This version of the page http://dnepr.dafi.ua/rest (91.196.0.18) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-27. The original page over time could change.
:.ТРЦ Дафі Дніпро - відпочинок та розваги для всієї родини | магазини, кіно, фудкорт | Україна.:
Ви тутм. Дніпро, бул. Зоряний, 1А
Перейтим. Харків, вул. Героїв Праці, 9
Бізнес
Знайдено2
Поверх
123
Сортувати
Вигляд
СписокКарта

Кінотеатр MULTIPLEX відданий іноваціям, які Ви бачите у фільмах. Це не просто похід у кіно, у MULTIPLEX Ви дійсно відчуєте різницю - ми забезпечуємо чудову акустику, більш багаті зображення та новітні технології.
Насолоджуйтесь різноманіттям нашого бара, відчуйте нові, сміливі смаки, розслабтеся у просторому комфорті наших залів та приходьте отримувати кращі враження від сучасних розваг!

В MULTIPLEX Ви можете не просто подивитися фільми, але й пережити їх.

https://multiplex.ua/

Чудо парк - сучасний розважальний центр, який щоденно зустрічає у себе в гостях безліч щасливих сімей. В нас не змовкає дзвінкий сміх, ні на мить не припиняються ігри, забави і веселі пригоди! Ми забезпечимо відвідувачам незабутній відпочинок з дітьми, наповнений яскравими емоціями та враженнями. Зусиллями організаторів та співробітників Чудо парка на території центру створено ігровий простір, такий необхідний для фізичного, психічного та творчого розвитку дитини. Ми прагнемо забезпечити відвідувачам комфорт. Задовільнити спектр запитів та потреб в області розваг та розвитку дітей та підлітків. Ми використовуємо тільки високоякісне обладнання та постійно працюємо над розширенням переліку послуг.

Сьогодні Чудо парк - це свята та пригоди, сюрпризи та акції, дитячі тематичні дні народження за участю казкових героїв, конкурсами та призами, аквагримом та мильними бульбашками.

Ми зацікавимо дитину будь-якого віку, а також їх мам і тат, та навіть бабусь і дідусів! Адже у Чудо парку Ви знайдете: гойдалки, каруселі, дитячі кімнати та лабіринти, авто симулятори, симулятори стрільби, автомати з видачею призів, кідс ленд, комфі ленд, 7D кінотеатр, чудо місто, батутний комплекс, скелелазки, мотузковий парк, автодром, веломобілі, атракціон паровоз, атракціон пауль, шоу рум, призова риболовля, призовий дартс, дзеркальний лабіринт, призотека, сімейне кафе і т.д..

Приходьте та переконайтеся самі. А ми, гарантуємо, що діти отримають масу задоволень та незабутніх вражень!

http://xn--80ahtofhq5a.com/

bigmir)net
299
512