This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-rosia (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-25. The original page over time could change.
Росія

Росія

25 грудня 2019

Росія заявила, що готова самотужки створити трубоукладач для будівництва Nord Stream 2

Об’єднана суднобудівна корпорація готова спроєктувати та побудувати судно-трубоукладач для завершення будівництва газопроводу "Північний потік–2".

У РФ блогера-опозиціонера засудили за "дитячу порнографію" і "реабілітацію нацизму"

Верховний суд Чувашії (РФ) виніс обвинувальний вирок блогеру Костянтину Ішутову у справі про поширення дитячої порнографії в інтернеті та реабілітацію нацизму.

Росія розбомбила школу на заході Сирії: 10 загиблих, більшість з них — діти

Щонайменше 10 людей, в тому числі шестеро – діти, загинули 24 грудня на північному заході Сирії в результаті завданого російськими військовими силами авіаудару.

24 грудня 2019

Кабмін зібрався на екстрене засідання щодо газу - депутат

Кабінет міністрів у вівторок, 24 грудня, зібрався на екстрене засідання щодо газових переговорів з Російською Федерацією.

Nord Stream 2 “забуксував” на останніх 160 кілометрах - РФ шукає спосіб завершити будівництво

Російська сторона терміново шукає спеціалізоване судно для прокладання газопроводних труб для завершення проєкту Nord Stream 2.

Дружина політв'язня РФ Коломійця заявляє про погіршення його здоров'я

В українського політв’язня Андрія Коломійця, який перебуває у російській колонії, погіршився стан здоров’я.

Росія відпустила японські риболовецькі судна, що затримала біля спірних островів

П'ять японських риболовецьких суден та їх екіпажі, затримано російськими прикордонниками минулого тижня, повернулися додому.

“Ні війни, ні миру” та інші: експерт розповів про чотири сценарії для Донбасу

Існують кілька ключових сценаріїв з вирішення питання Донбасу, однак Україна наразі перебуває на етапі "ні війни, ні миру".

Бомбардувальники РФ “атакували” американський есмінець Ross у Чорному морі

Військово-космічні сили РФ зімітували атаку на американський ракетний есмінець "USS Ross", який сьогодні прибув до Одеського порту.

У Москві розпочався розгляд апеляції у "сімферопольській справі"

У вівторок у Москві в будинку Верховного суду РФ почався розгляд апеляційної скарги на вирок фігурантам першої сімферопольської групи "справи Хізб ут-Тахрір".

У Росії розбився винищувач п'ятого покоління

У Хабаровському краї розбився сучасний винищувач Т-50.

СБУ заблокувала схему незаконної легалізації росіян в країнах Євросоюзу

Масштабну схему протиправного одержання паспортів однієї з держав Європейського Союзу громадянами Росії та країн СНД викрила контррозвідка Служби безпеки України.

Політика Нідерландів щодо Росії стійка і реалістична — глава МЗС Блок

Відносини з Росією залишаються складними упродовж останніх п’яти років, і Нідерланди не бачать причин докорінно щось у них змінювати.

Росія може не виконати свої обіцянки щодо транзиту газу — Вітренко

У "Нафтогазі" визнали, що існує ризик, коли РФ може відмовитися від транзиту газу через Україну в той час, як вона вже відкличе свої позови проти російського "Газпрому".

23 грудня 2019

Україна звернулася до Генсека ООН через дії Росії в окупованому Криму

Україна висловлює рішучий протест щодо чергового "візиту" президента Російської Федерації в тимчасово окупований Крим та відкриття залізничного сполучення через Керченську протоку.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • UA-TV
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2019 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-