This version of the page http://www.ogo.ua/sendnews (193.105.210.36) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-30. The original page over time could change.
ЩО? ДЕ? КОЛИ? | ОГО
  • Новини

  • РІВНЯНИ

  • ЛАЙТ

  • ДІТИ

  • Оголошення

  • Газета «ОГО»

  • Довідка

  • Каталог

  • Волинські оголошення

  • Результати голосування
  • ЩО? ДЕ? КОЛИ?

ЩО? ДЕ? КОЛИ?

Вам відомо ЩО, ДЕ і Коли сталося? Тут Ви можете повідомити новину або поставити питання редакції.
Редакція сайту "ОГО" залишає за собою право не публікувати і не відповідати на питання та репліки, які не містять корисної інформації або не потребують відповіді.
Переглядів: 13653
Коментарі
Увійти або Зареєструватися
Ім’я:
Ваш коментар:

оксана (Гість) | 19.01.2013, 23:25:16

у підвальному приміщенні у Квасилові поселились бомжі.Який вихід?

Олег (Гість) | 12.10.2013, 00:02:14

Понеділок буде вихідний у зв'язку із святом чи ні?

Анна (Гість) | 15.11.2013, 18:23:33

Доброго дня! З тривогою, від імені мамочок, які виховують маленьких діточок і отримують допомогу від держави, хочемо звернутись до редакції ОГО. Просимо допомогти нам вияснити причину затримки кощтів на дітей. Діти маленькі потребують їжу, догляд, ліки.... Що робити молодим мамам???? Дякую.

Надія (Гість) | 01.12.2013, 18:24:48

Чи можна пропонувати інтерв.ю?

Редакція OGO.ua (Гість) | 02.12.2013, 11:46:22

to Надія (Гість) | 01.12.2013, 18:24:48
Доброго дня! Якщо Ви маєте інтерв'ю, яке нас зацікавить, надсилайте на електронну адресу - info@ogo.ua

віктор (Гість) | 18.12.2013, 16:26:57

в Клевані пограбували банкомот

Володимир (Гість) | 05.01.2014, 23:48:27

Доброго дня,
звертаються до Вас мешканці смт. Клевань. З тривогою спостерігаємо ситуацію, що відбувається зараз в центрі нашого селища з колишнім заводом продовольчих товарів. Невідомо кому він зараз належить, але його цілими днями розбирають по цеглинах та на металолом, засипають сміттям. Територія підприємства стала місцем скупчення бомжів і це в 100 м від селищної ради, яка, незважаючи на неодноразові звернення, продовжує закривати на це очі. Стіна підприємства загрожує завалитися на наших дітей, які щодня проходять повз, ідучи до школи. І це в самому центрі селища - зявилася чорна діра, яку ніхто не хоче помічати, або не вигідно помічати.
Чому б не передати територію заводу (бо більше вже нічого передавати) якомусь інвестору, який би налагодив тут випуск продукції та провів би благоустрій навколишньої території? Бо це просто ганьба для місцевої влади (і минулої), а ситуація триває більше як 5 місяців, так не погосподарськи розпоряджатися з майном селища. Навіть якщо воно й знаходиться у чиїхось приватних руках - все одно, питання безпеки та благоустрою не повинні нівелюватися.
Щиро дякуємо та сподіваємось на оперативну відповідь на наше звернення у місцевих ЗМІ та на вирішення наболілої проблеми.
З повагою
Громада Клеваня

Ольга (Гість) | 09.01.2014, 08:52:44

Українські програмісти випустили мобільну гру #EuroMaidan.Героями гри стали беркут, внутрішні війська, "тітушки", йолка і бімба, яких можна знищувати за допомогою різноманітних бонусів: прапор ЄС, прапор України, Стрічка єднання та козак. (https :// play.google.com/store/apps/details?id=air.Euromaidan)

Леся (Гість) | 14.01.2014, 09:57:29

Колектив зразкового ансамблю сучасного танцю "Етика" (Міський будинок культури ім.Шевченка), разом з керівником Мартинюк Русланою Степанівною, повернулися з фестивалю-конкурсу "Яскрава країна в Трускавці". Наших дітей там нагороджено дипломами третього ступеню за композицію "Пролог" та першого ступеню за композицію "Щедрик". Вітаємо їх!!!

Englishman (Гість) | 17.01.2014, 14:02:15

Вебсайт ОГО разпространяет вирусы через сомнительные рекламные блоки. Которых, кстати, очень много на сайте почемуто и они не реклама от компании ОГО а реклама с гагно-сайтов (через которые и лезут вирусы). Мой антивирус просто сасыпает екран сообщениями об троянах и других вирусах при открытии сайта ОГО - официального сайта компании ОГО.

Іван (Гість) | 01.02.2014, 21:32:18

ЗВЕРНЕННЯ СПІЛКИ ВІЙСЬКОВИХ ВЕТЕРАНІВ ДО ГРОМАДЯН

Шановні громадяни! На фоні закликів окремих політичних та громадських діячів стосовно необхідності залучення Збройних Сил України до вирішення внутрішньої ситуації в країні, Спілка Військових Ветеранів звертається до Вас із роз’ясненням функцій та обов’язків Збройних Сил України відповідно до Законодавства України:
- ст. 17 Конституції України «оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності покладаються на Збройні Сили України. Збройні Сили України ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян або з метою повалення конституційного ладу, усунення органів влади чи перешкоджання їх діяльності»;
- ст. 1 Закону України «Про Збройні Сили України» «Збройні Сили України забезпечують стримування збройної агресії (авт. ззовні) проти України та відсіч її, охорону повітряного простору держави та підводного простору у межах територіального моря України у випадках визначених законом, беруть участь у заходах, спрямованих на боротьбу з тероризмом.
Ніякі надзвичайні обставини, накази чи розпорядження командирів і начальників не можуть бути підставою для будь-яких незаконних дій по відношенню до цивільного населення, його майна та навколишнього середовища.
Військовослужбовці зупиняють членство у політичних партіях та професійних спілках на період військової служби»;
- ст. 5 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану» «надзвичайний стан в Україні або в окремих її місцевостях вводиться Указом Президента України, який підлягає затвердженню Верховною Радою України протягом двох днів з моменту звернення Президента України»;
- ст. 9 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану» «в умовах надзвичайного стану Президент України, Верховна Рада України, Кабінет Міністрів України, міністерства, інші центральні і місцеві органи виконавчої влади, Верховна Рада Автономної Республіки Крим, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування, а також військове командування та його представники, підприємства, установи і організації здійснюють повноваження, надані їм Конституцією України та Законами України, і забезпечують виконання заходів, передбачених цим Законом»;
- ст. 10 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану» «здійснювати заходи правового режиму надзвичайного стану разом з органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим та органами місцевого самоврядування надається Головному управлінню внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України та Службі безпеки України».
Також, ми вважаємо за необхідне наголосити на тому, що ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ ЗБЕРІГАЮТЬ НЕЙТРАЛІТЕТ, не дивлячись на намагання певних політичних рухів та окремих осіб спровокувати військовослужбовців ЗСУ на агресивні дії всупереч виконання їх прямого конституційного обов’язку.
На даний час, всі підрозділи ОК «Північ» знаходяться у режимі повсякденної діяльності та проходять планові заняття із бойової підготовки. Водночас, враховуючи важкі погодні умови, Командування може надати допомогу та на прохання легітимного керівництва органів місцевого залучити засоби та особовий склад ОК «Північ» для усунення наслідків негоди або лиха техногенного характеру.

З повагою керівництво Cпілки військових ветеранів.

Алла (Гість) | 13.05.2014, 21:19:12

я волонтер-журналіст благодійного фестивалю "Острог session 2014". і хотіла б запросити когось з редакції на подію. скажіть як з вами зв"язатись. мій е-mail lady.maksimcchuk@mailru. тел. 068 649 86 65

Межрегиональный институт гештальт - терапии и искусства (МИГИС) (Гість) | 18.06.2014, 13:04:33

5-17 августа 2014 г. Ежегодный Летний Интенсив в Карпатах
В этом году нас ждет удивительное приключение в прекрасный и первозданный мир украинских Карпат.
Интенсив будет проходить в Карпатских горах в уникальном и неизведанном природном заповеднике. Мы будем находиться среди украинских смерек вдалеке от людского шума, в уютных коттеджах на склоне гор. Где мы совместим психотерапию с прелестями природы, чистого воздуха, спокойствия, свободы и красоты гор.
Кроме привычной и любимой нами работы, Вас ожидают настоящие бани, походы в горы, сборы черники и белых грибов, поездка к термальным источникам, мангальная кухня, удивительные виды и непревзойдённые пейзажи. Мы специально выбрали одно из диких и малопосещаемых летом мест Карпат, чтобы в этом году наш Интенсив был наполнен не только работой, но и встречей с природой вдалеке от шумных городов и утомляющего беспокойства.
В интенсиве могут участвовать все желающие!
Участники, которые хотят познакомиться с психологией и психотерапией, смогут пройти три тренинговых семинара длительностью в три дня каждый под руководством российских и украинских терапевтов, по желанию девять индивидуальных психологических сессий, а также прослушать уникальные лекции терапевтов России, Украины.
Психологи и психотерапевты получат супервизию, практические знания, навыки и умения работы с клиентами и группами от ведущих терапевтов Украины, России, которые щедро делятся своим опытом, самыми современными методиками и инструментами в области психотерапии.
В зависимости от уровня подготовки будет возможность получить индивидуальное супервидение, ведение терапевтических групп под супервизией.
За время интенсива Вы проходите 3 семинара по 3 дня, после каждого семинара будет один свободный день. Работа будет осуществляться в группах 5-ти уровней, в зависимости от подготовленности участников (от начинающих до практикующих).
Интенсив - это возможность не просто отдохнуть, но и лучше понять себя, профессионально вырасти, провести отпуск более наполнено, интересно!
Стоимость участия
• при оплате с 1 июня до 1 июля – 295 евро
• при оплате с 1 июля – 350 евро
На Интенсиве будет организована детская развивающая группа, в которой могут участвовать дети от 5 до 15 лет (в случае регистрации более 10 детей).
Стоимость участия ребенка в организованной детской развивающей группе - 900 грн.
г. Днепропетровск, ул.Чичерина 21, оф.513
+38 097 977 62 14, Ирина saulova@i.ua

МИГИС (Гість) | 18.06.2014, 13:05:25

5-17 августа 2014 г. Ежегодный Летний Интенсив в Карпатах
В этом году нас ждет удивительное приключение в прекрасный и первозданный мир украинских Карпат.
Интенсив будет проходить в Карпатских горах в уникальном и неизведанном природном заповеднике. Мы будем находиться среди украинских смерек вдалеке от людского шума, в уютных коттеджах на склоне гор. Где мы совместим психотерапию с прелестями природы, чистого воздуха, спокойствия, свободы и красоты гор.
Кроме привычной и любимой нами работы, Вас ожидают настоящие бани, походы в горы, сборы черники и белых грибов, поездка к термальным источникам, мангальная кухня, удивительные виды и непревзойдённые пейзажи. Мы специально выбрали одно из диких и малопосещаемых летом мест Карпат, чтобы в этом году наш Интенсив был наполнен не только работой, но и встречей с природой вдалеке от шумных городов и утомляющего беспокойства.
В интенсиве могут участвовать все желающие!
Участники, которые хотят познакомиться с психологией и психотерапией, смогут пройти три тренинговых семинара длительностью в три дня каждый под руководством российских и украинских терапевтов, по желанию девять индивидуальных психологических сессий, а также прослушать уникальные лекции терапевтов России, Украины.
Психологи и психотерапевты получат супервизию, практические знания, навыки и умения работы с клиентами и группами от ведущих терапевтов Украины, России, которые щедро делятся своим опытом, самыми современными методиками и инструментами в области психотерапии.
В зависимости от уровня подготовки будет возможность получить индивидуальное супервидение, ведение терапевтических групп под супервизией.
За время интенсива Вы проходите 3 семинара по 3 дня, после каждого семинара будет один свободный день. Работа будет осуществляться в группах 5-ти уровней, в зависимости от подготовленности участников (от начинающих до практикующих).
Интенсив - это возможность не просто отдохнуть, но и лучше понять себя, профессионально вырасти, провести отпуск более наполнено, интересно!
Стоимость участия
• при оплате с 1 июня до 1 июля – 295 евро
• при оплате с 1 июля – 350 евро
На Интенсиве будет организована детская развивающая группа, в которой могут участвовать дети от 5 до 15 лет (в случае регистрации более 10 детей).
Стоимость участия ребенка в организованной детской развивающей группе - 900 грн.
г. Днепропетровск, ул.Чичерина 21, оф.513
+38 097 977 62 14, Ирина saulova@i.ua

Світлана (Гість) | 14.08.2015, 22:00:59

20.08.15 буде повторний суд над бійцем ДБ ОУН Мазаньком
Андріяном-Романом Олександровичем (псевдо Патрік) який почав бородьбу
з злочинною владою, яка прислуговує московській імперії, продовжив її
в війні з московськой агресії на Донбасі. Вернувшись з останньої
ротації 10 червня. Був заарештований міліцією, навішуючи кримінальні
ярлики, для того щоб затвердити прислужницьку-злочинну діяльність,
влада доручила цю справу вести безхребетним міліцейським слідчим
враховуючи те, що він є доброльцем національно-патріотичному
батальйоні ОУН і для того, щоб завершити доручили
кримінально-злочинній судді Оксані Царевич, ця суддя вела злочинну
діяльність по наказу Януковача проти автомайдану і майдану. Тому
прохання до всіх хто не бажає, щоб їхні долі судили злочинці прийти
20.08.15 в Печерський Суд на 11:00 і висловити свою думку за адресою
м.Київ вул. Хрещатик 42А
орг.комітет "проти злочинності політичних репресій".

Sasha (Гість) | 17.01.2016, 23:55:45

ДРУЗЬЯ! ПРОСЬБА РЕПОСТА МАКСИМАЛЬНОГО!

Спортсмены устраивают акцию протеста возле Посольства Португалии

В пятницу 15-го января с 8:00 в Киеве у посольства Португалии в Украине (ул. Ивана Федорова, 12) начнется акция протеста, которую проводят спортсмены, занимающиеся бразильским джиу-джитсу из нескольких городов Украины.

И взрослые, и молодежь выйдут на акцию, чтобы заявить свой протест против дискриминационной визовой политики, которую ведет Посольство Португалии в Украине по отношению к спортсменам. Поводом для акции стал отказ нескольким спортсменам, которые представляют Украину, в получении виз и, соответственно, поездке на открытый Чемпионат Европы по бразильскому джиу-джитсу, который состоится 20-24 января 2016 года в г. Лиссабон, в Португалии.

- Спортсмены из Кировограда Ярослав Блажко и Роман Непота, представляющие клуб «Борец» и Федерацию бразильского джиу-джитсу Украины, получили отказ в получении шенгенской визы с объяснением: «мы не верим, что вы вернетесь, поэтому вы не поедете»!, - рассказывает руководитель спортивного клуба «Борец» Евгений Скирда. Телефон: 066-238-53-62.

По словам Евгения, в визовый отдел Посольства Португалии был предоставлен весь необходимый пакет документов, подтверждающих как трудоустроенность и финансовую независимость спортсменов, так и их многочисленные спортивные достижения. Ярослав Блажко и Роман Непота являются многократными чемпионами Украины по бразильскому джиу-джитсу, ежедневно работают с детьми и молодежью как волонтеры - на общественных началах.

Более того, деньги на поездку ребят в течение нескольких месяцев собирались силами всей команды кировоградского клуба, и не только - спортсмены, дети, взрослые со всей Украины передавали средства, чтобы купить билеты спортсменам.

- На чемпионате Европы в этом году примут участие 3500 спортсменов со всего мира, и всех их с радостью принимает Лиссабон. Всех, кроме украинцев, которым отказывают в визе! Мы считаем это проявлением неуважения к украинскому народу в целом. Сегодня не дали визу нам, завтра ее не получите вы, - уверен руководитель спортивного клуба «Борец» Евгений Скирда.

Спортсмены считают регулярную информацию в СМИ о «евроинтеграции» и «упрощении визового режима», а в скором времени и «безвизовом режиме» наглым обманом украинского народа. И обращаются с просьбой ко всем спортсменам, патриотам и просто не безразличным людям поддержать акцию протеста. Звоните – Евгений Скирда – 066-238-53-62.

Олена (Гість) | 23.06.2016, 13:00:09

Директор санаторию Радон у місті Хмільник постійно кричить що моя дитина якій рік повинна мовчати, щоб я мовляв закрила йому рота бо він заважає відпочивальникам. Питання чому тоді брали нас на лікування при тому що я попереджала що є маленька дитина, і чи мають право бути подібні зауваження!

Анастасія (Гість) | 04.09.2016, 11:16:10

Меня зовут Анастасия, мне 23 года, я из Николаева. На Конкурсе(02.09.16) "Мисс Украина" вошла в 12 топ-красавиц Украины. Корону не выиграла, но на этом не остановилась. О планах на будущее и Есть ли жизнь после конкурса могу рассказать и Вам. Доброго дня )

Повідомити новину

Архів новин


Квартири подобово

Робота в Рівному

Авто в Рівному

Нерухомість Рівного


Погода
Погода в Рівному

вологість:

тиск:

вітер:


ОГО