This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-03. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

Різдво 25 грудня чи 7 січня: чи реальні зміни і коли

Предстоятель Православної церкви України, митрополит Епіфаній заявив, що Різдво можна святкувати за григоріанським календарем 25 грудня.  Наскільки реальне перенесення вже цьогоріч святкування Різдва на25 грудня та як це вплине на календар свят, журналістка “RIA плюс”обговорила із представниками різних конфесій. Ми дізнавались їхнє ставлення до можливості перенесення Різдва Христового.

photo_camera Жінка з Тернопільщини робить гігантські паперові квіти в Америці

"Квіткова леді" Леся Кізюк родом із села Пишківці Бучацького району. Вона прикрашає  інтер'єр неймовірними виробами із паперу. Зараз жінка живе у США і каже, що у цій справі знайшла справжню себе. Розмір деяких паперових квітів сягає двох метрів. 

photo_camera Водій Range Rover "протаранив" стіну, на Дамбі зіткнулися п'ять авто. Через погоду - уже кілька аварій

Кілька ДТП увечері трапилось на дорогах міста через негоду. Їх спровокувала ожеледиця, жаліються водій.

play_circle_filled Чи знизиться ціна на газ та що робити тим, хто придбав його за літньою вартістю

На YouTube-каналі «Офіс Президента України» опублікували відео про шляхи зниження цін на опалення уже в грудні. Про це говорив гарант на черговій нараді. Багато тернополян занепокоїлись, що робити, якщо долучився до програми «Гарантована ціна на газ» та придбав блакитне паливо за літньою ціною. Журналіст «20 хвилин» дізнався, чи можна розірвати угоду та як це зробити.

Починають посипати вулиці: тернополян просять забрати машини з узбіч, щоб не заважати роботі техніки

У зв’язку з погіршенням погодних умов та прогнозами снігових опадів, сьогодні, 2 грудня, у Тернополі оголошується «зелений рівень» системи оповіщення. Від 14.00 до 17.00 прогнозуються снігові опади, у зв'язку з чим комунальники приступлять до привентивного посипання антиожиледними сумішами, посипатимуть і під час опадів.

Різдвяні ярмарки у Європі: скільки коштує поїхати тернополянам

Сувенірні ятки із посудом, іграшками, гірляндами і багато із чим іншим продаються на різдвяних ярмарках у Європі. А також у цей час у багатьох магазинах із одягом чи продовольчих діють знижки.  Журналістка “20 хвилин” дізналась, скільки коштує поїхати на різдвяний ярмарок у Європу у кількох місцевих турагенціях та у тернополян, які їздять скупитися перед новорічно-різдвяними святами за кордон. 

“Контрацепція є неетичною, а Бог - єдиний дороговказ”: що вивчають на шкільному курсі «Основи сім’ї»

Новий курс «Основи сім’ї» впроваджують в тернопільських школах ще з вересня. Це факультативний урок, на якому учнів навчають, як будувати щасливе подружнє життя та дбати про дітей. Але цей факультатив набув великого резонансу в суспільстві. Журналістка “20 хвилин” поговорила із батьками, директорами шкіл та вчителями цього предмету, що вони думають про новий курс.   

Частіше займайтесь сексом: як зберегти чоловічу силу та жіноче бажання

Проблеми сексуального характеру можуть турбувати чоловіків та жінок різного віку. Ця тема настільки делікатна, що часом чоловік боїться сказати про негаразди своїй дружині та навпаки. Експерти розповіли про причини  відсутності бажання та як цьому зарадити.

Знайшли 14-річну Каріну, яка після сварки з батьками втекла з дому

Дівчина 28 листопада написала прощальну записку та подалася у мандри.  

У Тернополі автомобілі утворили колону і сигналили. Вшанували пам’ять загиблого у аварії таксиста

У аварії неподалік Гаївського моста, що трапилась 29 листопада, загинув водій таксі "Пілот". У неділю, 1 грудня, чоловіка ховають. Щоб вшанувати колегу, понад сто таксистів утворили колону  і проїхали містом. 

photo_camera Сексуальні та спортивні: як покращити самопочуття та завжди бути у формі

Спорт позитивно впливає не лише на фізичне здоров’я людини, а  і на її психо-емоційний стан, запевняють експерти. Крім того, пари, які практикують спільні заняття в залі, почуваються більш щасливими та задоволеними.

Фото дня: 25 відер вареників волонтери вкотре передали на Схід

ГО "Бункер С" ще з 2014 року допомогає бійцям а фронті. Волонтери збирають людей різної статі та віку і ліплять вареники для наших захисників.

Надійку Славко прооперували: дякуємо Богові і медикам. Попереду – не один день боротьби за життя

Малеча вже відійшла від наркозу. Біля неї чергує медперсонал, батько, а також приїхали родичі. Видалену пухлину відправляють на додаткове дослідження для точної діагностики гістологічної природи.  Збір коштів не припиняємо, адже попереду - ще операції та довготривала і вартісна реабілітація. 

У Тернополі розшукують 14-річну Каріну

Співробітники Тернопільського відділу поліції розшукують 14-річну мешканку обласного центру Бойко Каріну Віталіївну. Дівчина близько 21 год. 28 листопада вийшла з дому і назад не повернулася. 

photo_camera Передчасні пологи можуть спровокувати сліпоту та глухоту у новонароджених. Як виявити загрозу?

Передчасні пологи – актуальна тема сьогодення. Адже за статистикою, у 5-12% вагітних жінок діти народжуються недоношеними.

Кому оплатять лікарняний, а хто його не дочекається

Не оплатять лікарняний, якщо були у відпустці за власний рахунок, коли травму отримали, вчиняючи злочин або навмисно заподіяли шкоду своєму здоров’ю, ухиляючись від роботи. Кому ще не виплатять гроші – повний перелік в матеріалі.

Як вберегтися від травм під час ожеледиці: поради травматолога

Тернопільський травматолог розповів як зберегти цілісність кісток та своє здоров’я під час ожеледиці.

“Дякую за поради, критику та звинувачення”: про що звітував міський голова перед тернополянами

Здобутки, перемоги, невдачі та плани: що зробила міська рада Тернополя впродовж 2019 року, розповідали на звіті у неділю, 1 грудня, у приміщенні палацу культури «Березіль».  Послухати звіт міського голови та начальників управління комунальних підприємтв прийшов повний зал людей.   

Наскільки комунальні служби Тернополя та підрядні організації готові до зими і хто за що відповідає

Готовність комунальних служб та підрядних організацій до своєчасного очищення основних магістральних доріг та тротуарів міста від снігу та ожиледиці перевірила спеціально створена комісія.  

Сьогодні, 2 грудня: Міжнародний день боротьби за скасування рабства

Генеральна Асамблея ООН в цей день 1949 року прийняла Конвенцію, спрямовану на боротьбу з торгівлею людьми і проти експлуатації проституції третіми особами. Як зазначив Генеральний секретар ООН в день прийняття Конвенції, сучасні форми рабства продовжують процвітати з причини дискримінації, соціальної нерівності та вразливості людей, яка посилена бідністю.  

Свіжий випуск

№ 46 від 20 листопада 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up