EN      RU

Головна


Пост-реліз

9-12 квітня 2019 р. в оновленому виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» на Житомирській трасі успішно відбулися XXIII міжнародна виставка elcomUkraine 2019, «ЕІА: електроніка і промислова автоматизація» та SOLAR Ukraine 2019.

Виставки вкотре підтвердили свій статус головних галузевих подій року - в заходах взяли участь 208 компаній із 20 країн світу. Учасники представили новинки продуктів та комплексні рішення у сфері енергетики, електротехніки, сонячної енергетики, радіоелектронних компонентів, інжинірингу, промислової автоматизації, світлотехніки та ін. В рамках виставок також відбулось понад 15 заходів – семінарів, презентацій та круглих столів на актуальні теми.

Виставки зібрали 7071 відвідувачів – це керівники підприємств та підрозділів, компаній і промислових підприємств, технічні спеціалісти, електрики, електротехніки, інженери-енергетики, інженери-конструктори, інженери з промислової автоматизації, фахівці із закупівель, тощо. Відвідувачі оцінили швидкий проїзд до ВЦ «КиївЕкспоПлаза» без заторів, велику парковку на 2500 авто та новий павільйон, оснащений згідно сучасних вимог. Для зручності відвідувачів було організовано безкоштовний автобусний маршрут від станції метро «Житомирська».

Компанії-учасники особливо відзначили той факт, що виставку відвідали тільки ті спеціалісти, кому справді цікава тематика, відвідувачі ставили практичні запитання і звертались із конкретними запитами до експонентів. Відвідувачі, з свого боку, відзначили велику кількість новинок, широку представленість операторів ринку та високу кваліфікацію фахівців. Таким чином, виставка виправдала очікування як експонентів, так і відвідувачів.

До зустрічі на виставках 2020 року!

19 квітня 2019 р.



  Новини, статті, анонси

«Євроіндекс» приєднується до святкування Всесвітнього дня виставок 2019