Статьи

Розвивайся з Рекруторією. Анонс вебінарів на липень та серпень

Ми знаємо, що літо – непроста пора для збереження високого рівня продуктивності. Але ось вам інформація для роздумів: згідно з дослідженнями, мозок може зосереджуватися на одному завданні протягом 90-120 хвилин, далі йому потрібно дати перерву. Ба більше, для досягнення максимальної продуктивності необхідно відпочивати, але не байдикувати. Можна, наприклад, долучитись до вебінарів «Рекруторії».

Так, в рамках проекту:

25 липня

Наталія Слінько, Executive Search консультант hh.ua | grc, розповість, як потоваришувати з hiring manager, залучитись його підтримкою при підборі співробітників та як зрозуміти, де проходить межа відповідальності в рекрутинговому процесі.

Деталі та реєстрація

1 серпня

Наталія Кульчицька, в.о. керівника департаменту персоналу ТОВ «Кернел-Трейд», розкриє питання автоматизації в HR: що, як і з використанням яких інформаційних систем і ресурсів можливо автоматизувати та що важливо враховувати при цьому.

Деталі та реєстрація

7 серпня

Наталія Соболєва, Associate Manager, People Partner EPAM Systems, висвітлить процеси онбордингу та адаптації персоналу в якості інструментів утримання кадрів.

Деталі та реєстрація

20 серпня

Наталя Шабас, керівник відділу рекрутингу COMFY, поділиться досвідом мультиканального масового рекрутингу та використання інструментів маркетингу у процесі пошуку нових співробітників.

Деталі та реєстрація

Вебінари безкоштовні. Реєструйтеся та запрошуйте до реєстрації колег, ми не обмежуємо кількість учасників від однієї компанії.

Тривалість кожного вебінару – 1,5 години

Слідкуйте за нашими заходами для HR-спільноти в вашому персональному кабінеті роботодавців на hh.ua | grc, а також на сторінці в Facebook. Підписуйтеся на Telegram-канал Рекруторії.

Ваші можливості з hh.ua | grc

Читайте также

Вебінар «Hiring manager: наш друг чи конкурент?» – 25/07/19
Рекруторія: вебінар «Автоматизація в HR» 01/08/19
Рекруторія: вебінар «Мультиканальність в масовому рекрутингу. Досвід COMFY» 20/08/19
Рекруторія: вебінар «Онбордінг та адаптація персоналу як інструмент утримання» 07/08/19
Вакансии дня

Комментарии