This version of the page http://www.atbmarket.com/news/798/ (80.92.228.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-29. The original page over time could change.
Благодійна акція «Дерево Життя» - сеть АТБ-маркет
Національна мережа продуктових магазинів
  • ukr
  • rus
  • eng
гаряча лінія АТБ 0-800-500-415
CALL BACK

Благодійна акція «Дерево Життя»

07.11.2018

Найбільша в Україні мережа магазинів «АТБ-МАРКЕТ» спільно з Благодійною організацією «Всеукраїнський Благодійний Фонд АТБ» проводить Благодійну Акцію «Дерево життя».

Метою Акції є збір коштів для допомоги хворим дітям, а саме допомога обласним дитячим лікарням Київської та Львівської областей.

Компанія «АТБ-маркет»  підтримує громадську ініціативу надання допомоги і турботи тим, хто цього потребує, надихаючи на подібні дії всіх наших покупців.

В цілому в Акції буде задіяно 222 магазина мережі АТБ. В період з   05.11.2018. по 21.11.2018 включно  у всіх магазинах АТБ  міста Київ  та Київської  області, міста Львів та Львівської області у покупців буде можливість придбати на касах магазинів «листячко життя». Всі отримані кошти, за винятком податку на додану вартість, будуть спрямовані на допомогу обласним дитячим лікарням  Київської та Львівської областей.

У кожному з магазинів мережі АТБ-МАРКЕТ, задіяних у Благодійній Акції, буде встановлено символічне «Дерево життя», на яке, за бажанням, кожен охочий зможе приклеїти придбане на касі магазину «листячко життя», або залишити його собі. Аби зробити відмітку про свій внесок в добру справу покупець має можливість написати на листячку своє ім.я чи побажання. Разом з нашими покупцями ми хочемо заповнити «Дерево Життя» листячками з позитивними відгуками і іменами людей, які роблять добро вже зараз і продовжують його робити щоденно. Кількість придбаних «листячок життя» необмежена.

Після закінчення Благодійної Акції «Дерево Життя», з метою ознайомлення покупців з її результатами, мережа магазинів АТБ розташує інформацію про зібрану суму у магазинах, які були задіяні в Акції, та на сайті  www.atbmarket.com.

Компанія АТБ-МАРКЕТ сподівається  за допомогою даної Благодійної  Акції не тільки допомогти дітям, які мають потребу в цьому, але й сприяти прояву і підтримці подібних ініціатив серед населення України.

З правилами проведення Акції можливо ознайомитись за посиланням.

Подібні новини