This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/prokat-odesa.htm (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-05. The original page over time could change.
Budget Прокат авто Одеса
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Авто на прокат в Одесі +38 048 703 56 00



Оренда авто в аеропорту "Одеса"


Що робити, якщо Ви обмежені у часі, а Одеса вабить Вас своєю вишуканістю та самобутністю? Budget допоможе Вам познайомитись з Одесою: просто візьміть автомобіль на прокат і замість того, щоб досліджувати недорозвинену інфраструктуру громадського транспорту – відчуйте дух справжньої Одеси – перлини біля моря та справжньої української столиці гумору.Одеса – велике курортне, промислове, наукове та туристичне місто з населенням біля 1 міліона чоловік, яке знаходиться на березі Чорного моря. Компанія BUDGET рада запропонувати Вам прокат автомобілів в Одесі та зробити ваше перебування у нашому місті максимально комфортним. Оренда авто Одеса від Budget – це завжди якісні авто по розумним цінам!
Пропонуємо вам ознайомитися з одним із можливих маршрутів Одеського регіону, по якому можна проїхати на автомобілі.

Одеса – перлина у моря


Одеса виникла в 1794 р. Участь в будівництві міста адмірала Де Рибаса і герцога де Ришельє визначило його європейський облік, який відрізняється волелюбством, відкритістю та гостинністю. Одеса по праву вважається морською столицею України та справедливо утримує статус столиці гумору. Одеса – це море та порт, акації та платани, першоквітневі фестивалі і просто прогулянки по набережній, архітектурні шедеври та старовинні дворики.

Акерманська фотреця – історична реліквія


Білгород-Дністровська (Акерманська) фортеця – видатна пам‘ятка середньовікової оборонної архітектури, одна з самих великих та потужних споруд XIII-ХV ст. на території України. Побудована фортеця на високому скелястому березі Дністровського лиману з місцевого каміння-вапняку.

Вілково – українська Венеція


Вілково – це місто злиття вод Дунаю та Чорного моря, перлина придунайської низини, розташована прямо у моря на кордоні з Румунією. Незвичайність міста в тому, що його стара частина розташована на воді, тому земля тут наносна. Замість вулиць – канали, по яким переміщуються, в основному, на своєрідних українських "гондолах" та моторних човнах, саме тому місцевість отримала назву «Української Венеції».

Ізмаїл – місто слави


В 1484 році Туреччина захопила землі до півночі від низовій Дунаю, біля Кілійського рукаву яких і було закладено кріпость, названу Ізмаїлом, що по-тюркські означає "почуй, Аллах". Зараз це досить велике місто, в якому крім кріпості можна відвідати пам‘ятник Суворову, історично - краєзнавчий музей, красиві церкви та домівки ХІХ ст.
ЗАГАЛЬНИЙ КІЛОМЕТРАЖ ПОДОРОЖІ: 311 км
Одеса – БІлгород-ДнІстровський: 81 км
Білгород-Дністровський – Вілково: 152 км
Вілково – Ізмаїл: 78 км
Насолоджуйтесь Україною разом із Budget…