This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-kompanii.html (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-21. The original page over time could change.
Новини компанії

ЗМІ про «НІБУЛОН»

В надежде на здравый смысл. В Николаеве обсудили перспективы развития внутренних водных перевозок (ВИДЕО)

Читати далі
  • 504

Парад флоту компанії «НІБУЛОН» довів: суднобудування у Миколаєві є і розвивається

Читати далі
  • 510

Олексій Вадатурський: «Цей красень-лайнер я збудував і подарував Україні, подарував Миколаєву!»

Читати далі
  • 969

Новини компанії

Як моя ініціатива розвантажити місто Миколаїв від вантажівок та створити нові робочі місця у Матвіївці перетворилася на цькування та погрози тих, хто мене підтримав

Відкритий лист жителям Матвіївки та інших районів Миколаєва

Читати далі
  • 368

Вітання з Днем прaцівникiв сільського гoспoдарства України

Нехай кожне зерно праці принесе свій щедрий урожай

Читати далі
  • 212

Уже третє несамохідне судно-майданчик проекту В1500 в роботі у «НІБУЛОНівських» суднобудівників

Сьогодні на суднобудівно-судноремонтному заводі «НІБУЛОН» триває будівництво чотирьох замовлень, розпочато роботи із порізки та гнуття металу для зведення п’ятого, а також проводиться плановий судноремонт трьох одиниць флоту компанії.

Читати далі
  • 588

Голова спецкомісії із зариблення: «Компанія «НІБУЛОН» вносить один із найбільших вкладів до відновлення водойм Запорізької області»

11–12 листопада 2019 року у с. Тернівка Запорізької області компанія «НІБУЛОН» провела другий етап зариблення Дніпра 10 тоннами товстолобика на загальну суму близько 600 тис. грн, а також висадила більше 200 молодих дерев верби і берези.

Читати далі
  • 355

Учасники Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді познайомилися з «НІБУЛОНом»

Нещодавно на перевантажувальний термінал для перевалки зернових та олійних культур ТОВ СП «НІБУЛОН» з екскурсією завітали учасники Х Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля, очима сучасників», організаторами якої є Миколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Читати далі
  • 228

Пресреліз: Екологічний активізм компанії «НІБУЛОН»: у с. Тернівка відбудеться черговий етап зариблення Дніпра та озеленення місцевості

11–12 листопада 2019 року у с. Тернівка Запорізької області компанія «НІБУЛОН» проведе зариблення р. Плоска Осокорівка, притоки Дніпра, та здійснить висадку зелених насаджень, тим самим створюючи плодові посадки та зелені зони відпочинку для місцевих мешканців.

Читати далі
  • 863

«НІБУЛОН» підписав договір про співпрацю з Херсонською державною морською академією та Науковим парком ХДМА «Інновації морської індустрії»

31 жовтня 2019 року Олексій Вадатурський в день 185-річчя морської освіти у Херсоні та Міжнародний день Чорного моря підписав договір про співпрацю з Херсонською державною морською академією та Науковим парком ХДМА «Інновації морської індустрії».

Читати далі
  • 395

Зведення найбільшого «НІБУЛОНівського» паливозаправного пункту у Хмільнику триває

На паливозаправному комплексі у м. Хмільник, що на Вінниччині, зовсім скоро фінішують усі монтажні та опоряджувальні роботи.

Читати далі
  • 707

Інвестиції у розвиток Матвіївки: міфи & реальність

18 жовтня 2019 року відбулися громадські слухання щодо внесення змін у Генплан міста Миколаєва та можливого будівництва нашою компанією сучасного високотехнологічного перевантажувального термінала на в’їзді в мікрорайон Матвіївка у Миколаєві.

Читати далі
  • 902

Цікаво й надзвичайно корисно: учні Миколаївської ЗОШ №34 познайомилися з «НІБУЛОНівською» суднобудівною верф’ю

Днями суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» відвідали учні Миколаївської ЗОШ №34.

Читати далі
  • 343

Як «НикВести» вигадує фейки або помста за програну у суді справу

25 жовтня на сайті «НикВести» оприлюднено матеріал під заголовком «Вадатурский заявил, что работающие в порту международные компании не платят налоги в Николаеве».

Читати далі
  • 596

Потужності перевантажувального термінала філії «Вознесенська» збільшуються

«НІБУЛОН» збільшує потужності зі зберігання сільгосппродукції філії «Вознесенська» Миколаївської області на майже 22 тис. тонн.

Читати далі
  • 665

Алексей ВАДАТУРСКИЙ. Как создать бизнес вопреки всему. Правила жизни миллиардера. | BigMoney #73 (ВІДЕО)

Інтерв'ю Євгена Черняка з Олексієм Вадатурським у проекті Big Money.

Читати далі
  • 881

Новий комплекс з приймання, зберігання та відвантаження зернових і олійних культур на залізничний транспорт у Хмільнику готується до введення в експлуатацію

Усі будівельно-монтажні роботи в Хмільнику завершено. Добігають кінця пусконалагоджувальні роботи та випробування обладнання.

Читати далі
  • 487

Суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» будує судна нового проєкту Т410

Сьогодні «НІБУЛОНівські» суднобудівники активно працюють над чотирма замовленнями актуальної виробничої програми: судна нового проєкту Т410 – портові буксири штовхачі-кантувальники та несамохідні судна-майданчики проєкту В1500.

Читати далі
  • 828

Суд визнав недостовірною інформацію ІА «Стоп корупції ТВ» щодо діяльності компанії «НІБУЛОН»

Протягом пів року представниками інформаційного порталу «Стопкор» та ТОВ «Інформаційне агенство* «СтопкорТВ» велась цинічна замовна інформаційна війна проти нашого підприємства – вітчизняного інвестора й лідера українського ринку зерна – компанії «НІБУЛОН».

Читати далі
  • 2171

ЗМІ про «НІБУЛОН»

ЗМІ про «НІБУЛОН»

В надежде на здравый смысл. В Николаеве обсудили перспективы развития внутренних водных перевозок (ВИДЕО)

Читати далі
  • 504

Парад флоту компанії «НІБУЛОН» довів: суднобудування у Миколаєві є і розвивається

Читати далі
  • 510

© 2019 ТОВ СП НІБУЛОН