This version of the page http://dnepr.dafi.ua/restaurants (91.196.0.18) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-28. The original page over time could change.
:.ТРЦ Дафі Дніпро - відпочинок та розваги для всієї родини | магазини, кіно, фудкорт | Україна.:
Ви тутм. Дніпро, бул. Зоряний, 1А
Перейтим. Харків, вул. Героїв Праці, 9
Бізнес
Знайдено9
Поверх
123
Сортувати
Вигляд
СписокКарта
7 %

Ласкаво просимо до Burger CLUB!

Ми використовуємо тільки натуральні продукти найвищої якості. Котлети для сендвічів готуються з 100% яловичини з додаванням тільки солі та перцю. Уся продукція проходить сувору перевірку на кожному етапі виробництва. Ми співпрацюємо з перевіреними виробниками та постачальниками, керуючись європейськими стандартами якості.

Меню Burger CLUB складено таким чином, щоб надати гостям широкий асортимент для щоденного харчування. Основа меню - це бургери, приготовані зі смачнющої 100% яловичини, соковитих помідорів, хрустких огірків та свіжого листя салату. Великою популярністю користуються роли з різноманітними начинками, загорнуті у ніжний лаваш і заправлені оригінальним соусом.

Для поціновувачів страв, обсмажених у фритюрі, ми пропонуємо широкий вибір апетитних закусок: клешні краба, лукові кільця, нагетси, курячі крильця, кільця кальмарів, рибні палички, картопля фрі та картопля по-селянськи, обсмажений у натуральній олії з ароматними спеціями. Відвідавши наш ресторан ніхто не залишиться голодним.

Ми робимо смак яскравішим!

Представляємо Вашій увазі абсолютно новий напрямок в індустрії швидкого харчування - свіжопроготована кукурудза у стакані. Цей продукт завоював велику популярність у багатьої країнах. Компанія Corn House уперше в Україні представляє якісну кукурудзу у стакані. Компанія створена у 2008 році для продажу та просування свіжої, якісної продукції та розвитку мережі підприємств швидкого харчування на українському ринку.

Свіжозаморожена кукурудза готується на парі у спеціальній пароварці, якою обладнаний стенд компанії Corn House та продається у гарячому вигляді із додаванням масла та солі. Потім, за бажанням, можна додати різні соуси та приправи (чорний або червоний перець, сир Пармезан, майонез, кетчуп, соєвий соус, бальзамічний соус, шоколад).

http://cornhouse.com.ua/

10 %

FreshLine - мережа сендві-барів, де Ви можете смачно та ситно поїсти. Чому Вам обов'язково потрібно відвідати нас?
По-перше, тому, що Ви самі господарі процесу приготування свого сендвіча та обираєте яку начинку треба покласти, а яку - ні. Можна сказати, що Ви робите собі сендвіч, тільки руками турботливого кухаря. По-друге, хліб для сендвічів випікається за ексклюзивною італійською технологією, безпосередньо на кожній торговій точці перед подачею гостям. У результаті, через декілька хвилин, Ви отримуєте сендвіч з з приголомшливо смачного хліба та з улюбленою начинкою!

http://www.freshline.name/

Створюючи Italiano gelamo, ми чітко слідували кращим італійським традиціям!

Це найсмачніше морозиво у світі! Чому? Тому, що його смак неможливо порівняти з жодним звичним для нас смаком морозива!
Унікальність та неповторність смаку підтримується його основною якістю - це морозиво абсолютно натуральне, не містить консервантів та загущувачів! У його склад входить виключно натуральне живе молоко, яке поставляється на виробництво безпосередньо з фермерських господарств. Гарним підтвердженням високої якості та натуральності є і використання у приготуванні морозива лише свіжих ягід та фруктів, виключно відбірних горіхів, при всьому їх різноманітті!

Мабуть, неможна перевершити неперевершене. Тому ми, створюючи Italiano gelamo, чітко слідували кращим італійським традиціям та беззаперечно дотримувалися рецептури приготування морозива, не намагаючись це перевершити!

Сучасне італійське обладнання, виключно натуральні інгредієнти, технологія та рецепти італійських майстрів - все це є запорукою успіху та дарує всім наперевершений смак морозива! Italiano gelamo - м'яке натуральне морозиво з ріноманітною палітрою унікальних смаків - треба неодмінно скуштувати! Відкрийте себе Італії! І може, Ви почуєте звуки великої скрипки, голос Лучано Паваротті, а образи у Вашому уявленні будуть писатися пензлем самого Мікеланджело!

Морозиво виготовляється за рецептами та технологіями, розробленими талановитішими італійськими технологами фабрики Pregel, на сучасному, високотехнологічному обладнанні, у переліку якого є обладнання відомої у всьому світі фірми Carpigiani!

Асортиментна лінія Gel'Amo має два основних напрямки: м'яке морозиво на молочній основі (натуральне молоко); - м'яке морозиво на фруктовій основі (натуральні фрукти); Та вже має у своєму асортименті більше 30-ти видів морозива!

Затишний gastro bar на першому поверсі ТРЦ Дафі, де будуть завжди раді Вам.

http://gurmans.dp.ua/

Кавовий бутик PACAMARA на першому поверсі ТРЦ Дафі.

Варенична - хенд мейд кафе, особливість якого полягає в тому, що все готується вручну та цена вареників едина за 100 грамів, не залежно від начинки.

Сімейне кафе Скворечник - перший заклад у Дніпрі, створений для всієї сім'ї, у якому панує унікальна атмосфера легкості, простоти та невимушеного спілкування! Ранкові сніданки, смачні сирники, фірмова піцца та свіжа паста, кава та чай за спеціальним рецептом, ланчі та чайні паузи у час робочого дня, і звосно ж, вечері та недільні обіди, на які приходять усією сім'єю!

У Скворечнику Вас також чекають:
- авторська кухня, заснована на принципах корисності кулінарних страв, правильності обробки продуктів та їх приготування;
- наші фірмові страви: піца та паста, фахіто;
- унікальне сирне, вітамінне та дитяче меню;
- унікальна, едина в країні відкрита кухня та дворівнева дитяча барна стійка, за якою проходять кулінарні уроки для всієї сім'ї;
- дитячі, сімейні дні народження, організовані "під ключ", день народження у форматі "кулінарний майстер-клас".

Відпочиваємо по-сімейному у Скворечнику!

http://cafe-skvorechnik.com.ua/

СушіМаг - це місце правильного та смачного харчування. У нашому меню представлена велика кількість страв японської кухні. В нас працюють кухарі, які є справжніми професіоналами своєї справи. При приготування страв наші суші-кухарі (ітамае) використовують тількі свіжі, екологічно чисті та високоякісні продукти, слідують перевіреним традиційним японським рецептам та дотримуються усих норм здорового харчування. Саме це дозволяє створити чудові кулінарні шедеври, смак яких вабить, а аромат п'янить. Окрім того, ми пропонуємо оригінальні японські салати та вітамінні фреши.

СушіМаг - це колосальна можливість покуштувати смачні страви японської кухні. Наша команда докладає всі зусилля, щоб задовільнити клієнта та дати йому шанс отримати задоволення від високої якості обслуговування.

sushi-mag.dp.ua

bigmir)net
299
512