Місцеві посадовці та громадські активісти вчилися вдосконалювати бюджетний процес
2014-05-29

У місті Вінниця 15-16 травня 2014 року Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ у партнерстві з Віницькою обласною Радою було проведено два тренінги з питань програмно-цільового бюджетування як інструменту належного врядування та фінансової прозорості органів місцевого самоврядування.

Фундація ПАУСІ відкрила «Бізнес-інкубатор» спільно з Університетом міського господарства ім. Бекетова у Харкові
2014-06-06

3 червня 2014 у Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М.Бекетова відкрито академічний бізнес-ікубатор. Фундація ПАУСІ спільно з Університетом, протягом 2013-2014 рр. реалізує проект «Бізнес-інкубатор для студентів, викладачів та бізнесу».

У Вінницькій міській раді обговорили хід Проекту „Бюджети за завданнями”
2014-06-16

У Вінницькій міській раді 12 червня відбулося засідання робочої групи Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах – підтримка належного врядування і фінансової прозорості органів місцевого самоврядування України”

У Черкасах продовжують вдосконалювати бюджетний процес
2014-06-26

24 червня у Черкаській міськраді відбулася зустріч робочої групи проекту „Бюджети за завданнями”.

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ оголошує повторний конкурс для громадських організацій з міста Черкаси „Підтримка фінансової прозорості і належного врядування в українських містах”
2014-07-10

Робоча зустріч керівництва та резидентів Бізнес-інкубатору з польськими менторами
2014-09-29

10 та 11 вересня 2014 року відбулися робочі зустрічі керівництва та резидентів Бізнес-інкубатору з польськими менторами – Яцекoм Кoлiбcкi, Кшиштофом Банашевскі та Томашем Фарни.

У Вінниці відбудеться нарада присвячена старту проекту «Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету»
2014-09-29

30 вересня 2014 р. о 14:30 за адресою: Келецька - 62 (актова зала школи № 15 відбудеться нарада присвячена старту проекту «Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету»

Програма розвитку позашкільної освіти Черкас буде напрацьована з громадою
2014-10-01

29 вересня 2014 року відбулася презентація проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси». Проект створений задля забезпечення можливості Черкащан впливати на сферу розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси та контролювати ефективність використання бюджетних коштів.

Зустріч-презентація проекту: «Світле місто – безпечний простір громади»
2014-10-07

На заході очікується участь міського голови Одарича Сергія Олеговича, директора Департаменту організаційного забезпечення Маліщук Лілії Миколаївни та представників Комітетів самоорганізації населення, кожного із 19-ти мікрорайонів міста.

Тренінг з фінансової прозорості, моніторингу та звітування у бюджетному процесі
2014-10-22

У місті Києві 16-17 жовтня 2014 року Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ було проведено тренінг „Програмно-цільове бюджетування як інструмент належного врядування та фінансової прозорості органів місцевого самоврядування”.

Експерти ПАУСІ відвідали Вінницю
2014-11-03

Експерти Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ 30 жовтня відвідали м.Вінницю в рамках Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України”.

У Черкасах відбудеться перша зустріч із громадою у межах Проекту “Світле місто - безпечний простір громади”
2014-11-05

Громада матиме змогу отримати більше інформації про Програму віновлення, збереження, модернізації та розвитку мереж зовнішнього освітлення міста Черкаси та долучитись до розробки конкретних пропозицій для її доопрацювання.

Фонд громади м. Черкаси продовжує працювати над проектом “Світле місто - безпечний простір громади"
2014-11-13

Фонд громади м. Черкаси продовжує працювати над проектом “Світле місто - безпечний простір громади”. За підтримки Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ, Европейського союзу та Центральноєвропейської ініціативи ми маємо можливість втілити мрії про освітлення у нашому місті в реальність. Але зробити це можна тільки за підтримки громадян, які усвідомлюють, що більше не можна залишатись байдужими.

У Черкасах вдосконалюють місцеве планування
2014-11-26

Експерти Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ 18 листопада відвідали м.Черкаси в рамках Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України”.

Фундація ПАУСІ провела 2 навчальні візити до Польщі для резидентів харківського бізнес-інкубатору
2014-11-27

В рамках реалізації проекту “Бізнес-інкубатор для студентів, викладачів та бізнесу”, що реалізує Фундація ПАУСІ у жовтні та листопаді 2014 року відбулось 2 навчальні візити до Польщі для фірм-резидентів інкубатору.

Черкасці запрошуються до покращення позашкільної освіти міста
2014-12-09

Покращити якість черкаських позашкільних закладів намагаються громадські активісти благодійної фундації «Паритет». Волонтери проводять анонімні опитування вихованців та їхніх батьків, з метою з’ясувати, наскільки вони задоволені роботою позашкільних гуртків, секцій та предметів. Мета анкетування – зрозуміти реальну картину стану черкаських позашкільних закладів: виявити потреби матеріально-технічної бази, дослідити якість викладання, зрозуміти, які гуртки є найпопулярнішими та яких бракує тощо.

Працівники позашкільної освітньої сфери назвали проблеми своєї роботи
2014-12-09

Керівники черкаських позашкільних навчальних закладів на круглому столі визначили проблеми, з якими зіштовхуються в своїй роботі. Обговорення відбулось у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради у рамках проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси».

У Черкасах та Вінниці відбулися семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”
2014-12-09

У рамках проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” 20-21 січня у м.Черкаси та 22-23 січня в місті Вінниця відбулися семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”.

10-й Форум Східної Політики ПАУСІ відбудеться у Варшаві
2014-12-09

Під офіційним патронатом Міністерства закордонних справ Польщі 15 грудня у Варшаві відбудеться 10-й Форум Східної Політики Фундації Українсько-Польської Співпраці PAUCI під назвою „Євроатлантична спільнота VS Євразійська – нові виклики та можливості”.

19 грудня в Кишиневі відбудеться міжнародна конференція "Навчання місцевих громад в Молдові ефективному використанню коштів"
2014-12-12

19 грудня о 10:00, в конференц-центрі готелю «Leogrand Hotel» по вул. Митрополит Варлаам 77, Кишинів (Молдова) відбудеться міжнародна конференція "Навчання місцевих громад в Молдові ефективному використанню коштів європейських програм прикордонного співробітництва".

18 грудня у Харкові відбудеться Конференція «Термомодернізація будівель: українські та польські успіхи»
2014-12-17

Фундація польсько-української співпраці „ПАУСІ» (Київ-Варшава) запрошує до участі в конференції «Термомодернізація будівель: українські та польські успіхи» що відбудеться у Харкові 18 грудня 2014 року з 9.30 до 15.00 , в Харківському національному університеті міського господарства ім.О.М.Бекетова в конференц-залі №2 університету.

Програма зовнішнього освітлення м.Черкаси потребує доопрацювання
2015-01-02

26 грудня у приміщенні Черкаської міської ради Фонд громади м. Черкаси провів експертний круглий стіл на тему: Програма «Відновлення, збереження, модернізації та розвитку мереж зовнішнього освітлення міста Черкаси»: потреби, перспективи, загрози.

Запрошуємо до участі у семінарі „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”
2015-01-13

У рамках проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” відбудуться семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні” 20-21 січня у м.Черкаси та 22-23 січня в місті Вінниця.

У Черкасах та Вінниці відбулися семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”
2015-01-25

У рамках проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України” 20-21 січня у м.Черкаси та 22-23 січня в місті Вінниця відбулися семінари „Роль громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні”.

Діти та батьки назвали напрямки, яких бракує позашкільній освіті Черкас
2015-01-21

В процесі реалізації проекту «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси» активісти фундації «Паритет» провели анонімні опитування учнів позашкільних закладів та їх батьків. Поміж інших питань, батьки і діти окремо називали секції та напрямки, яких на їхню думку бракує нині для черкаської молоді. Діти – зважаючи на інтереси, батьки – на фінансові можливості та користь для дітей.

Вознесенська міська лікарня скоротить енергоспоживання до 70% в рамках Плану дій зі сталого енергетичного розвитку міста
2015-02-19

В рамках реалізації проекту “Зменшення енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ”, продовж 2015-2018 років буде реалізовано комплекс заходів з метою зменшення енергоспоживання в будівлях до 70%. Цей проект є однією з ключових частин втілення Плану дій зі сталого енергетичного розвитку міста до 2020 року.

Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету
2015-02-24

Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» спільно з фахівцями департаменту освіти Вінницької міської ради та департаменту фінансів Вінницької міської ради завершує реалізацію проекту «Розвиток інклюзивної освіти, як один із факторів впливу на формування міського бюджету»

Партиципаторне бюджетування: інноваційний демократичний інструмент участі громадян
2015-03-07

Можливості запровадження в Україні механізмів «партиципаторного бюджету» були обговорені під час зустрічей експертів ПАУСІ з міською владою і громадськими активістами у Черкасах, Полтаві та Чернігові.

Місцеві посадовці опановують методологію партиципаторного бюджетування
2015-04-06

В рамках семінарів, що відбулися у містах Черкаси, Полтава та Чернігів 85 представників структурних підрозділів, виконкомів та депутатів міських рад пройшли навчання з методології «громадського бюджетування».

Запрошуємо громадських активістів до участі у семінарі з партиципаторного бюджетування
2015-04-14

Для представників неурядових організацій міста Чернігова 20-22 квітня 2015 року Фундація ПАУСІ проводитиме семінар «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

Чернігівські активісти навчалися партиципації
2015-04-28

Запровадження методології партиципаторного бюджету потребує партнерської взаємодії представників громадянського суспільства та влади міста Чернігова.

Семінар з партиципаторного бюджетування для активістів Полтави
2015-05-06

Для представників неурядових організацій міста Полтави 12-14 травня 2015 року Фундація ПАУСІ проводитиме семінар «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

У Харкові обговорюватимуть європейські стандарти економічного розвитку
2015-05-18

Фундація ПАУСІ та Європейський інститут нерухомості 28-29 травня 2015 року організовують міжнародну конференцію на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Партиципація у Полтаві
2015-05-24

Місцеві громадські активісти протягом трьох днів вивчали кращий польській досвід партиципації та дійшли згоди щодо важливості реалізації практики бюджету участі у місті.

Наслідки збройного конфлікту в Україні для європейської безпеки в ХХІ столітті
2015-05-26

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ виступає партером міжнародної наукової конференції у Варшаві.

Семінар для активістів Черкас з партиципаторного бюджетування
2015-05-28

Для представників неурядових організацій міста Черкаси 4-6 червня 2015 року Фундація ПАУСІ проводитиме семінар «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

В Чернігові та Черкасах створені групи з впровадження партисипаторного бюджету
2015-05-28

Відповідно до розпоряджень за підписами міських голів до складу груп увійшли представники міської влади, депутатського корпусу та громадських організацій.

Полтава впроваджує бюджет участі
2015-06-05

Розпорядженням міського голови створена робоча група з питань партиципаторного бюджетування у м.Полтаві.

Курс етичного лідерства для молоді
2015-06-12

У передмісті Львова 25-31 травня молодь з різних куточків України взяла участь у 7-денному Курсі етичного лідерства, який провела команда фасилітаторів МГО «Основ свободи» за підтримки Фундації ПАУСІ.

Проектування громадського простору
2015-06-15

На території київського парку "Дача" та бульвару Вернадського за підтримки Фундації ПАУСІ активісти провели зустрічі-обговорення щодо облаштування громадського простору.

Черкаси навчаються партиципацїї
2015-06-16

Для представників неурядових організацій міста Черкаси 4-6 червня 2015 року пройшов семінар Фундації ПАУСІ «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

Українські міста впроваджують інноваційну модель залучення громадян до формування бюджету
2015-07-07

У Черкасах, Полтаві та Чернігові за підтримки Фундації ПАУСІ продовжується робота з запровадження партиципаторного бюджетування.

Навчальний візит до Республіки Польща
2015-07-23

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ запрошує до участі у навчальній поїздці «Місцеве самоврядування у Польщі: чому воно працює?».

Польській досвід партиципації
2015-07-28

Відбувся навчальний візит представників українських міст до Республіки Польща з метою вивчення практик партиципаторного бюджетування.

Ефективне управління енергією - перший крок до Зеленого університету
2015-08-03

Фундація ПАУСІ стала партнером нового проекту у Харкові, де в Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М.Бекетова розпочинається поступове впровадження системи ефективного використання енергії в будівлях.

Польсько-український студентський форум «KPI Connect»
2015-08-04

З 15 по 17 липня 2015 року на базі Київського політехнічного інституту відбувся Польсько-український студентський форум «KPI Connect» за підтримки Вільного Об’єднання «Разум», Компанiї «Rapoo» та Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ.

Семінар з місцевого бюджетування
2015-08-17

У Вінницькому районі 12 серпня 2015 року пройшло навчання представників державної адміністрації та органів місцевого самоврядування району.

Вдосконалення бюджетного процесу у Вінниці та Черкасах
2015-08-24

Експерти Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ відвідали м.Вінницю та м.Черкаси в рамках Проекту „Бюджети за завданнями у Вінниці і Черкасах: підтримка фінансової прозорості та належного врядування в органах місцевого самоврядування України”.

У Чернігові стартував бюджет участі
2015-09-02

У Чернігові з 1 вересня стартував проект щодо залучення жителів міста до розподілу коштів міського бюджету на наступний рік.

Українці вивчають місцеве самоврядування Польщі
2015-09-07

У навчальному візиті 7-12 вересня 2015 року до Республіки Польща «Місцеве самоврядування у Польщі: чому воно працює?» взяли участь 12 представників з 4 регіонів України.

Конференції з місцевого бюджетування
2015-09-30

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ у партнерстві з Черкаською та Вінницькою міськими радами організовує Конференції «Бюджети за завданнями - розвиток належного врядування і фінансової прозорості органів місцевого самоврядування в Україні» 13-14 жовтня у м.Черкаси та 16-17 жовтня у м.Вінниця.

За підтримки Європейського Союзу в лікарні міста Вознесенськ буде знижено енергоспоживання
2015-09-30

З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зменшення енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ».

Громадськість долучається до врядування
2015-10-02

У Черкасах та Вінниці за підтримки Фундації ПАУСІ громадські організації активно беруть участь у місцевому плануванні та залученні громадян до бюджетного процесу.

Розвиток учасницького бюджетування в Україні
2015-10-03

Чернігів, Черкаси та Полтава впевнено крокують на шляху запровадження партиципаторних бюджетів.

Польський досвід місцевого врядування для України
2015-10-06

У навчальному візиті 28 вересня – 3 жовтня 2015 року до Республіки Польща «Місцеве самоврядування у Польщі: чому воно працює?» взяли участь 14 представників з 6 областей України.

Історія починається в родині...
2015-10-19

Міжнародна громадська організація "Основи свободи", Міжнародний дім зустрічей молоді в Освенцимі та Фундація Нижньосаксонських місць пам’яті/Miсце пам’яті Берґен-Бельзен у співпраці з Фондом ім. Фрідріха Еберта за підтримки Фундації ПАУСІ впроваджують міжнародний молодіжний проект.

День енергії у Вознесенську
2015-10-21

22 жовтня 2015 року виконавчий комітет Вознесенської міської ради у партнерстві Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ в рамках виконання Плану сталого енергетичного розвитку міста Вознесенська до 2020 року запрошує прийняти участь у загальноміській акції «День енергії».

У Вознесенську пройшли Дні Сталої Енергії
2015-10-26

Вознесенська міська рада у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ провели низку заходів, спрямованих на підвищення у мешканців міста культури енергозбереження та свідомого споживання ресурсів.

Розвиток місцевого бюджетування
2015-10-27

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ у партнерстві з Черкаською та Вінницькою міськими радами провели заключні конференції в рамках Проекту «Бюджети за завданнями - розвиток належного врядування і фінансової прозорості органів місцевого самоврядування в Україні».

У будівлях лікарні м.Вознесенськ розпочато впровадження системи моніторингу енергоресурсів
2015-11-25

Цей захід дозволить зробити реальну оцінку споживання енергоресурсів в будівлях лікарні, показати тенденції споживання в залежності від часу дня, температури оточуючого повітря та інших суттєвих факторів, які впливають на споживання енергетичних ресурсів в будівлях лікарні.

Український активіст: "Потрібно не боятися змін ..."
2015-11-27

16-21 листопада 2015 року 16 представників органів місцевого самоврядування, громадського сектору та науковців з 5 регіонів України мали можливість взяти участь у навчальному візиті до Республіки Польща

Громадській бюджет – версія 1.0 для України
2015-11-29

Під час семінару Фундації ПАУСІ було представлено досвід впровадження бюджету участі в українських містах та разом з польськими та українськими експертами обговорено подальші кроки з запровадження партиципаторного бюджетування в Україні.

Робота Фундації ПАУСІ відзначена подякою
2015-12-01

Організація здобула відзнаку за продуктивну співпрацю під час реалізації проекту у рамках Польсько-канадської програми підтримки демократії 2015.

Наступний крок громадського бюджетування
2015-12-03

У Черкасах та Чернігові пройшли семінари з методології оцінки процесу реалізації партиципаторних бюджетів.

Проект “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську” буде представлений громаді міста
2015-12-17

Проект Фундації ПАУСІ, що фінансується за кошти Європейського Союзу, буде презентовано 21 грудня 2015 року містянам, представникам засобів масової інформації та громадських організацій, депутатському корпусу та співробітникам Вознесенської міської ради.

Економічні реформи в Україні
2015-12-19

Фундація ПАУСІ виступила співорганізатором Міжнародної конференції «Оцінка динаміки економічних реформ в регіонах України в умовах інтеграції до ЄС».

Енергоефективність для громади
2015-12-22

21 грудня 2015 у конференц-залі Вознесенської центральної районної лікарні відбулася презентація Проекту Фундації ПАУСІ та Вознесенської міської ради “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенська”.

Громадський бюджет працює у Черкасах
2015-12-22

Майже 5 мільйонів гривень профінансують з міського бюджету у 2016 році на реалізацію громадських проектів мещканців.

Спільна заява Фундації ПАУСІ та Команди підтримки Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» (COM-DEP)
2015-12-26

Останнім часом почастішали випадки використання інформації щодо проектів, які впроваджуються в рамках Програми COM-DEP, заради маніпулювання громадською свідомістю з метою піару окремих політичних сил або партійних діячів.

Запрошення до участі в конкурсі-запиті цінових пропозицій
2016-01-13

Енергетичний аудит – будівля поліклініки, будівля педіатричного відділення Центральної районної лікарні, м. Вознесенськ

Продовжено термін конкурсу-запиту цінових пропозицій
2016-01-20

Енергетичний аудит – будівля поліклініки, будівля педіатричного відділення Центральної районної лікарні, м. Вознесенськ.

ЗАПРОШУЄМО НА КОНФЕРЕНЦІЮ У ХАРКОВІ
2016-02-02

Проміжні підсумки реалізації проекту "Ефективне управління енергією - перший крок до Зеленого університету" будуть підведені у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова.

Проміжні підсумки проекту «Ефективне управління енергією - перший крок до Зеленого університету»
2016-02-10

У Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова 5 лютого 2016 року відбулася конференція з підбиття проміжних підсумків проекту «Ефективне управління енергією - перший крок до Зеленого університету», який реалізується громадською організацією «Грінкубатор» спільно з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ.

Стартував енергоаудит будівель лікарні у м. Вознесенськ
2016-02-22

Для підготовки оптимальних рішень щодо енергоефективної модернізації будівель лікарні, розпочато проведення комплексного енергетичного аудиту поліклініки та дитячого відділення Вознесенської центральної районної лікарні, в рамках проекту ЄС “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”.

Студенти зможуть запропонувати свіжі ідеї на конкурсі проектів
2016-02-23

Розпочато проведення конкурсу проектів для студентів професійного ліцею м. Вознесенська щодо створення нової системи енергопостачання та освітлення в двох будівлях Вознесенської лікарні.

Громадський бюджет – нові міста України
2016-03-07

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ у 2016 році продовжує підтримку українських міст у запровадженні партиципаторного бюджету.

Крок до бюджету участі
2016-03-21

Міські посадовці, депутати і активісти міст Прилуки, Суми та Ромни пройшли навчання з партиципаторного бюджетування.

Студенти Вознесенського ліцею прийняли участь у Конкурсі проектних ідей
2016-03-31

У Вознесенському професійному ліцею відбувся конкурс ідей з енергопостачання та освітлення, протягом якого студенти ліцею запропонували своє бачення та пропозиції щодо реалізації нової, сучасної та енергоефективної системи енергопостачання та освітлення в двох будівлях Вознесенської Центральної районної лікарні.

Нові стандарти громадської участі
2016-04-02

У Житомирі, Бердичеві та Ірпені представники міської влади та громадськість знайомилися з партиципаторним бюджетуванням.

Громадські активісти Чернігова про бюджет участі: наскільки складно, настільки важливо
2016-04-04

У Чернігові громадські активісти обговорили свою роль і участь у процесі реалізації міської Програми бюджету участі.

Громадський бюджет для активістів
2016-04-12

Представники неурядових організацій, активісти міст Прилуки та Ірпінь запрошуються до участі 19-21 квітня 2016 року у семінарі «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

Без мешканців не вдасться
2016-04-12

Представники 10 об'єднаних територіальних громад з Чернігівської, Черкаської та Полтавської областей взяли участь у вступному семінарі Проекту «Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад».

Бюджети українських міст – ще один крок вперед
2016-04-20

Більше 450 посадовців та громадських активістів взяли участь у навчальних заходах Проекту «Бюджети за завданнями у Черкасах і Вінниці – розвиток належного врядування і фінансової прозорості органів місцевого самоврядування в Україні».

Ірпінь і Прилуки запроваджують учасницький бюджет
2016-04-27

Активісти та міські посадовці 19-21 квітня 2016 року взяли участь у триденному семінарі Фундації ПАУСІ з питань запровадження механізмів партиципаторного бюджетування.

Стандарти процесів партиципаторного бюджетування в Польщі
2016-05-09

У брошурі, переклад якої здійснено Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ, розкриваються ключові принципи бюджету участі та надаються рекомендації щодо його реалізації на різних етапах.

Школа модераторів
2016-05-16

Посадовці та активісти об'єднаних територіальних громад пройшли навчання та отримали навички з організації та проведення публічних заходів у рамках консультацій з громадськістю.

Активна молодь – успішна громада
2016-05-17

Громадською організацією Центр досліджень європейської єдності за підтримки Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ та Благодійного фонду Богдана Гаврилишина реалізується Проект «Активна молодь – успішна громада».

Семінар з громадського бюджету
2016-05-17

Члени Координаційної ради з питань громадського бюджету, представники неурядових організацій та посадовці міста Суми запрошуються до участі 23-25 травня 2016 року у семінарі «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування».

Громадський бюджет у дії
2016-05-22

Активісти та посадовці міст Житомира та Бердичева знайомилися з польською практикою та досвідом українських міст у партиципаторному бюджетуванні.

П'ять років громадського бюджету у Польщі
2016-05-30

В травні 2011 року рішенням депутатів міської ради міста Сопот було прийнято рішення про запровадження в місті партиципаторного бюджету.

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ
2016-05-31

У місті Вознесенськ з 10 по 17 червня відбудеться Європейський тиждень сталої енергії.

Навчання з партиципації
2016-05-31

Посадовці та активісти з міст Суми, Ромни, Київ та Львів взяли участь у семінарі Фундації ПАУСІ «Участь громадськості у запровадженні механізмів партиципаторного бюджетування», який проходив у м.Суми 23-25 травня 2016 року.

Майбутні українські дипломати у Європі
2016-06-08

Представники української неурядової організації «Форум молодих дипломатів» за підтримки Фундації ПАУСІ здійснили поїздку до Республіки Польща.

Історичний квест місцями пам’яти часів Другої світової війни
2016-06-13

У Львові відбулася третя частина міжнародного молодіжного проєкту “Історія починається в родині”, який реалізується за підтримки Фонду польсько-німецької співпраці молоді, Фонду Фрідріха Еберта у Варшаві, Представництва Фонду Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі та Фундації ПАУСІ.

Семінар з громадського бюджету у Львові
2016-06-21

18 червня у Львові посадовці та активісти із 15 міст України вдосконалювали свої знання з партиципаторного бюджету.

Європейський тиждень сталої енергії у Вознесенську
2016-06-23

Мешканці міста мали можливість цікаво і корисно провести свій час, а також підвищити свої знання щодо питань захисту довкілля, раціонального споживання енергетичних ресурсів, побачити зразки енергоефективного обладнання та використання відновлювальних джерел енергії.

Польській досвід консультацій з мешканцями
2016-06-24

Посадовці та активісти одинадцяти територіальних громад Полтавської, Чернігівської, Черкаської та Херсонської областей взяли участь у навчальному візиті до Республіки Польща.

Запрошення до участі в конкурсі-запиті цінових пропозицій на проектування заміни покрівлі в будівлі лікарні м. Вознесенськ
2016-06-24

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ реалізує проект «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську» за фінансової підтримки Європейського союзу (ENPI/2014/342-309) в рамках конкурсу "Регіональна програма сусідства - сталі урбаністичні демонстраційні проекти на сході" (СУДеП).

Подяка від Сумського міського голови
2016-06-27

Дозвольте від імені Сумської міської ради висловити Вам свою високу повагу та слова вдячності за вагомий внесок Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ у розвиток партнерських та добросусідських відносин між нашими країнами.

Громадські бюджети у Польщі
2016-07-04

Представники українських міст вивчали досвід практик партиципаторного бюджетування у воєводстві Сілезія (Польща).

Громада Обухова навчається партиципації
2016-07-11

На семінарі Фундації ПАУСІ посадовці, активісти та депутати міста поглиблювали свої знання щодо методології громадського бюджету.

Прем'єр-міністр України про громадський бюджет
2016-08-02

Керманич Українського Уряду Володимир Гройсман відзначив важливість громадського бюджету у Черкасах, де з 2015 року запроваджено партиципаторне бюджетування за сприяння Фундації ПАУСІ у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку.

Об’єднані громади Чернігівщини розпочали громадські консультації
2016-08-31

Три об’єднані громади Чернігівщини – Деснянська, Кіптівська та Вертіївська, які є учасниками Проекту «Без мешканців не вдасться», затвердили положення про громадські консультації та почали застосовувати документ на практиці.

КОНКУРС НА ВИКОНАННЯ РОБІТ З КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ПОКРІВЛІ
2016-09-01

Вознесенська центральна районна лікарня через систему Prozorro оголосила конкурс на проведення капітального ремонту покрівлі педіатричного відділення.

Громадський бюджет – поступ українських міст
2016-09-06

Міста Житомир, Суми, Прилуки, Ірпінь, Ромни та Бердичів за підтримки Фундації ПАУСІ продовжують запровадження партиципаторного бюджету.

ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ ПРО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ – ЗВЕРНИСЬ ДО РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ
2016-09-06

Так просто мешканці міста Вознесенськ Миколаївської області можуть отримати всю необхідну інформацію щодо енергоефективних технологій, які можуть бути застосовані при модернізації свого будинку, та принципів та правил енергозбереження у побуті.

Зв'язок з мешканцями
2016-09-07

Об'єднані територіальні громади Черкащини за підтримки Фундації ПАУСІ продовжують вдосконалювати систему консультацій з мешканцями.

У Деснянській громаді радитимуться із мешканцями щодо перспектив розвитку
2016-09-15

Громада є учасником проекту «Без мешканців не вдасться» і наприкінці літа депутати селищної ради схвалили Положення про проведення громадських консультацій. Документ викликав дискусію серед активної громадськості селища (щодо окремих аспектів положення, щодо віку учасників громадських консультацій – схвалили з 16 років у питаннях, які стосуються молоді).

Інституційна реформа енергетичного сектору України
2016-09-20

15 вересня 2016р. Центр Разумкова спільно з Міжнародним Центром Демократичного Розвитку (Угорщина) та за підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду провели Міжнародну конференцію «Інституційна реформа енергетичного сектору України через призму досвіду країн Вишеградської Групи».

Польська допомога
2016-09-21

Експерт з місцевого самоврядування Пшемислав Майор із робочим візитом відвідав об’єднані громади Чернігівщини, які є учасниками Проекту Фонду «Школа лідерів» та Фундації ПАУСІ з впровадження громадських консультацій.

Громадський бюджет у Коломиї
2016-09-22

На запрошення Проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) експерти Фундації ПАУСІ провели семінар для урядовців та активістів міста.

Новий посол Польщі в Україні: Польська дипломатія повернулася до realpolitik, але її cуттю досі є підтримка України
2016-09-27

Чи залишається Польща адвокатом України в Європі, як вирішити проблему з чергами на візи та де в Україні місця з найкращою енергетикою, — про це «Нашому Вибору» розповів новий посол Республіки Польща в Україні, колишній директор Фонду польсько-української співпраці PAUCI Ян Пєкло.

Консультації у Омельницькій громаді
2016-09-28

У Омельницькій сільській раді заплановано чимало проектів до реалізації, серед яких - "Капітальний ремонт покрівлі дитячого садка з розробкою навісу над балконом та його внутрішнім спорядженням", "Реконструкція приміщень будови Омельницької сільської ради", "Будівництво водогону системи водопостачання і водовідведення для водозабезпечення мешканців села "Омельник", "Придбання шкільного автобуса для громади". І на кожному етапі враховуються побажання або коментарі жителів громади шляхом громадських консультацій.

Об’єднані громади залучають мешканців до прийняття рішень
2016-10-03

Експерти Проекту «Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад» відвідали об’єднані територіальні громади Черкаської області.

У БУДІВЛІ ВОЗНЕСЕНСЬКОЇ ЛІКАРНІ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ПОКРІВЛІ
2016-10-06

В рамках проекту Фундації ПАУСІ, який фінансується Європейським Союзом у м. Вознесенськ Миколаївської області, розпочато капітальний ремонт покрівлі будівлі педіатричного відділення.

Новий директор Фундації ПАУСІ
2016-10-12

Директором організації обрано Кшиштофа Фільсека, який з 2005 року працював в якості члена ради директорів і заступника директора Фундації.

Діалог у об’єднаних громадах
2016-10-17

Експерти Проекту «Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад» відвідали об’єднані територіальні громади Полтавської області.

У ВОЗНЕСЕНСЬКУ ПРОХОДЯТЬ ДНІ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ
2016-10-18

Проведення заходів, направлених на привернення уваги населення до енергоощадності у Вознесенську, Миколаївської області стає гарною традицією.

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АУДИТ БУДІВЕЛЬ ЛІКАРНІ ВОЗНЕСЕНСЬКА УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО
2016-10-19

Фундація ПАУСІ отримала остаточне узгодження технічних звітів з проведеного енергетичного аудити двох будівель лікарні в м. Вознесенськ від Команди Підтримки Демонстраційних проектів Європейського Cоюзу.

ДНІ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ У ВОЗНЕСЕНСЬКУ
2016-10-28

На минулому тижні мешканці міста Вознесенськ, Миколаївської області, Україна поглиблювали свої знання у питаннях енергозбереження та дбайливому ставленню до довкілля.

ПІДСУМКИ КОНФЕРЕНЦІЇ ЄС В МІСТІ ЄРЕВАН
2016-11-06

Віталій Луков, міський голова м. Вознесенськ та В’ячеслав Гусєв, директор Програми з енергоефективності Фундації ПАУСІ, керівник проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» приймали активну участь у конференції ЄС високого рівня "Fostering Sustainable Development in Eastern Partnership Countries" в місті Єреван 26-27 жовтня 2016.

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ НА ПРОЕКТУВАННЯ БУДІВЛІ ПЕДІАТРІЇ
2016-11-11

Розробка проектно-кошторисної документації з комплексної модернізації будівлі «П-3» педіатричного відділення Комунальної установи «Вознесенська центральна районна лікарня», розташованої у місті Вознесенськ, Миколаївської області.

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ НА ПРОЕКТУВАННЯ БУДІВЛІ ПОЛІКЛІНИКИ
2016-11-11

Розробка проектно-кошторисної документації з комплексної модернізації будівлі «Н-4» поліклініки Комунальної установи «Вознесенська центральна районна лікарня», розташованої у місті Вознесенськ, Миколаївської області.

Партиципаторный бюджет - путь, который мы прошли
2016-11-18

В Сумах и в Житомире прошли семинары-встречи “Партиципаторный бюджет - путь, который мы прошли: обзор деятельности, основанный на методе позитивного фокуса исследования”. Встречи были посвящены совместному исследованию полученного опыта, его сильных сторон и возможностей для улучшения.

Досвід України з реалізації громадських бюджетів презентували у Варшаві на міжнародній конференції «Культура партиципації»
2016-11-28

Представники українських міст з 15 по 19 листопада вивчали досвід реалізації громадянських бюджетів та суспільні комунікації під час навчального візиту до м. Варшави (Республіка Польща).

Коли містом керують мешканці
2016-12-06

Під такою назвою у м. Ірпінь відбувся Перший форум практиків партиципаторного бюджету в Україні. Протягом двох днів у затишному містечку під Києвом спілкувалися, дискутували, обмінювалися кращими прикладами та новими контактами небайдужі представники більше двох десятків міст України.

Громадські консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад
2016-12-07

Завершився Проект «Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад», присвячений впровадженню практики громадських консультацій в об’єднаних територіальних громадах, учасниками якого були громади з Чернігівської, Полтавської, Черкаської та Херсонської областей.

Відкрите врядування в українських містах: моделі та інструменти
2016-12-27

Фундація ПАУСІ виступила партнером конференції Проекту ПРОМІС, яка передбачала обговорення та узагальнення моделей відкритого демократичного врядування, які вже запроваджені в Україні, а також аналіз кращих міжнародних практик та можливості їхнього застосування в українському контексті.

Запрошення для органів місцевого самоврядування до співпраці з питань запровадження громадського бюджету
2016-12-30

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ разом з Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» у рамках Проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства» за підтримки Європейського Союзу та Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) запрошують міста та об'єднані територіальні громади до участі у Проекті, у рамках якого протягом 2017 року буде надана допомога у запровадженні громадського бюджету.

Збірка матеріалів Проекту «Без мешканців не вдасться»
2017-01-12

Вийшла в світ публікація, у якій можуть бути знайдені польські та українські регламенти громадських консультацій, а також приклади консультацій у Польщі та в українських об’єднаних громадах, здійснених у рамках Проекту.

Конкурс з розробки тренінгової програми
2017-01-12

Фонд Східна Європа та Фундація ПАУСІ оголошують конкурс з розробки тренінгової програми «Школа бюджетної грамотності для громадських організацій».

Національні судові змагання
2017-02-23

1-12 лютого 2017 року на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка відбулися перші Національні судові змагання з міжнародного кримінального права (National Moot Court Competition on International Criminal Law).

Тренінг для тьюторів громадського бюджету
2017-02-26

У місті Ірпінь 17 – 19 лютого пройшов тренінг для тьюторів громадського бюджету. Захід відбувався у рамках проекту "Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства", який реалізується Фондом Східна Європа та Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).

Оголошено конкурси у рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я»
2017-03-07

Проект «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства» реалізується Фондом Східна Європа (ФСЄ) та Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ.

Перші зустрічі щодо впровадження громадських бюджетів
2017-03-07

У лютому та на початку березня 2017 року тривали перші зустрічі експертів фундації ПАУСІ з представниками одинадцяти громад, які визначені учасниками проекту щодо підтримки у впровадженні бюджетів участі.

Подяка Житомирського міського голови
2017-03-10

Від імені Житомирської міської ради, ії виконавчого комітету та від себе особисто щиро дякую за Вашу підтримку та сприяння у впровадженні бюджету участі в місті Житомирі.

Кропивничани проходили навчання з Громадського бюджету
2017-03-12

10 березня, у міській раді Кропивницького відбувся одноденний семінар на тему “Громадський бюджет: запрошення до діалогу”. У роботі семінару взяли участь міський голова Андрія Райковича, представнии Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ, депутати міської ради, керівники виконавчих органів.

Міжнародний молодіжний проект
2017-03-20

Міжнародна громадська організація "Основи свободи", Міжнародний дім зустрічей молоді в Освенцимі, Фундація Нижньосаксонських місць пам’яті/Miсце пам’яті Берґен-Бельзен запрошують молодь з України віком 18-19 років подавати заявки на участь у міжнародному молодіжному проекті "Історія починається в родині...". Заявки приймаються до 15 травня 2017 року.

Мешканці Дрогобича проходили навчання з громадського бюджету
2017-04-01

24 березня у приміщенні Дрогобицької міської ради відбувся одноденний семінар на тему «Громадський бюджет: Запрошення до діалогу». Участь у семінарі взяли представники Дрогобицької міської ради, представники громадських організацій та делегація з міста Трускавець.

Громадський бюджет - новий крок до діалогу влади з громадою
2017-04-03

Очільники сільських органів самоорганізації населення, найбільш активні голови мікрорайонів міста та громадських організацій, що діють на території Балтської об’єднаної громади, а також керівники і спеціалісти відповідних структурних підрозділів міської ради взяли участь у одноденному семінарі «Громадський бюджет: запрошення до діалогу».

Семінар про громадський бюджет для Білозірської громади
2017-04-04

30 березня 2017 року мешканці Білозірської об'єднаної територіальної громади взяли участь у семінарі «ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ: ЗАПРОШЕННЯ ДО ДІАЛОГУ». Учасники мали змогу ознайомитися з досвідом польських та українських міст щодо активізації участі громадян у прийнятті рішень, методологією реалізації громадського (партиципаторного) бюджету.

Вознесенськ відвідали технічні експерти команди підтримки програми ЄС
2017-04-05

4 квітня 2017 року до Вознесенської центральної районної лікарні, у двох будівлях якої реалізується Проект ЄС «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську", завітали технічні експерти команди підтримки програми ЄС: «Угода мерів – демонстраційні проекти» - Дмитро Іваненко та Ханс Шартнер.

Канон місцевих громадських консультацій
2017-04-06

Громадські консультації є частиною процесу побудови місцевої громади. Він полягає у вивченні перспектив і потреб інших, у спільному пошуку конкретних рішень і дій, зрештою, у переконанні, що метою цих дій є спільне благо. Це великий виклик, який стоїть перед адміністрацією і мешканцями. Зробити більш доступними правила консультацій - один із кроків у цьому напрямку.

В Сєвєродонецьку вчилися формувати громадський бюджет
2017-04-17

13-го квітня в офісі Сєвєродонецького агентства розвитку громад відбувся семінар «Громадський бюджет: запрошення до діалогу». В заході взяли участь: в.о. першого заступника міського голови Сергій Зарецький, начальник фінансового управління Марина Багринцева, представники структурних підрозділів міськради, депутати, громадські діячі та активісти, а також небайдужі до долі міста сєвєродончани.

Активуємо участь громадян у бюджетному процесі за досвідом Європи
2017-04-18

11 квітня в місті Біла Церква відбувся семінар на тему: «Громадський бюджет: запрошення до діалогу».

Семінар "Громадський бюджет: запрошення до діалогу" для громадських активістів та посадовців Миколаєва
2017-04-28

18 квітня у приміщенні мерії Миколаєва відбувся семінар "Громадський бюджет: запрошення до діалогу", у ході якого українські та польські експерти презентували досвід впровадження проекту громадського бюджету у містах України та Польщі.

У місті Енергодар запроваджують громадський бюджет
2017-05-01

20 квітня 2017 року енергодарський міський голова Павло Музика провів зустріч з експертами Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ, у ході якої відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Енергодарською міською радою та Фундацією українсько-польської співпраці ПАУСІ щодо запровадження в Енергодарі партиципаторного (громадського) бюджету у 2017 році.

У Долині громадянам пропонують долучатись до громадського бюджету
2017-05-01

У Долині громадянам пропонують долучатись до процесу прийняття рішень з розподілу визначеної частини бюджетних коштів на реалізацію їх власних проектів. Бюджет участі, так званий партиципаторний бюджет, сьогодні успішно працює у багатьох містах світу. Перші кроки на шляху до втілення Проекту вже зробили і у Долині. На 24 сесії міської ради депутати прийняли Положення про реалізацію кращих ініціатив мешканців міста та затвердили відповідну програму фінансування.

Мешканці Вознесенську обирають кольорове рішення майбутніх фасадів!
2017-05-03

Сьогодні, 3 травня, стартував конкурс серед мешканців міста Вознесенськ з відбору кольорового рішення майбутніх фасадів, які будуть виконані в процесі енергоефективної модернізації будівель Вознесенської Центральної Районної Лікарні

Громадський бюджет Миргорода: запрошення до діалогу
2017-05-03

27 квітня в залі засідань за участю міського голови Сергія Соломахи відбувся семінар "Громадський бюджет: запрошення до діалогу". Захід пройшов за сприяння польсько-української співпраці ПАУСІ спільно з Міжнародною благодійною організацією "Фонд Східна Європа" за підтримки Європейського Союзу та Проекту міжнародної технічної допомоги "Партнерство для розвитку міст".

У Вознесенську триває конкурс з вибору майбутнього вигляду фасадів будівель лікарні
2017-05-15

В рамках реалізації проекту Європейського Союзу за Програмою «Угода мерів – Демонстраційні проекти» у м. Вознесенськ, Миколаївської області, триває конкурс серед мешканців міста з відбору кольорового рішення фасадів будівель місцевої лікарні.

Навчання модераторів громадського бюджету
2017-05-16

11 травня відбувся захід «Школа модераторів» для осіб, які будуть проводити зустрічі з мешканцями щодо впровадження та реалізації громадського бюджету Білої Церкви.

Мешканці Вознесенську обрали майбутній зовнішній вигляд фасадів будівель лікарні
2017-05-17

В рамках конкурсу, що тривав з 3.05.2017 по 15.05.2017, взяло участь більше 1500 мешканців міста Вознесенськ

Як вибирали колір фасадів у Вознесенську - відео
2017-05-26

Як ми вже писали, у місті Вознесенськ відбувся конкурс з відбору кольорового рішення фасадів будівель лікарні, який тривав з 3.05.2017 по 15.05.2017. Запрошуємо подивитися, як проходив конкурс -

Партиципаторний бюджет: шлях до налагодження діалогу громади Кропивницького
2017-05-26

22-24 травня 2017 року в місті Кропивницькому відбувся семінар «Партиципаторний бюджет: шлях до налагодження діалогу у громаді».

Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах
2017-06-01

З Рівненської області 29 травня 2017 року розпочалася серія тематичних інформаційних заходів, яку організовує Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України».

Запрошуємо на семінари "Участь суспільства у прийнятті рішень у громадах"
2017-06-09

Як писати проекти до ДФРР та інших державних фондів? Як забезпечити активну участь мешканців громади у прийнятті рішень?

Четвертий форум практиків партиципації Польщі
2017-06-10

5-6 червня проходив четвертий форум практиків партиципації Польщі. Цього року Форум організовано лабораторією соціальних досліджень і інновацій «Сточня» та мерією міста Люблін.

СТАЛА ЕНЕРГІЯ МІСТА ВОЗНЕСЕНСЬК!
2017-06-14

Проведення Європейських Днів Сталої енергії в місті Вознесенськ вже стало доброю традицією. З 19 по 24 червня 2017 року в місті проходитимуть заходи в рамках Європейського тижня сталої енергії

Семінар для дрогобичан щодо реалізації громадського бюджету
2017-06-27

Для ініціативної групи Дрогобича 21-23 червня експертами фундації ПАУСІ - практиками громадських бюджетів, проводився семінар «Партиципаторний бюджет: шлях до налагодження діалогу у громаді».

Відеокліп про Тиждень Сталої енергії у Вознесеньску
2017-07-10

Тиждень сталої енергії, який проходив у м. Вознесенськ не залишив байдужими мешканців міста

Нові можливості громадського бюджету для Балтської ОТГ
2017-07-16

12 – 14 липня для представників Балтської об’єднаної територіальної громади проходив триденний семінар «Партиципаторний бюджет: шлях до налагодження діалогу в громаді».

Будівельна експертиза схвалила проекти модернізації опалення будівель Вознесенської лікарні!
2017-08-04

Миколаївською філією державної будівельної експертизи були видані позитивні висновки по проектах модернізації систем опалення у будівлях поліклініки та педіатричного відділення Вознесенської лікарні

Партиципаторний бюджет Білозірської ОТГ: шлях до налагодження діалогу у громаді
2017-08-01

18-20 липня 2017 року проводився семінар «Партиципаторний бюджет у с.Білозір’я: шлях до налагодження діалогу у громаді». Захід відбувся у рамках Проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства». Проект «Публічні бюджети від А до Я» реалізується Фондом Східна Європа та Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

Громадський бюджет: шлях до діалогу у Сєвєродонецьку
2017-08-04

26 – 28 липня у готелі «Мир» у місті Сєвєродонецьк проходив триденний семінар «Громадський бюджет: шлях до діалогу». Захід проходить в рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що реалізується Фондом Східна Європа та Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу та Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

Увага! Оголошено конкурс виконавців на модернізацію систем опалення будівель Вознесенської лікарні!
2017-08-16

В рамках проекту Європейського Союзу «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську», який реалізуються в будівлях Вознесенської лікарні, проводиться конкурс з відбору підрядників на модернізацію систем опалення будівель поліклініки та педіатрії.

Громадський бюджет Миколаєва: шлях до діалогу, відкритості та залучення
2017-08-20

У місті Миколаїв 1 – 3 серпня проходив триденний семінар «Громадський бюджет: шлях до діалогу» у рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства».

Триденна робота для оптимальної моделі громадського бюджету Білої Церкви
2017-08-20

Біла Церква у цьому році зробила ще один крок до європейської інтеграції, взявшись реалізувати широко популярний на теренах Євросоюзу проект – громадський бюджет (бюджет участі).

Громадський бюджет Кривого Рогу: нові можливості
2017-09-01

28-29 серпня 2017 року в приміщенні виконкому Криворізької міської ради відбувся дводенний семінар «Громадський бюджет Кривого Рогу: нові можливості», головною метою якого була підготовка громади міста до участі в конкурсі проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2018 році.

Фундація ПАУСІ бере участь у Інформаційних заходах ЄС у Миколаєві
2017-09-04

5 вересня 2017 року з 11.00 до 13.00 в Миколаївській обласній державній адміністрації делегація Представництва Європейського Союзу в Україні проведе Круглий стіл з представниками владних структур міста Миколаєва та Миколаївської області.

Проект Фундації ПАУСІ у м. Вознесенськ був представлений на круглому столі Делегації ЄС та Миколаївської ОДА
2017-09-11

5 вересня 2017 в Миколаївській обласній державній адміністрації в рамках інформаційної кампанії Делегації Європейського Союзу в Україні «Будуємо Європу в Україні» відбувся Круглий стіл з представниками органів місцевого самоврядування міста Миколаєва та Миколаївської області.

Нові можливості для громадського бюджету Долини
2017-09-12

У місті Долина 4 - 6 вересня відбувався семінар «Партиципаторний бюджет: шлях до налагодження діалогу в громаді». Протягом трьох днів спільно працювали представники громадських організацій, автори проектів, депутати, посадовці, журналісти.

Визначено виконавців робіт з модернізації систем опалення будівель Вознесенської лікарні
2017-09-20

Проведення конкурсу на визначення виконавця успішно завершено. Завдяки системі «Prozorro» вдалося отримати багато якісних пропозицій

Громадський бюджет Миргорода: пошук нових рішень
2017-09-24

18-20 вересня у Миргороді пройшов семінар «Партиципаторний бюджет: шлях до налагодження діалогу у громаді». У заході взяли участь члени робочої групи з питань громадського бюджету, автори проектів, депутати, представники громадських організацій, посадовці, громадські активісти та журналісти.

Керівництво Команди Підтримки Програми Європейського союзу відвідало місто Вознесенськ
2017-09-26

В рамках реалізації Проекту Європейського Союзу що реалізується у м. Вознесенськ Фундацією ПАУСІ у партнерстві із Вознесенською міською радою, 26 вересня відбулася робоча зустріч на об’єктах впровадження проекту

Українці вивчали досвід Польщі у провадженні громадського бюджету
2017-10-03

Делегація з України впродовж чотирьох днів знайомилася з впровадженням громадського бюджету в шести містах Польщі. Представники Луганщини, Кіровоградщини, Черкащини, Львівщини, Полтавщини та Одещини відвідали міста Познань, Конін, Калиш, Міліч, а також гміни Кавенчич та Острув-Великопольський.

Партиципаційний польський бюджет очима українців
2017-10-06

Учасники навчальної поїздки з міст Дрогобич, Сєвєродонецьк, Кропивницький, Миргород, Балтської та Білозірської ОТГ, яка відбулася у рамках проекту "Публічні бюджети від А до Я" діляться враженнями, здобутими знаннями та досвідом з тематики громадського бюджету.

Нові можливості для налагодження діалогу у громаді Енергодару
2017-10-12

У рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства» у м.Енергодар 4 - 6 жовтня відбувався семінар «Партиципаторний бюджет: шлях до налагодження діалогу в громаді».

Громадські бюджети від А до Я
2017-10-25

Під такою назвою 16-17 листопада 2017 року в місті Києві відбудеться Другий форум практиків партиципації, який збере представників українських громад, польських міст, грузинських і молдовських муніципалітетів.

Гості з України у Кавенчині
2017-10-31

Така назва статті, яка була опублікована у офіційному виданні польської гміни. ЇЇ автор - Мальвіна Яшяк розповідає про організацію навчального візиту для представників українських громад, які відвідали Польщу у вересні 2017 року. Публікуємо переклад публікації.

Починаються будівельні роботи у будівлях Вознесенської лікарні
2017-10-31

Отримано дозволи на виконання робіт з капітального ремонту систем опалення будівель Вознесенської лікарні

Особливості партиципаційного бюджету Польщі: думки учасників другої навчальної поїздки
2017-10-31

З 16 по 21 жовтня 2017 року відбулася навчальна поїздка щодо вивчення досвіду реалізації громадських бюджетів у Польщі. У навчальній поїздці взяли участь представники місцевого самоврядування та громадські активісти з Миколаєва, Долини, Енергодару, Білої Церкви, Миргорода та з Білозірської ОТГ.

Дні сталої енергії восени – гарна традиція міста Вознесенськ
2017-11-01

Проводити Дні Енергії у Вознесенську двічі на рік вже стало невід’ємною традицією міста.

Cемінар з енергоефективності відбудеться у Вознесенську
2017-11-03

В рамках Днів Сталої Енергії у м. Вознесенськ, 8 листопада з 14:00 відбудеться семінар «Роль енергомоніторінгу. Оптимізація споживання води у бюджетних закладах. Презентація результатів термозйомки дошкільних навчальних закладів»

Роботи з модернізації опалення будівель лікарні у м. Вознесенськ увійшли в активну стадію
2017-11-08

8 листопада Команда Проекту від Фундації ПАУСІ відвідала об’єкти впровадження Проекту Європейського Союзу “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”.

У Вознесенську відбувся семінар з енергоменеджменту та енергомоніторингу
2017-11-09

В рамках Днів Сталої енергії, які проходять у Вознесенську з 3 до 11 листопада, відбувся семінар для представників бюджетних закладів міста

У столиці зібралися партиципатори з України, країн ЄС, Грузії та Молдови, щоб обмінятися кращими практиками впровадження бюджету участі
0000-00-00

Стартував ІІ Форум практиків партиципації, який зібрав понад 200 представників українських громад, польських, молдовських, англійських, німецьких міст та грузинських муніципалітетів.

Стан виконання робіт з модернізації системи опалення будівель Вознесенської лікарні
2017-11-17

На сьогоднішній день роботи з влаштування нових радіаторів та внутрішньої розводки нової системи опаленні у будівлі педіатрії майже завершені

ІІ Форум практиків партиципатії зібрав понад 200 учасників з усієї України та з-за кордону
2017-11-21

У Києві відбувся ІІ Форум практиків партиципації «Громадський бюджет від А до Я». Захід відбувся 16-17 листопада в Президент Готелі та зібрав понад 200 учасників та професійних модераторів з усіх міст України, де впроваджуються бюджети участі, а також гостей з Грузії, Молдови, Польщі та Великої Британії.

Проект у Вознесенську – підрядник почав роботи у будівлі поліклініки
2017-11-22

Всього тиждень тому була опублікована новина щодо робіт у будівлі педіатрії Вознесенської лікарні, а вже сьогодні роботи виконуються на другому об’єкті впровадження Проекту Європейського Союзу – будівлі поліклініки Вознесенської лікарні.

Зробити Планету чистішою - Вознесенський рецепт
2017-11-24

Проведення Днів Сталої Енергії у м. Вознесенську двічі на рік вже стало гарною традицією міста. В цьому році за підтримки Проекту ЄС "Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську" Дні сталої енергії проходили з 30 жовтня по 12 листопада

ІІ Форум практиків партиципації «Громадські бюджети від А до Я»
2017-11-26

Міжнародний форум практиків партиципації «Громадські бюджети від А до Я» зібрав понад 200 учасників та професійних модераторів з усіх міст України, де впроваджуються бюджети участі, а також гостей з Грузії, Молдови, Польщі та Великої Британії.

Роботи з модернізації систем опалення тривають у будівлях Вознесенської лікарні
2017-12-07

5 грудня Командою Проекту від Фундації ПАУСІ було оглянуто стан виконання робіт з модернізації систем опалення у будівлях лікарні, де впроваджується Проект Європейського Союзу

Якість виконання робіт - одне з основних завдань при реалізації Проектів ЄС!
2017-12-15

13 грудня до Вознесенської центральної лікарні завітав представник Команди Підтримки Програми Європейського союзу «Угода Мерів – Демонстраційні Проекти» національний технічний експерт Дмитро Іваненко. Метою візиту була оцінка якості виконання робіт з модернізації систем опалення будівель лікарні та темпи їх виконання.

Проект з комплексної модернізації будівлі педіатрії у Вознесенську пройшов державну експертизу
2017-12-26

У місті Вознесенськ, Миколаївської області продовжується реалізація проекту Європейського Союзу “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”, в рамках якого передбачена енергоефективна модернізація двох будівель лікарні за європейськими підходами

Публічність у прийнятті рішень – кредо реалізації проектів ЄС
2018-01-15

Саме під таким гаслом у Вознесенську відбулося засідання Наглядового комітету Проекту Європейського Союзу “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”

Запрошення для органів місцевого самоврядування до співпраці з питань реалізації громадського бюджету
2018-03-13

Міста та об'єднані територіальні громади Харківської, Дніпропетровської та Запорізької області запрошуються до участі у проекті «Підтримка впровадження та розвитку громадського бюджету».

Конференція для провайдерів бюджету участі
2018-01-18

У Кременчуці 26 січня 2018 р. з 10:30 до 16:30 у конференц-залі ТРК «Європа» (вул.Соборна,7) відбудеться Всеукраїнська конференція Альтернативні інструменти Громадського бюджету».

MO.GE.DI.CO. - новий проект з енергоефективності у Миргороді!
2018-01-24

Представники Фундації ПАУСІ, як співавтори проекту, взяли участь у робочій зустрічі в м. Миргород, присвяченій майбутньої реалізації нового проекту.

Кшиштоф Фільцек: «Українці готові до змін. Не лише в межах країни, а й на міжнародному рівні»
2018-02-23

Про розвиток та співпрацю України та Польщі на регіональному рівні, чому польські експерти допомагають підвищити енергоефективність України та чому Фундація українсько-польської співпраці ПАУСІ почала займатися проектами цільового бюджетування розповів директор Фундації Кшиштоф Фільцек журналістам програми «Точка дотику» телеканалу UA TV.

Розпочалася хвиля семінарів з оцінки впровадження партиципаторного бюджету
2018-02-26

Цикл семінарів «Оцінка розвитку та вдосконалення Громадського бюджету», які проводять експерти Фундації ПАУСІ, розпочався 22 лютого у місті Кропивницький.

Порадник із оцінювання громадських бюджетів
2018-03-06

Задля допомоги у ефективному оцінюванні процесів бюджету участі Лабораторією соціальних інновацій та досліджень «Сточня» (Польща) підготовлено посібник «Як оцінювати партиципаторний (громадський) бюджет?», який перекладений командою Фундації українсько-польської співпраці ПАУСІ.

Вісім українських громад напрацювали пропозиції з вдосконалення бюджетів участі
2018-04-10

У Білій Церкві, Балтській ОТГ, Дрогобичі, Кропивницькому, Білозірській ОТГ, Миргороді, Миколаєві та Долині оцінили процес впровадження громадського бюджету.

Партиципаторний бюджет крок за кроком
2018-04-17

Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ перекладено та видано черговий порадник, який допоможе в розумному плануванні процесу і виборі найкращих рішень на окремих етапах впровадження громадського бюджету.

Відбулася стартова зустріч Проекту ЄС МОГЕДІКО у Миргороді
2018-04-18

Проект Європейського Союзу МОГЕДІКО буде реалізовано у місті Миргород Фундацією ПАУСІ та Миргородською міською радою протягом 2018 – 2021 рр.

Громадський бюджет на сході України – інтеграція заради розвитку
2018-04-23

Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ розпочала підтримку з впровадження та вдосконалення партиципаторного бюджету у 5 містах та 5 об’єднаних територіальних громадах Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей.

Енергоаудит дитячого садочку у Миргороді
2018-04-24

Впровадження Проекту Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)" офіційно розпочато 1 квітня 2018 року. Проектом передбачено виконання енергоаудиту ДНЗ №10 "Веселка", а також розроблення техніко-економічного обгрунтування для котельні по вул. Прорізна, 4А з метою переведення частини потужностей на відновлюване паливо.

Десять громад на сході України опрацювали стандарти та ключові принципи громадського бюджету
2018-05-18

У п'яти містах та п'яти об'єднаних територіальних громадах Дніпропетровськoї, Запорізької та Харківської області з 2 квітня по 11 травня 2018 р. експертами Фундації ПАУСІ проведено вступні семінари з впровадження та розвитку громадського бюджету.

MOGEDICO шукає енергоаудитора
2018-05-21

В рамках реалізації Проекту Європейського Союзу “Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)" оголошено конкурс з вибору виконавця енергоаудиту будівлі дитячого садку № 10 в м. Миргород

Збираємо ідеї на ІІІ Форум практиків партиципації!
2018-06-01

Маєте ідеї та пропозиції щодо вдосконалення та розвитку громадського бюджету та інших форм партиципації?

Оголошено тендер на роботи у будівлі Вознесенської лікарні
2018-06-01

У Проекті Європейського Союзу "Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”, який реалізується у будівлях поліклініки та педіатрії Вознесенської центральної районної лікарні оголошено конкурс із відбору виконавця робіт з комплексної термомодернізації педіатрії

Тиждень Сталої Енергії у Вознесенську
2018-06-07

Вознесенськ котрий рік поспіль приєднується до Європейської ініціативи – Тижня Сталої Енергії. З 4 по 16 червня в місті пройдуть заходи, що ставлять за мету актуалізувати питання відповідального споживання енергетичних ресурсів та збереження навколишнього середовища.

Обрано виконавця енергетичного аудиту Миргородського дитячого садку
2018-06-08

Робоча група з реалізації Проекту Європейського Союзу «Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)» оголошує результати відбору цінових пропозицій на виконання енергоаудиту будівлі дошкільного навчального закладу № 10 "Веселка" комбінованого типу у м. Миргород.

Європейський Тиждень Сталої Енергії у Миргороді
2018-06-08

За підтримки Проекту ЄС, який реалізують спільно Фундація ПАУСІ та Миргородська міська рада пройде Тиждень Сталої Енергії. Цьогоріч заходи проводитимуться з 11 по 28 червня

Оголошено тендер на термомодернізацію поліклініки Вознесенської лікарні
2018-06-15

У Проекті Європейського Союзу "Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”, який реалізується у будівлях поліклініки та педіатрії Вознесенської центральної районної лікарні оголошено конкурс із відбору виконавця робіт з комплексної термомодернізації будівлі поліклініки

Молодь і партиципаторний бюджет: відкриття дверей до демократії
2018-06-18

Фундацією ПАУСІ у рамках Проекту «Публічні бюджети від А до Я» здійснено переклад книги, яку підготувала варшавська громадська організація Поле Діалогу про залучення учнів шкіл до громадського бюджету.

Конкурс для виконавців з підключення автоматичного енергомоніторингу у Миргороді
2018-06-20

З метою реалізації проекту Європейського Союзу "MO.GE.DI.CO" в місті Миргород, Миргородська міська рада спільно з Фундацією ПАУСІ, оголошує конкурс з вибору виконавця із підключення до системи автоматичного online-моніторингу бюджетних будівель у місті Миргород.

Проекти Фундації ПАУСІ були презентовані на Східноєвропейському бізнес-форумі
2018-06-22

Проект Європейського Союзу MO.GE.DI.CO, який реалізується у м. Миргороді, та проект у м. Вознесенськ, було презентовано на Східноєвропейському бізнес-форумі "Україна 2018: виклики та можливості" 21 червня у м. Харкові, протягом якого були продемонстровані можливості залучення зовнішніх інвестицій у проекти зеленої енергетики та енергоефективності на рівні муніципалітету.

Підписано контракт на модернізацію будівлі педіатрії Вознесенської лікарні
2018-07-13

У рамках проекту "Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ" Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ, Вознесенська міська лікарня та ТОВ "ІВЕКО-БУД" підписали контракт на модернізацію будівлі педіатрії.

Увага! Конкурс продовжено!
2018-07-13

Конкурс для виконавців з підключення автоматичного online-енергомоніторингу у рамках проекту “Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)" продовжено!

Оголошено ПОВТОРНИЙ тендер на термомодернізацію поліклініки у Вознесенську
2018-07-03

У рамках проекту "Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську” оголошено ПОВТОРНИЙ тендер на термомодернізацію поліклініки у Вознесенській міській лікарні

Громадський бюджет на Сході України: успіхи та перешкоди
2018-07-24

Фундація українсько-польської співпраці ПАУСІ у рамках реалізації проекту «Громадський бюджет на сході України – інтеграція заради розвитку» підбила проміжні підсумки впровадження партиципаторного бюджету в 10 громадах трьох областей України - Дніпропетровської, Запорізької та Харківської.

Миргород оголошує конкурс для виконавців з розробки проектної документації
2018-07-24

В рамках реалізації Проекту Європейського Союзу “Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)" оголошено конкурс з вибору виконавця робіт з розробки проектної документації для теплового району.

Завершено відбір цінових пропозицій з онлайн-моніторингу у Миргороді
2018-07-27

Робоча група з реалізації Проекту Європейського Союзу «Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)» оголошує результати відбору цінових пропозицій на виконання робіт з підключення до системи автоматичного online-моніторингу бюджетних будівель в місті Миргород

Впровадження та реалізація Бюджету участі (громадського бюджету) в Республіці Польща
2018-08-02

25-30 червня 2018 року відбулася навчальна поїздка до Республіки Польща учасників проекту "Громадський бюджет на сході України – інтеграція заради розвитку".

У поліклініці Вознесенської лікарні почався демонтаж даху
2018-08-03

На початку тижня в будівлі поліклініки почалися роботи з демонтажу старого шиферного даху та його заміни на покрівельну мембрану.

Підписано контракт на модернізацію будівлі поліклініки Вознесенської лікарні
2018-08-09

6 серпня 2018 року в рамках проекту "Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ" Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ, Вознесенська лікарня та приватне підприємство "Укрпромбуд-Б" підписали контракт на модернізацію будівлі поліклініки.

Розпочались будівельні роботи в будівлі педіатрії Вознесенської лікарні
2018-08-17

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» почалися роботи з комплексної енергомодернізації будівлі педіатричного відділення.

Продовжуються роботи в будівлі педіатрії Вознесенської лікарні
2018-08-31

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» продовжуються роботи з комплексної енергомодернізації будівлі педіатричного відділення.

Розпочались будівельні роботи в будівлі поліклініки Вознесенської лікарні
2018-09-06

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» почалися роботи з комплексної енергомодернізації будівлі поліклініки. 

Тривають роботи по заміні даху в будівлі поліклініки Вознесенської лікарні
2018-09-12

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» тривають роботи з заміни даху поліклініки Вознесенської лікарні з шатрового на плаский.

Розпочалась заміна вікон в будівлі поліклініки Вознесенської лікарні
2018-09-14

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» у будівлі поліклініки Вознесенської міської лікарні починаються роботи з заміни старих вікон та дверей  на нові енергоефективні.

Відбулась нарада з підвищення якості робіт у будівлі поліклініки Вознесенської лікарні
2018-09-21

У четвер, 20 вересня 2018 року, в рамках реалізації проекту Європейського Союзу «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» відбулася робоча нарада щодо ходу виконання робіт у будівлі поліклініки.

Відкрито реєстрацію на ІІІ Міжнародний Форум практиків партиципації
2018-09-28

Фундація ПАУСІ запрошує авторів проектів, представників органів місцевого самоврядування та громадські організації на ІІІ Міжнародний Форум практиків партиципації “Між цінностями та процедурами: підтримка та трансформація громадського бюджету”, який відбудеться 26-27 жовтня 2018 р.

Студенти професіонального ліцею побачили процес енергомодернізації Вознесенської лікарні
2018-10-01

27 вересня студенти Вознесенського професіонального ліцею відвідали будівлі педіатрії та поліклініки Вознесенської міської лікарні, де відбуваються роботи з енергомодернізації, для отримання не лише теоретичних знань, але й надбання практичних навичок.

У Вознесенській лікарні тривають роботи з утеплення будівлі педіатрії
2018-10-19

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» тривають роботи з утеплення будівлі педіатричного відділення Вознесенської лікарні.

Проект з енергомодернізації Вознесенської лікарні представили на українсько-німецькому форумі
2018-10-24

23 жовтня керівник проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ» В’ячеслав Гусєв представив проект на ІІІ українсько-німецькому форумі “ВЕА: Біоенергетика, енергоефективність та агробізнес” у Харкові.

У поліклініці Вознесенської лікарні повністю замінено вікна
2018-10-27

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» повністю замінено вікна в будівлі поліклініки.

Між цінностями та процедурами: підтримка та трансформація громадського бюджету
2018-11-06

У місті Ірпінь 26-27 жовтня пройшов Міжнародний Форум практиків партиципації, який зібрав понад двісті учасників та учасниць з України, Грузії, Польщі, Вірменії, Молдови, Британії та Німеччини.


Розпочались роботи з утеплення фасаду будівлі поліклініки
2018-11-07

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» розпочалося утеплення будівлі поліклініки Вознесенської лікарні.

Команда Підтримки програми «Демонстраційні проекти Угоди Мерів» відвідали Вознесенську лікарню
2018-11-14

13 листопада 2018 року експерти Команди Підтримки здійснили візит на об’єкти впровадження Вознесенської лікарні.

Журналісти Миколаївщини побачили енергомодернізацію Вознесенської лікарні
2018-11-15

14 листопада 2018 року відбувся медіа-тур «Допомога Європейського Союзу: підвищення енергоефективності на Миколаївщині» для регіональних ЗМІ.

Утеплення фасаду будівлі поліклініки Вознесенської лікарні затримується – хто винен?
2018-11-26

Під час прес-туру до будівель Вознесенської лікарні, що відбувся 14 листопада в рамках проекту «Зниження енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ», журналістам українських ЗМІ було продемонстровано поточний стан впровадження проекту. Фасад будівлі поліклініки на той час був утеплений приблизно на 15%. За 2 тижні кількість людей, кількість люльок і, найголовніше, обсяги робіт залишилися незмінними.

Дні сталої енергії у Вознесенську. Що знають мешканці про енергоефективність?
2018-11-30

З 10 по 14 листопада у м. Вознесенськ проходили Європейські дні сталої енергії. В цей період Фундація ПАУСІ за участю Громадської організації «Агентство економічного розвитку» та міської влади Вознесенська провела декілька заходів, що покликані привернути увагу мешканців міста до питання енергозбереження та екології.

Візит членів Делегації Європейського союзу в Україні та команди підтримки програми ЄС «Угода Мерів - Демонстраційні Проекти 2» до Миргорода
2018-11-30

MO.GE.DI.CO

Ведуться роботи з заміни системи водовідведення в будівлі педіатрії
2018-12-19

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» ведеться заміна системи водовідведення будівлі педіатрії Вознесенської лікарні.

Увага!Участь в конкурсі-запиті цінових пропозицій з розробки проектно-кошторисної документації проекту реконструкції будівлі у м.Миргород Полтавської області
2018-12-21

Увага! Конкурс! Конкурс-запит цінових пропозицій з розробки проектно-кошторисної документації

Ведуться роботи з модернізації системи вентиляції в будівлі педіатрії
2018-12-28

У рамках реалізації проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» ведеться монтаж системи приточної та витяжної вентиляції в будівлі педіатрії Вознесенської лікарні.

Посилення участі соціально вразливих груп у бюджетному процесі
2019-01-09

20 грудня 2018 р. відбулась підсумкова конференція проекту «Публічні бюджети від А до Я», де організації партнери-проекту презентували діяльність протягом останніх 2 років.

Громадський бюджет на шляху до відкритості: Підсумки підтримки у десяти громадах 2016 - 2018
2019-01-18

Проект «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що був реалізований у 2016-2018 роках, спрямований на залучення широких кіл громадськості, ЗМІ, організацій громадянського суспільства до процесів моніторингу публічних фінансів та формування бюджетів.

УВАГА! Результати вибору виконавця у м.Миргород з розробки проектно-кошторисної документації проекту "Реконструкція будівлі дошкільного навчального закладу № 10 "Веселка"
2019-01-25

Результати вибору виконавця з розробки проектно-кошторисної документації проекту "Реконструкція будівлі дошкільного навчального закладу № 10 "Веселка"

Переддоговірні переговори з проектування реконструкції ДНЗ №10 за проектом MO.GE.DI.CO
2019-02-01

Переддоговірні переговори з проектування реконструкції ДНЗ №10 за проектом MO.GE.DI.CO

Завершується модернізація системи вентиляції в будівлі поліклініки
2019-02-07

У проекті «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ» завершується монтаж системи приточної та витяжної вентиляції в будівлі поліклініки Вознесенської лікарні.

Проект Європейського Союзу представили у Мелітополі
2019-02-21

Керівник проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ» В’ячеслав Гусєв представив проект на семінарі у місті Мелітополь.

Контроль за виконанням проектних робіт за проектом MO.GE.DI.CO.
2019-03-04

Контроль за виконанням проектних робіт за проектом MO.GE.DI.CO.

Засідання Наглядового комітету з реалізації інвестиційного проекту MO.GE.DI.CO.
2019-04-17

Засідання Наглядового комітету з реалізації інвестиційного проекту MO.GE.DI.CO.

Фінансовий аудит проекту МO.GE.DI.CO. за перший рік реалізації
2019-04-18

  • Фінансовий аудит проекту МO.GE.DI.CO. за перший рік реалізації

Автоматизована передача показників лічильників у дії!
2019-05-29

Автоматизована передача показників лічильників у дії!

Дні енергії в Миргороді
2019-07-01

Дні енергії в Миргороді

Засідання робочої групи з реалізації проекту Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO.)"
2019-08-01

Засідання робочої групи

Практичний тренінг для Команд Проектів Угоди мерів - Демонстраційні проекти
2019-08-06

Практичний тренінг для Команд Проектів Угоди мерів - Демонстраційні проекти

На шляху до створення Асоціації Учасницького Розвитку Громад
2019-09-16

Партиципуймося, бо ми того варті! Українські громади створять Асоціацію для спільного розвитку демократичного врядування

Засідання Наглядового комітету з реалізації проекту МОГЕДІКО
2019-10-09

Засідання Наглядового комітету з реалізації проекту МОГЕДІКО

Роботи по узгодженню Тендерної документації
2019-10-15

Роботи по узгодженню Тендерної документації

Подання розробленої проектно-кошторисної документації для перевірки експертизою
2019-10-21

Подання розробленої проектно-кошторисної документації для перевірки експертизою

Про партиципацію, Атлас партиципаторного бюджету та український досвід
2019-11-14

Україна - четверта в Європі за кількістю громадських бюджетів!  У 2018 році їх налічувалося 210. Для порівняння, у Польщі - 1860,  Португалії - 1868, Іспанії - 400. Про це та багато іншого можна дізнатись у Атласі партиципаторного бюджету. Атлас готували автори із 71-ї країни та презентували на Академії розумного мешканця у Португалії. Там ми провели чотири цікаві дні у дискусіях про кризу демократії, штучний інтелект, комунікації та їх вплив на процеси партиципаторного бюджетування.

Представник Фонду енергоефективності зустрівся зі співвласниками ОСББ "Хорол"
2019-11-21

Представник Фонду енергоефективності зустрівся зі співвласниками ОСББ "Хорол"

Відбувся аукціон
2019-11-14

Відбувся аукціон

Результати тендеру з пошуку виконавця робіт "Реконструкція котельні по вул. Прорізній 4а та теплових мереж шляхом об’єднання в один тепловий район в м. Миргород Полтавської області"
2019-12-04

Результати тендеру з пошуку виконавця робіт