This version of the page http://te.20minut.ua/Kino (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-03. The original page over time could change.
Новини кіно, новини кіноматографу у Тернополі - 20 хвилин Тернопіль

Кiно

photo_camera play_circle_filled У Тернополі починаються безкоштовні кінопокази для дітей

Обласна бібліотека для молоді, що на вул. Нечая, 29, запрошує на кіноклубний фестиваль «Українське дитяче кіно». Вхід вільний. Початок кінопоказів – 16.00.

photo_camera У Тернопіль на показ фільму «З України до Голлівуду» приїхав лауреат «Оскара»

Вперше документальну стрічку "З України до Голлівуду" показали саме в Тернополі на фестивалі FilmWave. 14 листопада у наше місто завітали американець українського походження, лауреат премії «Оскар» Євген Мамут, а також один з режисерів  і обидва продюсери фільму.  

Тернопільський фотограф на «КіноХвилі» вразив дебютною документалкою

У перший день міжнародного четвертого кінофоруму «КіноХвиля» у Тернополі показали короткометражні фільми місцевих режисерів. Зокрема 13 листопада в УД «Перемога» відбувся допрем’єрний показ документальної кінострічки «Лицар обов’язку і чину. Михайло Галущинський». Перед тим старшокласники побачили фільм «Орнаменти долі», присвячений 75-ій річниці переселення лемків.

Тернополян запрошують на прем’єру фільму «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго»

Прем’єра музичної документальної трагікомедії Надії Парфан «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» відбудеться 26 жовтня о 19.00 у кінотеатрі «Сінема Сіті».

Тернополянам покажуть чотири кращі швейцарські фільми

У бібліотеці триває «Тиждень швейцарського кіно». Це добірка одних з кращих фільмів за оцінками кінокритиків за два роки. Покази відбудуться 19 жовтня, 26 жовтня та 2 листопада.

У Тернополі буде тиждень швейцарського кіно

Покази відбудуться у Тернополі в Книгарні «Є» з 7 по 9 жовтня. Всі фільми фестивалю демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами. Вхід вільний.

photo_camera play_circle_filled Почався прокат фільму з 3D-графікою, де знялися тернопільські школярі

Прем'єра пригодницького фільму “Фокстер&Макс» з аншлагом відбулася в Тернополі. Стрічку представили творче подружжя: режисер-постановник Анатолій Матешко, його дружина автор ідеї і спів сценаристка Анастасія Матешко, а також виконавці головних ролей – тернопільські школярі Богдан Козій на Віталія Турчин. Прокат фільму в кінотеатрах країни стартував 19 вересня.

У Бережанах продовжать зйомки відомого фільму про Червоного: шукають реквізит і квартиру

Меблі, польські гроші, старий посуд, друкарську машинку та інші старовинні речі шукають для зйомок фільму про легендарного Червоного за романом Андрія Кокотюхи. Також потрібна 2-кімнатна квартира в Бережанах.

Зрікся слави і кохання задля України

23 травня о 18:00 у «Палаці кіно», вул.І.Франка 8 відбудеться показ стрічки "Міф". Вхід вільний.  

Кіно і мультики про Ісуса та Великдень

"20 хвилин" підготувала для вас підбірку кінострічок і мультфільмів про Ісуса й Великдень.  

Свіжий випуск

№ 46 від 20 листопада 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up