camera "Чому чоловіки хочуть сексу, а жінки потребують любові": ТОП-5 книг про стосунки

Над роздумами про стосунки між чоловіком і жінкою "глову зламав" не один письменник. Як знайти ідилію, «золоту середину» і не втратити себе? Відповідь шукаємо у книжках.  "20 хвилин" продовжує проект із цікавими підбірками сучасних книг, що читають у Тернополі.  

play_circle_filled Новорічні виступи на Театралці і парад вертепів: куди піти в Тернополі на Новий рік і Різдво (програма)

Різноманітні святкові заходи та благодійні вистави відбудуться з нагоди відзначення Нового року та Різдва Христового у населених пунктах Тернопільської міської територіальної громади.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Святкова програма «Крижане серце», дитяча субота, мюзикл «Привид опери», концерт LATEXFAUNA,  Pre New Year Hip-Hop party, новорічна вечірка в «Мадагаскарі», METAL New Year preParty, а також  фільми, виставки та вистави чекають тернополян цими вихідними, 28-29 грудня.

photo_camera Позмагатися зі штучним інтелектом та вгадати назву пісні: чим себе розважити в інтернеті

Чимало тернополян проводять свій вільний час за ком’ютером. Хтось гортає стрічку соціальної мережі, дивиться відео та фільми, а хтось грає в ігри. Ми підібрали кілька цікавих безкоштовних ресурсів, які можуть надовго «затягнути» вас.

250 юних тернопільських артистів подарували своїм ровесникам казку «Дива святого Миколая»

Благодійну виставу «Дива святого Миколая», яку упродовж 18-19 грудня показували на сцені ПК «Березіль», побачили понад 4 тисячі маленьких тернополян. З-поміж них і діти з соціально незахищених категорій населення, переселенців та учасників бойових дій, і найменші жителі навколишніх сіл, які приєдналися до Тернопільської міської територіальної громади та уже стали її частиною. Усі вони отримали солодкі подарунки від міського голови.

Тернопільській обласній філармонії – 80

Великим ювілейним концертом, який відбувся 19 грудня, відзначили колективи та солісти Тернопільської обласної філармонії 80-річчя з часу заснування мистецького закладу. Упродовж року усі артисти та колективи звітували перед глядачами своїми сольниками, а на святковій імпрезі показали свої найкращі напрацювання.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Новорічне свято-квест «Подарунки від Санти» для дітей від 5 до 10 років, презентація поетичної книжки Олександри Гонтар «Жери землю», концерти гуртів «Піккардійська терція» і «Покидьки», благодійний ярмарок новорічних прикрас , презентації поетичних збірок, а також  фільми, виставки та вистави чекають тернополян цими вихідними, 21-22 грудня.

Свіжий випуск

№ від 18 грудня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up