Компанія Sony та навколишнє середовище

На шляху до нульового екологічного сліду

Екологічні характеристики виробів Sony

У Sony ми постійно шукаємо нові способи зниження впливу наших товарів на довкілля. Ці зусилля проявляються в компактному, легкому й енергоефективному дизайні, що заощаджує ресурси та енергію, а також у використанні перероблених матеріалів.

Малий розмір і потужний звук

HT-SF200 – це аудіопанель з одного блока з вбудованим сабвуфером. Інженерам Sony вдалося зберегти якісний звук і за рахунок її меншого розміру суттєво зменшити витрати ресурсів на виробництво та транспортування.

Ознайомитися з іншими продуктами Sony з екологічними особливостями

Екологічна технологія Sony

У Sony ми націлені на розробку екологічних технологій задля зменшення негативного впливу на довкілля.

Зробимо світ чистим із Triporous™

Цей високоефективний фільтруючий матеріал створено за революційною технологією переробки органічних відходів, розробленою компанією Sony.

Ознайомитися з іншими продуктами Sony з екологічними особливостями

Глобальні заходи із захисту довкілля в Sony

Кожна компанія з групи компаній Sony по всьому світові бере участь у заходах із захисту довкілля, адаптованих до місцевих умов.

Єднання Sony: заради майбутнього наших океанів

Пластик використовується у виробництві й операційній діяльності Sony, тож її співробітники в усьому світі об’єднуються для участі в проектах із запобігання забрудненню океанів.

Пошук нових інноваційних рішень

Sony Group використовує дедалі більше відновлюваної енергії, шукаючи оптимальний баланс між місцевими умовами й ресурсами.

Японія

Масштабний комплекс сонячної енергетики, що працює в Технологічному центрі Кумамото

Європа

Заходи у Швеції, присвячені збереженню популяції бджіл та іншим питанням біорізноманіття

Китай

Освітній екологічний табір Sony "Зелений шлях" для студентів китайських університетів

Азія

Збереження природного ландшафту й очищення території для міграції птахів

Північна Америка

Отримано сертифікат середовища проживання диких тварин у Сан-Дієго

Латинська Америка

Представники компанії Sony Inter-American, S.A. знову долучились до фестивалю Festi Harpia 2018, присвяченому питанням біорізноманіття.

Заходи Sony із захисту довкілля

Фестиваль на підтримку планети Picture This

Фестиваль на підтримку планети Picture This – це спільна ініціатива компанії Sony Pictures Television і фундації UN Foundation. Активісти, всесвітньо відомі режисери й аматори представили своє оптимістичне бачення майбутнього нашої планети в короткометражних фільмах. У конкурсі взяли участь представники з понад 70 країн.

Повідомлення від керівника

Прискорюйте наші екологічні ініціативи по мірі нашого просування до наступного етапу

Для Sony екологічні ініціативи є однією з найважливіших тем сьогодення, а турбота компанії про довкілля є одним із факторів вибору покупцями нашої продукції.

Компанія Sony й надалі підтримує природоохоронну діяльність на основі плану щодо захисту навколишнього середовища "Road to Zero", що направлений на досягнення нульового екологічного сліду. Для того щоб прискорити цю діяльність, ми встановили екологічні завдання "Green Management 2020" (рік виконання – 2020 фінансовий рік). І поки ми рухатимемося до їх виконання, уся група компаній включно зі сферою розваг, а не тільки електронікою, прикладатиме до цього всі особисті зусилля.

Сьогодні група компаній Sony починає наступний етап своєї екологічної діяльності. Sony прагне не лише пропонувати продукти, послуги та вміст, завдяки яким користувачі з усього світу отримують натхнення та цікаві враження, а й – утілюючи наш план щодо захисту навколишнього середовища "Road to Zero" – зводити екологічний слід від ділової активності до нуля.

Кенічіро Йошіда

Президент і генеральний директор, повноважний виконавчий заступник директора корпорації Sony

Нормативна інформація та інші дані для вашої країни

Дізнайтеся про нормативну інформацію, що регулює використання продукції Sony у вашій країні.