This version of the page http://molode.com.ua/ (46.4.201.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-22. The original page over time could change.
Молоде радіо - Хвиля української музики :: Українська онлайн-радіостанція
100% сучасної української музики онлайн! Contemporary UA music online!                                                         100% сучасної української музики онлайн! Contemporary UA music online!
 

"Молоде радіо" - у Твоїй кишені: нас знову можна слухати через мобільний додаток!

У нас знову є мобільний додаток - завантажуйте його на Google Playmarket, слухайте по дорозі на роботу, на природі, на прогулянці, чи на дачі з портативних колонок.

6 березня в Києві прозвучать музика та вірші Романа Коляди

НОВИНИ

6 березня у Києві відбудеться музично-поетичний вечір «Таїна світла» з Романом Колядою, - повідомили "Молоде радіо" організатори.

Гурт "ТІК" презентує передвиборчий екшн «Циклони»

НОВИНИ

Українська група "ТІК" презентувала кліп на пісню "Циклони", - повідомила "Молоде радіо" прес-служба гурту.

Інакший Тибет Алая

 

Останнім часом трапилося кілька книжок поспіль про Тибет. Почалося все з книги Песселя про Мустанг та Бутан, яку розшукував, знайшов аж у Миколаєві, читав із величезним задоволенням, а тоді знайшов ще одну, його ж – про князівство Заскар. Ще одна – «Третє око» Лобсанга Рампи.

Гурт "Океан Ельзи" подарував Білій Церкві стадіонний концерт (+фото та відео)

Легенди української рок-музики Святослав Вакарчук та група «Океан Ельзи» в рамках великого "Світового туру 2016-2017" відіграли гучний концерт у місті Біла Церква. Це була третя заключна українська частина туру, яка розпочалася у Харкові та завершиться у Львові. Всі концерти команди проходять у форматі стадіонних виступів.

123456789наступна ›остання »