This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-ksv.html (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-21. The original page over time could change.
Новини КСВ

Новини КСВ

Голова спецкомісії із зариблення: «Компанія «НІБУЛОН» вносить один із найбільших вкладів до відновлення водойм Запорізької області»

11–12 листопада 2019 року у с. Тернівка Запорізької області компанія «НІБУЛОН» провела другий етап зариблення Дніпра 10 тоннами товстолобика на загальну суму близько 600 тис. грн, а також висадила більше 200 молодих дерев верби і берези.

Читати далі
  • 355

Пресреліз: Екологічний активізм компанії «НІБУЛОН»: у с. Тернівка відбудеться черговий етап зариблення Дніпра та озеленення місцевості

11–12 листопада 2019 року у с. Тернівка Запорізької області компанія «НІБУЛОН» проведе зариблення р. Плоска Осокорівка, притоки Дніпра, та здійснить висадку зелених насаджень, тим самим створюючи плодові посадки та зелені зони відпочинку для місцевих мешканців.

Читати далі
  • 863

Infratec для Уманського національного університету садівництва

«НІБУЛОН» подарував студентам Уманського національного університету садівництва інфрачервоний експрес-аналізатор зерна Infratec 1241 (FOSS).

Читати далі
  • 314

«НІБУЛОН» – роботодавець року

Компанія «НІБУЛОН» стала переможцем конкурсу «Кращий підприємець року міста Миколаєва» у номінації «Кращий роботодавець». Уже протягом декількох років наше підприємство визнають кращим роботодавцем серед багатьох номінантів за результатами різних конкурсів і рейтингів обласного, всеукраїнського та навіть міжнародного рівнів.

Читати далі
  • 1020

Цьогоріч турнір став особливо захопливим: підсумки змагань з міні-футболу 2019

Уже втретє миколаївські підрозділи компанії ТОВ СП «НІБУЛОН» поборолися за кубок з міні-футболу. Цього року турнір тривав з 18-го травня до 1-го червня на базі спорткомплексу «Динамо».

Читати далі
  • 1150

«НІБУЛОН» привітав миколаївських випускників зі святом Останнього дзвоника

Уже понад 10 років наша компанія реалізує «НІБУЛОНівський стандарт» – проект, метою якого є забезпечення належних умов для здобуття освіти.

Читати далі
  • 627

«НІБУЛОН» – серед найбажаніших роботодавців для молоді

Минулого тижня компанія «НІБУЛОН» взяла участь у зустрічі з молоддю Миколаївщини у рамках семінару «Бренд роботодавця для молоді» та форуму «Бізнес-Молодь: ефект WOW від співпраці».

Читати далі
  • 653

«НІБУЛОН» визнано «Найпривабливішим роботодавцем України в галузі сільського господарства 2019 року»

«НІБУЛОН» визнано «Найпривабливішим роботодавцем України в галузі сільського господарства 2019 року» за результатами міжнародного дослідження Randstad Employer Brand Research.

Читати далі
  • 559

«НІБУЛОН» реалізує соціальні ініціативи у с. Тернівка: проведено перший етап зариблення Дніпра

11 квітня «НІБУЛОН» провів зариблення річки Дніпро в районі будівництва перевантажувального термінала компанії у с. Тернівка Вільнянського району Запорізької обл.

Читати далі
  • 1666

Змінити життя тисяч українців на краще. Підсумки 2018 року

Традиційно на початку кожного року ми ставимо перед собою важливу мету – змінити життя багатьох тисяч українців на краще. Адже гармонійний розвиток соціуму і бізнесу, збереження культурних надбань і природних багатств нашої землі для майбутніх поколінь – це ті цілі, що лежать в основі стратегії сталого розвитку нашої компанії.

Читати далі
  • 1217

Компанія «НІБУЛОН» виконувала роботи з благоустрою території, використовуючи екологічно безпечний ґрунт

На початку жовтня поточного року на адресу компанії «НІБУЛОН» надійшло письмове звернення, підписане першим заступником голови адміністрації Заводського району м. Миколаєва А. В. Яковиною, з проханням здійснити благоустрій території від ЖК «Рів’єра» до кафе «Golden River»: завезти ґрунт та спланувати територію на вищезазначеному об’єкті.

Читати далі
  • 1380

«НІБУЛОН» за безпечну утилізацію батарейок

Світовий прогрес не стоїть на місці, і разом із цим у сучасному світі актуальності набирає питання екологічної доцільності і захисту довкілля від техногенних факторів, адже більшість людей навіть не замислюється над тим, якої шкоди може завдати звичайна буденна річ. Така, як наприклад, маленька батарейка.

Читати далі
  • 1175

Забезпечення належних умов для здобуття освіти – один із пріоритетних напрямів програми «НІБУЛОНівський стандарт»

На сьогодні проект охоплює понад 150 шкіл з різних областей країни, де розташовані підрозділи компанії «НІБУЛОН».

Читати далі
  • 825

Піленгас у Молочному лимані врятовано

Компанія «НІБУЛОН» оперативно прийшла на порятунок від екологічного лиха та загибелі десятків тисяч піленгасів у Молочному лимані, що розташований на території Приазовського національного природного парку в Запорізькій області.

Читати далі
  • 1268

«НІБУЛОН» рятує Запоріжжя від екологічної катастрофи

«НІБУЛОН» завжди долучається до вирішення нагальних питань громади, в тому числі інвестує в проекти покращення екологічної ситуації.

Читати далі
  • 1433

«НІБУЛОН» за власні кошти ремонтує дороги загального користування

У 2017/18 маркетинговому році частка вантажів компанії, транспортованих річкою, склала понад 50 %. Втім «НІБУЛОН», будучи соціально відповідальною компанією, не лише переорієнтовує свої вантажі на воду, розвантажуючи таким чином автошляхи на сотні тисяч вантажівок та заощаджуючи мільярди бюджетних коштів на їх ремонті, але й інвестує значні фінансові кошти у відновлення покриття доріг загального користування.

Читати далі
  • 1450

© 2019 ТОВ СП НІБУЛОН