This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-02. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

photo_camera Жінка з Тернопільщини робить гігантські паперові квіти в Америці

"Квіткова леді" Леся Кізюк родом із села Пишківці Бучацького району. Вона прикрашає  інтер'єр неймовірними виробами із паперу. Зараз жінка живе у США і каже, що у цій справі знайшла справжню себе. Розмір деяких паперових квітів сягає двох метрів. 

Журналіст рятує людей, перукарка носить класний одяг: діти знають, як заробляють дорослі

"Дорослі люди очима дітей" - рубрика, яка щопонеділка виходить в газеті "RIA плюс" та щонеділі в інтернет-виданні "20 хвилин". Ми публікуємо ще й фото наших маленьких експертів, які придумують тернополянам нові професії.

photo_camera Такою була осінь в Instagram: ТОП-10 фото, які опублікували тернополяни

Осінь це - час розфарбувати свій Instagram у яскраві кольори. Ми підготувати підбірку із 10-ти найяскравіших фото, які тернополяни опублікували в  Instagram.

“Якщо душа наповнена гордістю за свою країну, то і пісня в неї глибока”. Яку програму готує Оксана Білозір для тернополян

Її називають душею української пісні. Уже незабаром тернополяни зможуть відвідати концерт заслуженої артистки України Оксани Білозір. Що приготувала для своїх шанувальників співачка та чим зараз вона живе, читайте у ексклюзивному інтерв’ю “20 хвилин”. 

«З’єднувати усі частинки свята та робити його затишним і комфортним – ось головна місія ведучого”: Ксеня Кічак

Весілля - день, коли все має бути бездоганно. Як зробити його таким для гостей та наречених розповіла ведуча із стажем роботи понад десятиліття, енергійним запалом та хорошим смаком - Ксеня Кічак. 

photo_camera Тернополянка щотижня влаштовує для своєї сім’ї день без телефона, телевізора й інтернету

Тернополянка Наталія Червак у своїй сім’ї започаткувала дивну але цікаву традицію. Проводити вихідний без телефонів, телебачення та Інтернету. Як вдалось це зробити і чи реально відмовитись від всього і одразу - читайте у інтерв`ю “20 хвилин”. 

photo_camera Лікарка пече пиріжки, менеджер - перевозить людей: діти знають, як заробляють дорослі

"Дорослі очима дітей" - рубрика, яка щосереди виходить в газеті "RIA плюс" та щонеділі в інтернет-виданні "20 хвилин". Ми публікуємо ще й фото наших маленьких експертів, які придумують тернополянам нові професії.

photo_camera Тернополянин отримав срібло на чемпіонаті з масажу в Італії

Вололимир Прийдун родом із Козови, Тернопільської області представляв Україну на Інтернаціональному чемпіонаті з масажу SPA Talent 2019, що відбувся в Італії 27 жовтня. Вже більше шести років Володимир вивчає та удосконалює мистецтво масажу та розробив свою власну техніку.

Як святкують іменини відомі тернопільські Михайли

День святого Михайла відзначають сьогодні, 21 листопада. Ім'я Михайло має єврейське походження, це аналог давньоєврейського імені Мікаель, яке в перекладі означає «рівний або подібний Богу».

play_circle_filled “Я щасливий, коли мамуся усміхається”. Що робить маленьких тернополян щасливими (опитування)

Всесвітній день дитини відзначають 20 листопада. З нагоди цього свята журналістка “20 хвилин” запитала маленьких тернополян, що робить їх щасливими.

Свіжий випуск

№ 46 від 20 листопада 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up