This version of the page http://iec-expo.com.ua/ktyaua-2019.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-22. The original page over time could change.
Виставка «КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2019» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Каталог виставки
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт
    • Рекламні баннери
    • Підсумки 2018

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
ХІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
PLAST EXPO UA ‑ 2019
ХІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК ‑ 2019
ІIІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ADDIT EXPO 3D ‑ 2019
ТА МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ЛАК&ФАРБА EXPO UA ‑ 2019

З 2 по 5 квітня на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15, ст. метро "Лівобережна") відбувся комплекс заходів, що поєднав у собі міжнародні спеціалізовані виставки:

Plast Expo UA (технології та обладнання для виробництва й переробки полімерів)
Київський технічний ярмарок (металообробка, інструмент, технології обробки поверхні, компресори, приводна техніка, насосне обладнання, неметалеві промислові матеріали, діагностичні прилади, засоби промислової автоматизації)
ЛАК&ФАРБА EXPO UA (лакофарбові покриття та матеріали, сировина, обладнання та технології для їх виробництва, обробка поверхні, тара і упаковка)
Addit Expo 3D (технології, обладнання та матеріали для аддитивного виробництва та 3D друку)
Організатор виставок: Міжнародний Виставковий центр
Партнери виставок: ЕКО‑МАРАФОН
  Українська Асоціація
Лакофарбової Продукції

З кожним роком масштаби виставки збільшуються, не став виключенням і цей рік. За підсумками 2019 р. учасниками стали 179 компаній та організацій із 10 країн: Австрії, Білорусі, Ірану, Італії, Німеччини, Польщі, Саудівської Аравії, Чехії та зокрема ‑ національні експозиції підприємств‑виробників із Китаю та Туреччини. Протягом чотирьох робочих днів більше 6000 спеціалістів відвідали виставки. Загальна площа експозиції склала 7 000 м2.

Відвідувачі і учасники виставки високо оцінили насичену ділову програму:

Ділова програма

Захід "Підсумки 10 років роботи Асоціації українських виробників лакофарбової промисловості. Перспективні шляхи розвитку лакофарбової галузі", організований партнерами виставки АУВЛП, де зібралися керівники підприємств‑членів асоціації, привернув значну увагу аудиторії. Головною метою його було ознайомлення учасників ринку із нормативно‑правовими змінами в законодавстві, а також визначення окремих характеристик лакофарбової продукції для можливості використання в різних галузях машинобудування.

Ще однією знаковою подією було проведення 1‑го Еко‑Марафону "Еко‑Упаковка: погляд у майбутнє". Це незалежний простір для діалогу бізнесу та державних структур із метою вироблення національної стратегії поетапного переходу на безпечні види матеріалів для пакування. Подія була присвячена інноваціям у пакуванні, виробництву, використанню, збору, переробці та утилізації відходів, зокрема полімерної упаковки. На виставковій площі також була представлена окрема експозиція екологічних видів упаковки.

Учасники виставки дали позитивну оцінку щодо динаміки розвитку виставки, якісного складу відвідувачів, що активно виявляли інтерес до нових технологій, обладнання та матеріалів.

Відгуки експонентів про виставку:

"Доброго дня, представляємо підприємство "Станкопласт", м. Хмельницький. Ми є постійним учасником Plast Expo UA, ми дуже вдячні організаторам за створення такого чудового майданчику для спілкування, знаходження нових компаньйонів, нових замовників та виробників. Тут ми знайшли більшість наших клієнтів, за що ми вдячні організаторам. Плануємо участь і у наступних виставках."


"Доброго дня, я представляю компанію "Спеціаліст", м. Харків, яка займається постачанням обладнання з країн Азії та Європи. На даний час на стенді компанії "Спеціаліст" представлено німецький бренд SOMOS. На мою думку, виставка Plast Expo є однією з найбільш цільових для полімерного ринку України. Ця виставка проходить щорічно. Компанія "Спеціаліст" уперше бере участь у цій виставці і вважає її дуже наповненою для учасників полімерного ринку, тому будемо продовжувати співпрацювати і наступного року. Будемо брати активну участь і, напевно, будемо розширювати свою виставкову площу."


"Вітаємо, ми представляємо компанію "Віва Арт". Ми на ринку вже 2,5 роки, займаємося професійним 3D скануванням, 3D друком. Друкуємо самі і також продаємо таке обладнння, все це на професійному рівні. Відносно виставки: все круто, ми вдруге беремо участь і з кожним роком люди все більш свідомі, цікаві, подія стає все більш пізнавальною та розвивається."


"Добрий день, наша компанія називається "Адвент Інвест", ми представляємо торгову марку Kompozit. Це досить молода компанія: ми працюємо на ринку лакофарбової продукції 25 років і є провідним виробником лакофарбової продукції на водній основі, а також фарб для металовиробів, тобто антикорозійних. Сьогодні представляємо на виставці нашу продукцію, уперше беремо участь у виставці Лак & Фарба EXPO UA. Виставка досить велика, ми можемо презентувати нашу продукцію в повному обсязі, дати нашим відвідувачам повну інформацію про фарби і зробити пропозицію, від якої, сподіваюся, ніхто не зможе відмовитися."


"Всім привіт, я представляю компанію "3D Тех". Ми є вендором обладнання Wanhao на території України. На цій виставці ми вперше для того, щоб показати, як обладнання Wanhao підходить для виробничих компаній, що це те обладнання, яке використовують державні установи для друку своїх прототипів, а також і для використання в промисловості. На виставці все супер, обов'язково будемо брати участь іще не один раз."


"Вітаю, я представляю інжинірингову компанію "Тріада Зварювання", яка присутня на ринку зварювальних технологій з 1992 року. Займаємося розвитком виробництва в напрямку зварювальних технологій. У виставці беремо участь постійно. Представляємо свою продукцію, намагаємося використовувати виставки для напрацювання бази клієнтів, просування технологій, вивчення попиту ринку. Виставками задоволені, результати у нас однозначно є, я думаю, в подальшому будемо брати участь у даних виставках."


"Доброго дня, компанія "Радка Україна". Я радий представити нашу компанію, ми вперше беремо участь у Plast Expo UA і дуже приємно, що саме цього року нам виповнилося 15 років на ринку України. Компанія "Радка Україна" входить до групи компанії "Радка". Ми є дистриб'юторами європейських і світових хімічних концернів, займаємося постачанням високотехнологічної сировини для потреб українських виробників, тобто постачаємо в основному конструкційні пластмаси, а також сировину для лакофарбової промисловості, гумові суміші, силікони та інші хімічні продукти для будівельного напрямку. Дуже приємно, що цього року виставка тематично співпала також із таким напрямком, як покриття Лак & Фарба EXPO UA, тобто для нас зручно представити нашим потенційним клієнтам повний спектр своєї продукції."

Статистика відвідування