This version of the page http://itua.com.ua/uk (91.222.137.162) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-01. The original page over time could change.
ITUA - Лідер впроваджень CRM. Агентство повного циклу: Розробка і просування сайтів в Києві і Україні. Автоматизація бізнес-процесів
Наші послуги
ITUA - це
Розробка сайтів будь-якої складності
Більше 500 реалізованих проектів
Висококваліфікований персонал
Зручні зустрічі з клієнтами в офісі

Про компанію

«Інформаційні технології України» на ринку IT технологій з 1995 року. Ми пропонуємо нашим клієнтам дійсно гідні і перевірені рішення в області інформаційних технологій. Наші клієнти по — справжньому цінують і прислухаються до ідей і рекомендацій з боку профільних фахівців.

Чому саме ми, запитаєте Ви? Та все дуже просто. Наша компанія дає можливість розвиватися Вашому бізнесу надійно, а головне стабільно. Всі фахівці, які безпосередньо працюють з Вашою командою, відносяться не тільки відповідально, але і трепетно до всіх поставлених завдань.

Звернувшись до нас за підтримкою, ми зробимо все можливе, щоб втілити в реальність найсміливіші ідеї. А детальний аналіз усього підприємства допоможе налагодити і поліпшити роботу, зробить бізнес успішним і приносить & nbsp; задоволення.
   Компанія покриває 99% всіх потреб в ІТ-інфраструктурі практично будь-якого підприємства.

  • Розробка і просування сайтів, інтернет-магазинів, порталів, інтро сайтів.
  • Юзабіліті аналіз і маркетинг аудит проекту.
  • Мобільні версії сайтів, адаптивний веб-дизайн.
  • ІТ-аутсорсинг, обслуговування ПК і серверів.
  • Надійний хостинг, хмарний хостинг, хостинг для Bitrix.
  • 1С Підприємство, Бухгалтерія продаж та налаштування.
  • Інтернет безпеку, захист і відновлення сайтів.
  • Проектування і монтаж мереж, СКС, АТС.

 


 

Web технології

   Ви ніколи не замислювалися, чому у кави настільки тонкий і ні з чим незрівняний аромат? Адже це єдиний продукт в світі, що вимагає для його відтворення змішування більше 800 елементів. Найцінніші сорти кави не тільки обробляються, але і збираються вручну. Досвідченість професійного збирача настільки важлива, що не допускає найменших помилок. Тонкість збору і подальша обробка в підході можна порівняти з розробкою будь-яких web технології. Точний і правильний підхід, а також детальний аналіз потреб клієнта, його цільової аудиторії дає незмінний результат при розробці програмного забезпечення, web сайтів, їх підтримки та просування.

Ми точно знаємо, який дизайн потрібен саме Вам, і, які технології краще використовувати при просуванні послуг або товарів. Замовити сайт у нас дуже просто. Як надають обсмажування кави для більш-менш яскравого смаку, так і фахівці створюють образ бренду або фірми, посилюючи або навпаки прибираючи зайві елементи.

 


1С Бухгалтерія

    Зважилися оптимізувати роботу свого бізнесу, але ще не знаєте, як це краще зробити? Програмний комплекс 1С: Бухгалтерія найоптимальніший варіант для якісної роботи бухгалтерії і всього персоналу, що управляє. Наші фахівці не тільки допоможуть вибрати, купити і встановити відповідний саме для Вашого бізнесу програмний комплекс, але і будуть постійно його супроводжувати. Автоматизувавши роботу підприємства або фірми, Ви зможете:

  • завжди бути в курсі всіх подій;
  • швидко проводити обмін даними між Вашим сайтом і залишками на складі;
  • завжди вчасно справлятися зі звітністю;
  • швидко і вчасно отримувати інформацію про статус замовлення;
  • швидко і оперативно знаходити інформацію про постачальників, постійних клієнтів.

Але це всього-лише мала частка того, що Ви отримуєте при автоматизації обліку і управління своїм бізнесом.

Зв’язавшись безпосередньо з нами, Ви дізнаєтеся набагато більше.

 


Технічна підтримка

    Наші фахівці не тільки знають толк в web технологіях, а й з особливим, характерним тільки для Вашого бізнесу підходом виконають будь-яку технічну підтримку. Ви завжди можете бути впевненими в якості таких послуг:

  • підтримки програмного забезпечення (установка, настройка і обслуговування будь-якого програмного пакета);
  • модернізації, закупівлі та встановлення комп’ютерної техніки;
  • будь-які види ремонтів комп’ютерів і комп’ютерної техніки;
  • якісному відновленні втраченої інформації;
  • навчанні персоналу та оперативної консультації з виниклих питань;
  • організації та прокладання локальних мереж з можливістю підключення до бездротової точки доступу.

Тільки спільна робота з клієнтом допомагає домогтися бажаного і надійного результату, тому ми цінуємо

Ваша думка і прагнення поліпшити роботу фірми.

 


Аутсорсинг

    Аналогічно як створюються елітні сорти кави, так і ми організовуємо професійну підтримку ІТ-аутсорсингу всього підприємства. Наші фахівці підбирають тільки найкращі та вигідні рішення для підтримки Вашого підприємства або фірми на рівень вище, ніж у конкурентів. Замовляючи послуги IT аутсорсингу, Ви робите надійні капіталовкладення на тривалий період і можете більше не турбуватися, так як ми завжди підставимо своє надійне плече.

Приступаючи до модернізації всіх технологічних процесів, ми тісно співпрацюємо з клієнтом, підбираючи тільки оптимальні і надійні рішення. Підтримуючи і розвиваючи бізнес в потрібному руслі, ми створюємо елітну марку з його неповторним ароматом і присмаком.

«ITUA» — розвивається і рухається вперед тільки з Вами! 

 

Портфоліо
Інтернет-магазин канцелярських товарів «ТехноЮГ»
Інтернет-агентство «ВІЗА ЄС»
Інтернет-магазин меблів «Barin»
Медична клініка «Здорова сім’я»
Ітернет-магазин гаджетів «Elari»
ТРЦ БЛОКБАСТЕР
Сайт інтернет-магазину Lens
Інтернет-магазин взуття «BeShop»
Приклади наших робіт
Наші клієнти
Oniks

Працюємо з компанією «Інформаційні технології України» вже декілька років. За цей час вони зарекомендували себе, як надійна організація, яка завжди готова допомогти по будь-якому питанню. Були звичайно й помилки (а як же без них), але усі проблеми вирішувалися своєчасно та без нарікань. Замовляли у них сайт під ключ, інтеграцію з 1С та пошукове просування (SEO).

PatokPatok

На обслуговувані у «ITUA» вже досить довгий час. Починали з розробки сайту та впровадження 1С-продуктів. Зараз ще й SЕО підключили для кращого ефекту. Дуже вдячний за хорошу роботу. З повагою до Вас, та Вашого діла, Олександр

BarinBarin

Начинали сотрудничество с компанией «Информационные технологии Украины» в начале 2015 года. Тогда я заказывала у них сайт под ключ и 1С-интеграцию. Во время разработки сайта, была приятно удивлена, что проектный менеджер Сергей хорошо разбирается в сфере мебели. Он время от времени подсказывал мне, что добавить, а что наоборот убрать, от греха подальше :). Отдельная благодарность…

DONPIONDonpion

Хотели улучшить свои позиции в поисковой выдаче Google и решили обратиться в «ITUA». Результата пришлось ждать около полугода, но нас заранее предупредили, что процесс будет долгим. Сейчас дополнительно заказываем контекстную и баннерную рекламу, включая ремаркетинг. Результатами удовлетворены, планируем работать и в дальнейшем.

SmartGroupSmartGroup

Сотрудничество с компанией «ITUA» готов оценить, как положительное. Ребята помогали нам с интеграцией 1С, разрабатывали B2B-портал и занимались Digital-продвижением наших площадок. Отдельная благодарность за помощь в развитии проекта. С уважением, Денис.

БЛОКБАСТЕРБлокбастер

Заказывали дизайн и разработку сайта, SEO-продвижение и другие виды услуг. Качеством довольны. Правда, были небольшие задержки по сдаче проекта, но в качестве компенсации, проектный менеджер Александр сделал нам небольшую скидку на дальнейшие доработки.

ТЕХНОЮГТехноЮГ

Спасибо «ITUA» за качественную разработку сайта и бизнес-портала. Всё было выполнено в точности по ТЗ, как мы и просили!

BeshopBeShop

Обратился в компанию «Информационные технологии Украины» по совету друга, который уже на тот момент сотрудничал с ними. Очень понравилось, что технические специалисты хорошо подготовились к первой встрече, сделав анализ конкурентов и предложив ряд интересных решений по нашему проекту. Заказывали у них сайт, 1С и CRM. Всё работает как часы, спасибо.

АЛЯСКААляска

Работаем с «ITUA» относительно недавно – результатами пока довольны. Отдельный плюс за пунктуальность (мы это очень ценим) и регулярные конф-колы. Оплачивали следующие услуги: разработка сайта и интеграция с 1С. Ребята свое дело знают. С уважением, Денис Писарев.

Більше відгуків
Наші сертифікати
Надішліть запит Нам приємно відповідати на ваші питання.

Розкажіть про свій проект, надіславши нам запит, і ми обов'язково вам перетелефонуємо!

1. Надсилаєте запит
2. Оцінюємо проект
3. Особиста зустріч при необхідності
Пожалуйста, заполните форму, и наш эккаунт-менеджер свяжется с вами в кратчайшие сроки