This version of the page http://eds.co.ua/about-school (185.67.1.217) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-09. The original page over time could change.
Про EDS - Європейська Школа Дизайну
/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Про EDS

Унікальний творчий центр комплексної системної бізнес-підготовки дизайнерів європейського рівня згідно з міжнародними стандартами.

Найближчі події
Найближчі події:
  • 12. 11

СТАРТ КУРСУ "ГРАФІЧНИЙ ДИЗАЙН - ІНТЕНСИВ"

10:00 Детальніше

EDS – ЦЕ:

01

СИСТЕМНІ, ЕФЕКТИВНІ ТА РЕЗУЛЬТАТИВНІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

02

МІЖНАРОДНА АКРЕДИТАЦІЯ ТА ВІДПОВІДНІСТЬ СТАНДАРТАМ ЯКОСТІ

03

ФУНДАМЕНТАЛЬНЕ ТА БІЗНЕС ОРІЄНТОВАНЕ ЗАНУРЕННЯ У ПРОФЕСІЮ

04

НАВЧАННЯ ТІЛЬКИ У ПРАКТИКУЮЧИХ ДИЗАЙНЕРІВ ТА ЕКСПЕРТІВ РИНКУ

05

ТІСНІ ЗВ'ЯЗКИ З ДИЗАЙН ІНДУСТРІЄЮ, ПОТУЖНА СИСТЕМА НЕТВОРКІНГУ

06

СЕРЕДОВИЩЕ ДИЗАЙН РОЗВИТКУ ЧЕРЕЗ СЕМІНАРИ, ТРЕНІНГИ, ВОРКШОПИ, ДИЗАЙН-ТУРИ

ПОРТФЕЛЬ ПРОГРАМ EDS

Програми та тематичні заходи EDS призначені для перекваліфікації за новою професією, а також для безперервного розвитку вже практикуючих дизайнерів.
ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ

Двомодульні навчальні програми для тих, хто хоче повністю "з нуля" здобути професію дизайнера та створити власний дизайн-бізнес.

108

занять

432

акад. годин

8-15

осіб у групі

ІНТЕНСИВНІ ПРОГРАМИ

Базові освітні програми в інтенсивному форматі для швидкого старту в професії дизайнера

20-60

занять

80-240

акад. годин

8-15

осіб у групі

ПРОГРАМИ ДИЗАЙН РОЗВИТКУ

Короткострокові програми, спрямовані на підвищення особистої, бізнес і професійної ефективності дизайнерів.

248

Програм, заходів, івентів

ПРО EDS ГОВОРЯТЬ

01
ЯНА ЛУЦЬКА ПРО EDS

Випускниця програми "Дизайн інтер'єру – Професіонал"

02
ПРО EDS

Автор: Олександр Климук

03
ОЛЬГА ПУСТИНЦЕВА

З економіста-міжнародника – в дизайнери інтер'єрів

04
ХРИСТИНА КЛЕХ

Практикуючий графічний дизайнер, моушн-дизайнер, випускниця курсів "Графічний дизайн – Літній інтенсив" та "Моушн дизайн – Літній інтенсив"

НАШ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ

СИСТЕМНІСТЬ ТА ЦІЛІСНІСТЬ
Цілісне поєднання теорії та практики
01
ПОСЛІДОВНІСТЬ ТА ЛОГІЧНІСТЬ
Програми логічно, покроково побудовані
02
РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ
Усі програми орієнтовані на підсумковий проект
03
АКТУАЛЬНІСТЬ ТА ПРАКТИЧНІСТЬ
Знання та навички за принципом "бери і роби"
04
ВИКЛАДАЧІ-ПРАКТИКИ
Тільки фахівці з досвідом у сфері дизайну
05
РЕАЛЬНІ ОБ'ЄКТИ ТА ЗАМОВНИКИ
Жодних віртуальних проектів, замовників
06
БІЗНЕС-ОРІЄНТАЦІЯ
Мотивуємо і навчаємо як почати свій дизайн бізнес
07
КОРИСНІ ЗВ'ЯЗКИ, НЕТВОРКІНГ
Долучення до дизайн ринку через тісний зв'язок EDS з індустрією
08

EDS тісно співпрацює з міжнародними та українськими професійними співтовариствами, творчими і виробничими компаніями, студіями і бюро, що дозволяє слухачам Школи взаємодіяти з професіоналами, відомими дизайнерами, експертами індустрії та отримувати досвід в роботі над реальними завданнями дизайн бізнесу

СТАТИ ПАРТНЕРОМ EDS

ПАРТНЕРИ EDS

Міжнародні партнери

International Interior Design Association (IIDA) – Міжнародна асоціація дизайнерів інтер'єру, нараховує близько 13 000 членів.

Детальніше про партнера
IIDA

International Interior Design Association (IIDA) – Міжнародна асоціація дизайнерів інтер'єру, нараховує близько 13 000 членів.

Члени IIDA прагнуть створити своєрідне співтовариство дизайнерів інтер'єру по всьому світу, розробляють певні стандарти якості роботи дизайнерів інтер'єрів, намагаються створити певну нішу для розвитку найбільш талановитих молодих дизайнерів і всілякими способами прагнуть підвищувати їх компетентність.


Головна мета Міжнародної Асоціації Дизайнерів інтер'єру – підняти професію дизайнера інтер'єру на якісно новий рівень і відкрити дорогу поколінню новаторів в дизайні інтер'єру, розвинути в новому поколінні дизайнерів почуття балансу між пристрастю до дизайну і його функціональною складовою. І заснований такий професіоналізм на фундаментальному підході до навчання молодих талантів та якісної оцінки набутих ними знань і практичних навичок.


Саме такий підхід до навчання ми, Європейська Школа Дизайну, цінуємо і поважаємо. І сертифікат IIDA є оцінкою на міжнародному рівні професіоналізму, як наших викладачів, так і наших майбутніх випускників. Європейська Школа Дизайну з 2009 року є членом IIDA.

Британська міжнародна школа дизайну Rhodec International була заснована у 1960 році як приватний і незалежний навчальний заклад.

Детальніше про партнера
Rhodec International

Британська міжнародна школа дизайну Rhodec International була заснована у 1960 році як приватний і незалежний навчальний заклад.

Мета її створення - задовільнити все зростаючу потребу в якісній освіті для дизайнерів інтер'єру - професія, що стала надзвичайно популярною у всьому світі.

Всесвітньо відомі програми навчання дизайну інтер'єру були ретельно розроблені провідними дизайнерами. Rhodec International надає зручний і захоплюючий спосіб навчання дизайну інтер'єру та пропонує найбільш повний заочний курс дизайну інтер'єру з існуючих у світі. Курси Rhodec спеціально пристосовані для ділових людей, які не бажають кидати роботу або свої домашні обов'язки, щоб відвідувати очні курси та лекції.


Завдяки партнерським зв'язкам Європейської Школи Дизайну та школи Rhodec International наші слухачі і випускники мають можливість отримати британський диплом в галузі дизайну та декорування інтер'єру шляхом експертизи, підготовленої відповідно до вимог Rhodec дизайн-проекту в Великобританії. Без виїзду з України, і навіть без обов'язкового знання професійної англійської мови. Вся підготовка дипломного проекту і його переклад здійснюється в EDS під кураторством кваліфікованих викладачів.


Переваги отримання британського диплома Rhodec в EDS:
- немає необхідності їхати до Великобританії для отримання британського диплома
- Ви економите 2 роки на навчання (не кажучи про економічну вигоду), так як проходите тільки експертну оцінку Вашого дипломного проекту
- кандидат здійснює підготовку проекту при консультуванні і кураторській підтримці викладачів Європейської Школи Дизайну
- можлива допомога з перекладом проекту на англійську мову


Контакти для уточнення інформації:
Олександра Медяник, e-mail: rhodec.eds@gmail.com, тел. (097) 699-30-13


Сайт партнера: www.rhodec.org

Французький інститут в Україні – складова частина Відділу культури та співробітництва Посольства Франції в Україні.

Детальніше про партнера
Французький інститут в Україні

Французький інститут в Україні – складова частина Відділу культури та співробітництва Посольства Франції в Україні.

Як і інші 151 французьких культурних центрів за кордоном, Французький інститут в Україні (ФІУ / IFU) підпорядковується Міністерству закордонних справ Франції і ставить за мету популяризацію французької мови та культури в Україні та налагодження ефективного довгострокового співробітництва з установами культури України.


У діяльності центру можна виділити три сектори: курси французької мови (всі рівні), медіатека / інформаційний центр про сучасну Францію і організація культурно-мистецьких заходів. Культурні заходи являють українській публіці і фахівцям сучасну французьку культуру в усьому її розмаїтті: кіно, театрально-сценічне і образотворче мистецтво, література, дискусії, різні проекти в усіх галузях і дисциплінах художнього мистецтва. Ці проекти проводяться у співпраці з місцевими установами та партнерами з метою створення довготривалих зв'язків між французькими та українськими культурними діячами та організаціями. Фестиваль Французька весна, який з 2004 року проводиться щорічно в квітні - одне з яскравих культурних подій ФІУ.


Сайт партнера: www.institutfrancais-ukraine.com

ТОВ "Парус Експо Медіа" є офіційним українським представництвом одного з найбільших міжнародних виставкових концернів Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

Детальніше про партнера
Messe Frankfurt Exhibition GmbH

ТОВ "Парус Експо Медіа" є офіційним українським представництвом одного з найбільших міжнародних виставкових концернів Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

Основні представницькі функції компанії:

- Організація участі українських компаній у виставках Messe Frankfurt по всьому світу;
- Організація відвідування виставок Messe Frankfurt в Німеччині.


Виставки "made by Messe Frankfurt" проводяться на більш, ніж 30 виставкових майданчиках по всьому світу. У 2017 році Messe Frankfurt стала організатором 134 виставок. Серед них такі світові бренди, як Ambiente, Heimtextil, Light + Building, ISH, Texprocess, Automechanika і багато інших.
Міжнародна мережа концерну включає 30 дочірніх компаній і представництва в 160 країнах світу. Виставковий комплекс у Франкфурті займає площу в 600 000 м2 і розміщується в 12 виставкових павільйонах і двох конгрес-центрах.


Всі виставки проводяться у форматі b2b і діляться за тематикою на споживчі, текстильні, автомобільні, музичні, технічні, косметичні та інші. Компанії спеціально готують нові колекції для презентації на найбільшому світовому виставкової платформі.


З питань відвідування, участі та співпраці звертайтеся в компанію ТОВ "Парус Експо Медіа":
Тел. 0444846871
Messe-frankfurt@pem.com.ua
messefrankfurt.com.ua

Istituto Europeo di Design (IED) - інститут дизайну, що налічує 11 учбових центрів в Іспанії, Італії та Бразилії.

Детальніше про партнера
IED

Istituto Europeo di Design (IED) - інститут дизайну, що налічує 11 учбових центрів в Іспанії, Італії та Бразилії.

Istituto Europeo di Design був створений в 1966 році італійським журналістом Франческо Мореллі. Університет пропонує здобуття вищої освіти в таких областях, як Fashion, Design, Art, Marketing, Management і Communications. За період свого існування ВНЗ з творчої майстерні перетворився на величезну міжнародну мережу університетів, в якій студенти можуть отримати ступінь бакалавра або магістра більш ніж по 300 програмам. Викладачі Istituto Europeo di Design - практикуючі фахівці у сфері візуальних мистецтв, дизайну, комунікацій і моди. Багато з викладачів - метри, які відомі у всьому світі.


Навчання в Istituto Europeo di Design сильно відрізняється від класичного академічного світу. Цей учбовий заклад відкриває виняткові перспективи в мистецтві дизайну, що постійно змінюється, дозволяє досягти стилю життя, впізнаного у всьому світі, як Made in Italy. Підхід до утворення Learning by doing - це можливість вийти за межі аудиторій і перенестися в провідні дизайнерські студії і на промислові підприємства. Спеціальний департамент інституту IED Business Hub славиться високим рівнем працевлаштування студентів, завдяки тісній співпраці з Milan Salone del Mobile і Milan Fashion Week.


11 учбових центрів:
- Італія: Мілан, Рим, Турін, Венеція, Флоренція, Кальяри і Комо
- Бразилія: Сан-Паоло і Ріо-де-Жанейро
- Іспанія: Барселона і Мадрид


4 основні напрями:
- IED Design: промисловий дизайн, дизайн інтер'єрів, архітектура, дизайн декорацій, транспортний і автомобільний дизайн, дизайн яхт.
- IED Fashion: дизайн одягу, маркетинг моди і комунікації, дизайн ювелірних виробів, дизайн аксесуарів і взуття, створення стилю, маркетинг предметів розкоші.
- IED Visual Communication: графічний і візуальний дизайн, відео, фотографія, мультимедіа, анімація і ілюстрація.
- IED Management and Communication: бренд менеджмент, реклама, бізнес комунікації, PR, організація заходів, журналістика, арт менеджмент.


Сайт партнера: www.ied.edu

Партнери дизайн індустрії

Компанія "Зона Комфорту" спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів.

Детальніше про партнера
Зона Комфорту

Компанія "Зона Комфорту" спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів.

Компанія "Зона Комфорту" заснована людьми, досвід роботи яких в меблевому бізнесі почався в 1997 році. За довгий час були накопичені знання про дизайн і проектування корпусних меблів, принципах і технології її виробництва, розробці та впровадженні інновацій, а так само про управління персоналом. Головною цінністю компанії є люди, професіонали своєї справи, які ставлять перед собою одну, найголовнішу задачу - виробляти продукцію і надавати послуги, які вражають.


Компанія спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів, перш за все для будинку. Зібравши колектив однодумців, компанія досягли оперативної і злагодженої роботи, яка принесе Вам задоволення від процесу покупки і кінцевого результату.


Ставлячи перед собою мету надання професійної допомоги потенційним клієнтам у виборі меблів для дому, в салоні "Зона Комфорту" проводяться безкоштовні майстер-класи про те, як вибирати «правильну» меблі, де фахівці діляться своїми знаннями та багаторічним досвідом в області виробництва і проектування меблів . А також розповідають про новинки, показують відмінності у вирішенні дизайну і функціональності фурнітури при проектуванні меблів.


Сайт партнера: www.zona-comforta.com.ua

Компанія "Модус" більше 20 років є одним з найбільших постачальників дверної фурнітури в Україні.

Детальніше про партнера
Modus

Компанія "Модус" більше 20 років є одним з найбільших постачальників дверної фурнітури в Україні.

Уже котрий рік робота компанії зводиться не тільки до торгової, а й до активної соціальної діяльності - компанія є організатором Всеукраїнських конкурсів для дизайнерів зі створення нових моделей дверних ручок.


Компанія "Модус" постійно відстежує нові тенденції на міжнародному ринку дверної фурнітури, допомагає молодим фахівцям реалізовувати свої здібності, бере участь у розвитку українського дизайну, створює проекти, які дають розуміння і допомагають людям вибирати тільки якісну дверну фурнітуру і, як результат - отримувати задоволення від її експлуатації.


Сайт партнера: www.modus.ua

Компанія "AGT plus" з 2003 року працює на ринку меблевих комплектуючих та будівельних матеріалів.

Детальніше про партнера
AGT plus

Компанія "AGT plus" з 2003 року працює на ринку меблевих комплектуючих та будівельних матеріалів.

"АГТ Плюс" пропонує широкий асортимент меблевих комплектуючих і фурнітури, великий вибір підлогового покриття, такого як ламінат і вінілову підлогу. А також виробляє меблеві фасади, міжкімнатні двері, стінові панелі.


Завдяки концепції "АГТ Плюс" під назвою "Єдиний Стиль" можна втілити навіть найсміливіші рішення і зберегти поєднання меблевих фасадів і міжкімнатних дверей з ідеальною точністю відтінків.


Сайт партнера: www.agtplus.ua

Компанія PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки з Європи і креативна платформа для натхнення.

Детальніше про партнера
компанія PROSTIR20

Компанія PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки з Європи і креативна платформа для натхнення.

PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки в Україні від провідних фабрик Іспанії, Італії та Німеччини. PROSTIR20 є бренд, який об'єднує в собі передові тенденції в сфері керамічної плитки та сантехніки. Це сучасний формат, який орієнтований на задоволення потреб кінцевих покупців, дизайнерів і архітекторів.


PROSTIR20 - місце, де ідеї народжуються самі. Шоу-рум відкриває споживачеві палітру кераміки, зібрану експертами в єдиному просторі, яка повністю відповідає потребам світового ринку.


Сайт партнера: www.prostir20.com.ua

Компанія MANDERS - надійний постачальник декоративних матеріалів на українському ринку від провідних світових брендів.

Детальніше про партнера
MANDERS

Компанія MANDERS - надійний постачальник декоративних матеріалів на українському ринку від провідних світових брендів.

Для покупців салону "MANDERS Україна" завжди в розпорядженні яскраві фарби, складні інтелігентні відтінки, м'який текстиль, красиві шпалери, строгий плінтус, плитка для стін та підлоги, сучасна і традиційна гіпсова ліпнина, відмінні килими і килимові покриття, а також можливість замовити послугу з пошиття і оновленню меблів.


Компанія ставить своїм завданням надихати на нові ідеї всіх, хто планує зробити ремонт для свого будинку, або професійно цікавиться
декоруванням інтер'єрів.


Сайт партнера: www.manders.com.ua

Компанія "Svetoria" спеціалізується на продажу світильників відомих європейських брендів.

Детальніше про партнера
Svetoria

Компанія "Svetoria" спеціалізується на продажу світильників відомих європейських брендів.

У шоу-румі компанії ви можете купити або замовити світильники практично будь-якого європейського бренду, що не розшукуючи їх на безкрайніх просторах інтернету. При цьому фахівці компанії нададуть вам будь-яку технічну підтримку і допоможуть в підборі потрібного освітлення для будь-якого виду приміщення (квартира, будинок, офіс, готель або відкритий (простір). Компанія дуже ретельно стежить за всіма змінами на ринку освітлення і має в своїй бібліотеці тільки самі останні, актуальні матеріали.

Компанія "Svetoria" - це багаторічний досвід в області освітлення, індивідуальний підхід і високі стандарти якості.


Сайт партнера: www.svetoria.com.ua

Міжнародна виставка INTERIOR MEBEL - це найпрестижніша міжнародна виставка меблів, освітлення та декору в Україні.

Детальніше про партнера
Виставка INTERIOR MEBEL

Міжнародна виставка INTERIOR MEBEL - це найпрестижніша міжнародна виставка меблів, освітлення та декору в Україні.

Виставка INTERIOR MEBEL з упевненістю підтвердила свою роль опорної точки для українського дизайн-спільноти, представників меблевої, світлотехнічної та декоративної сфер, перетворившись в професійну платформу з численними можливостями виходу на український ринок для європейських компаній. Це найпрестижніша виставка дизайну інтер'єрів в Україні, в якій беруть участь тільки топові виробники меблів, освітлення та предметів декору.


INTERIOR MEBEL є унікальною можливістю для зустрічі з українськими дизайнерами, архітекторами, імпортерами, власниками шоурумів, заможними клієнтами, а також для встановлення нових ділових зв'язків. Крім того, виставка проводить різні дизайнерські заходи, конференції, майстер-класи та спеціальні презентації, покликані підкреслити важливість стратегічного партнерства культури і бізнесу.


Сайт партнера: interior-mebelkiev.com

Attach Co-Creation Platform - платформа для сумісного створення одягу.

Детальніше про партнера
Attach Co-Creation Platform

Attach Co-Creation Platform - платформа для сумісного створення одягу.

Місце, де кожен може спробувати себе у ролі дизайнера та купити оригінальний одяг. Де люди різного віку, з різним досвідом, з різних міст породжують оригінальні ідеї та разом створюють унікальні речі.

 

www.attachboard.com

MZPA - це український меблевий бренд, який у співпраці  з українськими іменитими дизайнерами створює вишукані предмети інтер'єру. 

Бренд працює  за всіма правилами елегантності, поєднуючи теплий  колір "кленовий сироп", дерево ясеня та м'яка шкіру у всіх своїх предметах, бо саме вони чудово відображають любов бренду до  атмосферності. 

Колекція стільців та барних стільців MILD за дизайном  Катерини Соколової вже прикрашає найсмачніші заклади Києва. Офісні столи VM за дизайном Сергія Готвянського  присутні в апартаментах у Каннах. Світильники колекції "Nut С" за дизайном Юлії Кононенко освіщують офіси Danon та AXO International у Нью-Йорку, а крісла-бестселлер "The Planet" розташовані в новому офісі Google в Кремнієвій долині.

Сайт партнера: https://mzpa.co

Детальніше про партнера
MZPA

MZPA - це український меблевий бренд, який у співпраці  з українськими іменитими дизайнерами створює вишукані предмети інтер'єру. 

Бренд працює  за всіма правилами елегантності, поєднуючи теплий  колір "кленовий сироп", дерево ясеня та м'яка шкіру у всіх своїх предметах, бо саме вони чудово відображають любов бренду до  атмосферності. 

Колекція стільців та барних стільців MILD за дизайном  Катерини Соколової вже прикрашає найсмачніші заклади Києва. Офісні столи VM за дизайном Сергія Готвянського  присутні в апартаментах у Каннах. Світильники колекції "Nut С" за дизайном Юлії Кононенко освіщують офіси Danon та AXO International у Нью-Йорку, а крісла-бестселлер "The Planet" розташовані в новому офісі Google в Кремнієвій долині.

Сайт партнера: https://mzpa.co

Медіа партнери

Журнал "Domus Design" – глянцеве видання про дизайн як уособлення стилю життя.

Детальніше про партнера
Domus Design

Журнал "Domus Design" – глянцеве видання про дизайн як уособлення стилю життя.

Це точка відліку, що дозволяє знаходити той дизайн, який відповідає власному стилю життя.


За сім років свого життя журнал завоював повагу і став популярним серед провідних українських і зарубіжних архітекторів, дизайнерів і декораторів, людей, які створюють будинки і інтер'єри, які є справжніми витворами мистецтва.


Сайт партнера: www.facebook.com/domusdesign

"NM House" – журнал про архітектуру, будівництво, дизайн, інтер'єр та стиль життя.

Детальніше про партнера
​NM House

"NM House" – журнал про архітектуру, будівництво, дизайн, інтер'єр та стиль життя.

NM House ™ - це унікальний майданчик, який в першу чергу буде цікавий дизайнерам, архітекторам, виробникам і, нарешті, тим, хто сьогодні тільки будує будинок своєї мрії. На сьогоднішній день ми є потужним медіа-ресурсом, який являє собою портал, журнал, video production і організацію заходів.


NM House - журнал і портал про створення будинку. У наших виданнях Ви знайдете статті з архітектури, будівництва, дизайну та стилю життя. Це інтер'єри від відомих архітекторів. Огляд новинок від виробників. Поради експертів по будівництву. Це керівництво для тих, хто цінує відмінний результат.


Сайт партнера: www.nm.house

Журнал "Ідеї Вашого Дому" – безумовний лідер серед популярних та авторитетних видань про ремонт, облаштування інтер'єрів, а також заміське будівництво.

Детальніше про партнера
Ідеї Вашого Дому

Журнал "Ідеї Вашого Дому" – безумовний лідер серед популярних та авторитетних видань про ремонт, облаштування інтер'єрів, а також заміське будівництво.

Видання допомагає визначитися зі стильовим рішенням майбутнього інтер'єру, дає рекомендації по переплануванню, висвітлює весь цикл ремонтно-будівельних робіт.


Журнал "Ідеї Вашого Дому" інформує про новинки, відповідних тематиці видання, представляє цікаві своїй аудиторії квартири і котеджі, публікує дизайн-проекти квартир в будинках поширених типових серій, відповідає на запитання читачів, пов'язані з ремонтом і переплануванням квартири, будівництвом будинку. Представлені і декоративні рубрики, про оформлення інтер'єру після закінчення ремонтно-будівельних робіт, поради щодо вибору аксесуарів і текстилю.


Сайт партнера: www.facebook.com/IVD.ua

"Мій прекрасний сад" - українське видання найпопулярнішого в Європі журналу з декоративного садівництва.

Детальніше про партнера
Мій прекрасний сад

"Мій прекрасний сад" - українське видання найпопулярнішого в Європі журналу з декоративного садівництва.

Журнал буде цікавий садівникам-любителям, власникам заміських будинків, дач, вілл і таунхаусів. На його сторінках висвітлюються такі важливі теми, як планування і оформлення саду, оптимальний вибір рослин і догляд за ними, сезонні практичні поради садівникам. Чимало уваги приділяється і кімнатним рослинам, які підходять для декоративного оформлення зимових садів, терас і балконів.

Журнал "Мій прекрасний сад" - професійний і доброзичливий порадник для всіх, хто прагне жити в гармонії з природою.


Сайт партнера: www.facebook.com/moiPrekrasnyiSad

Журнал PROMaison - професійне, інформаційно-аналітичне В2В-видання про тенденції, досягнення і перспективи розвитку українського ринку подарунків, посуду, декору і предметів інтер’єру.

Детальніше про партнера
PROMaison

Журнал PROMaison - професійне, інформаційно-аналітичне В2В-видання про тенденції, досягнення і перспективи розвитку українського ринку подарунків, посуду, декору і предметів інтер’єру.

На сторінках журналу ви знайдете останні новини ринку, ознайомитеся з оглядовими та аналітичними матеріалами, експертними прогнозами,коментарями, практичними рекомендаціями.


Журнал PROMaison адресований:

- Виробникам, постачальникам і дистриб’юторам подарунків,
посуду, текстилю, декору і предметів інтер’єру;
- Представникам роздрібних мереж і спеціалізованих магазинів;
- Власникам та директорам салонів дизайну, декору та інтер’єру;
- Інтернет-магазинам подарунків, посуду, текстилю, декору і
предметів інтер’єру;
- Дизайнерам, декораторам, флористам;
- Асоціаціям і професійним об’єднанням.


Видавець:

ТОВ "Парус Експо Медіа", м. Київ, вул. М. Пимоненка 13, корп.6, оф.6А/17, Україна

Тел.+380 (44) 484-68-91
np@pem.com.ua
www.pem.com.ua

Chernozem.info — інформаційний портал, комунікаційний майданчик для всіх сфер діяльності, що мають відношення до сучасної візуальної культури.

Детальніше про партнера
Chernozem

Chernozem.info — інформаційний портал, комунікаційний майданчик для всіх сфер діяльності, що мають відношення до сучасної візуальної культури.

Герої арт-оглядів, інтерв'ю та аналітичних статей порталу - арт-інституції і архітектурні бюро, видавці та фотографи, графічні, ландшафтні, предметні і фешн-дизайнери, стилісти і мистецтвознавці, арт-менеджери і коллекціонери.


Обмін думками та інформацією між українськими експертами і актуальні публікації з зарубіжних джерел дозволяють читачеві бути в курсі подій і тенденцій у сфері візуальної культури. Це створює передумови для створення творчих спілок і виникнення нових ідей і проектів, в т.ч. і з Європейською Школою Дизайну.


Сайт партнера: www.chernozem.info

Say-Hi - найпопулярніше інтернет-видання про творчість. Ми створюємо статті, які хочеться читати!

Детальніше про партнера
Say-Hi

Say-Hi - найпопулярніше інтернет-видання про творчість. Ми створюємо статті, які хочеться читати!

Сей-Хай - це найбільш читаний російськомовний онлайн журнал про творчість. Наші матеріали висвітлюють творчість як стиль життя.
Ми пишемо про візуальне мистецтво: дизайн, ілюстрацію, відео, моушн-графіку, діджитал і технології. А також про людей, які розвивають індустрію і змінюють світ навколо.


Сайт партнера: www.say-hi.me

Партнери проектів

Рекламна агенція "ALT" – це комплексне рішення з дизайну та стилю вашої компанії. Виробництво поліграфії, зовнішньої реклами, сувенірної продукції та іншої продукції рекламного змісту.

Детальніше про партнера
компанія ALT

Рекламна агенція "ALT" – це комплексне рішення з дизайну та стилю вашої компанії. Виробництво поліграфії, зовнішньої реклами, сувенірної продукції та іншої продукції рекламного змісту.

Компанія пропонує практично весь можливий спектр рекламної продукції і послуг. Працюючи з 2002 року, має достатній досвід в розробці та виробництві рекламної продукції і концепцій, готова надати повний цикл від розробки концепції продукту, до отримання готової продукції, зі стадіями: дизайну, підбору матеріалів, виходячи з поставленого завдання і умов застосування продукту, виготовлення продукції і, при необхідності, монтажу.


Географія роботи не обмежується Києвом, має можливість відправки продукції в будь-яку точку України і світу. Також володіє парком транспорту для виконання виїзного монтажу будь-якої складності. Виробнича база збережена, і всі великі замовлення виготовляються з незмінно високою якістю і швидкістю. Нова віха розвитку ALT компанії дозволить Вашому бізнесу розвиватися швидше і краще!


Сайт партнера: www.poligraphia.com

"Фонд сприяння розвитку мистецтв" – авторитетна організація з підтримки і розвитку культури і мистецтва в Україні та за її межами.

Детальніше про партнера
Фонд сприяння розвитку мистецтв

"Фонд сприяння розвитку мистецтв" – авторитетна організація з підтримки і розвитку культури і мистецтва в Україні та за її межами.

Благодійний фонд "Фонд сприяння розвитку мистецтв" був створений у 1994 році з метою популяризації досягнень українських талантів у сфері культури та мистецтв.


Є авторитетною організацією, яка здійснює систематичну роботу з підтримки і розвитку культури і мистецтва, дизайну, архітектури. За ініціативи та підтримки Фонду постійно здійснюються численні культурно-мистецькі заходи (художні виставки, концерти, презентації, тренінги, майстер-класи, семінари, арт-поїздки, міжнародні фестивалі).


Завдання Фонду – сприяти розвитку культури і мистецтва, підтримка тривалих мистецьких проектів в Україні та за її межами. За останні роки значно поширилася міжнародна діяльність Фонду.


Сайт партнера: www.foundart.org.ua

Компанія "Парус Експо Медіа" - це організація і проведення міжнародних виставок подарунків, декору і товарів для будинку.

Детальніше про партнера
Парус Експо Медіа

Компанія "Парус Експо Медіа" - це організація і проведення міжнародних виставок подарунків, декору і товарів для будинку.

"Парус Експо Медіа" є провідним оператором високоефективних виставкових та медіа проектів України в сфері атмосфери затишку, лідером серед виставкових компаній України в сфері B2B виставок подарунків, новорічної та різдвяної продукції, декору і предметів інтер'єру, посуду і товарів для будинку. Один з найбільш професійних організаторів ділових заходів формату B2B (форуми, конференції, семінари, конкурси), ініціатор впровадження в Україні БАЙЄРСЬКА програми і проекту PROFMeeting, видавець інформаційно-аналітичного журналу PRO Maison.


Відмітна якість проведених заходів - зібрання кращих традицій класичної виставки з сучасними інтегрованими проектами, насиченими діловою програмою. Кожна нова виставка завжди несе в собі інновації, спрямовані на вдосконалення змісту, сервісу, системи забезпечення ефективності контактів.


Виставкова компанія "Парус Експо Медіа" є офіційним представником концерну Мессе Франкфурт в Україні.


Сайт партнера: www.pem.com.ua

Сервіс готових ремонтів ЯКдляСЕБЕ - це принципово новий, якісний і відповідальний підхід на ринку послуг ремонту квартир!

Детальніше про партнера
ЯКдляСЕБЕ

Сервіс готових ремонтів ЯКдляСЕБЕ - це принципово новий, якісний і відповідальний підхід на ринку послуг ремонту квартир!

Сервіс ЯКдляСЕБЕ пропонує своїм клієнтам ремонти з готовим дизайном, з готовим набором матеріалів і робіт за єдиною ціною, яка не змінюється до кінця ремонту. Робити все, як для себе - це філософія компанії, заснована на принципах якості і відповідальності.


Роботи виконуються в дуже короткий термін, який становить не більше 45 календарних днів і не залежить від площі квартири. Ви можете жити і працювати в своєму режимі, всі турботи, пов'язані з ремонтом, компанія бере на себе.


Сайт партнера: yakdlyasebe.com

Українсько-Швейцарський центр "Porcelain-Esthetics" - багатопрофільний медико-естетичний центр, що надає комплекс медичних, лікувальних, відновлюючих, естетичних та іміджевих послуг.

Детальніше про партнера
Porcelain-Esthetics

Українсько-Швейцарський центр "Porcelain-Esthetics" - багатопрофільний медико-естетичний центр, що надає комплекс медичних, лікувальних, відновлюючих, естетичних та іміджевих послуг.

Компанія поєднує високий рівень обслуговування і використання сучасних і високотехнологічних методів в області здоров'я і краси. Послуги центру орієнтовані на успішних, активних людей, які цінують свій час і надають якісні медичні та естетичні послуги, високий рівень сервісу, комфорт та зручність.


Відмінною рисою клініки є воєдино зібрані послуги, необхідні сучасній людині, який встигає стежити за своїм здоров'ям і завжди виглядати молодо і привабливо. Не потрібно викроювати додатковий час у своєму напруженому графіку, щоб провести комплексне обстеження здоров'я, а також відвідати стиліста, сходити до косметолога відвідати SPA центр. Не потрібно заздалегідь записуватися і об'їжджати місто в пошуку кваліфікованих фахівців - в "Porcelain-Esthetics" зібрані всі послуги, необхідні для підтримки краси і здоров'я у виконанні кращих фахівців.


Сайт партнера: esthetics.com.ua

Інноваційна інженерна компанія преміум класу, яка спеціалізується на повній інсталяції та адаптації в інтер'єр нових технологій, які здатні підвищити ефективність і поліпшити функціональність будинку.

Детальніше про партнера
IQ Premium Engineering

Інноваційна інженерна компанія преміум класу, яка спеціалізується на повній інсталяції та адаптації в інтер'єр нових технологій, які здатні підвищити ефективність і поліпшити функціональність будинку.

Місія компанії - дати можливість кожній людині і кожній організації на планеті досягти більшого, працювати з більшою продуктивністю і жити в енергоефективному, високотехнологічному світі завдяки синергії світових інновацій з нашим прагненням до екологічно чистого і безпечного життя. Продукти компанії: розумний будинок, розумний світ, мультирум / озвучування, домашній кінотеатр, сонцезахисні системи, телебачення, супутниковий інтернет / телебачення, відеоспостереження.


Сайт партнера: iqpremium.com

Шановні практикуючі дизайнери та експерти дизайн індустрії! Якщо Ви відчуваєте бажання ділитися досвідом і знаннями, МИ ЗАПРОШУЄМО ВАС в команду EDS!

Приєднуйтесь до команди EDS

БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ EDS СПІЛЬНОТА ОСОБЛИВИХ СІМЕЙ "МИ РАЗОМ!"

ПРО ПРОЕКТ

"Ми разом!" – це співтовариство сімей з дітьми, що мають особливі потреби. Спільнота людей, яким небайдужа доля особливих людей. Місія спільноти – допомога в розвитку і реабілітації особливих сімей через інформування суспільства про проблеми особливих сімей та створення в суспільстві атмосфери поваги і толерантності до дітей з особливими потребами.

Учасників спільноти "Ми разом!"

Мистецьких заходів для дітей з особливими потребами

Міжнародні конференції на тему аутизму "Відкриваючи двері"

Навчальних семінарів, лекцій, вебінарів для батьків особливих дітей

Навчальних програм, тренінгів для фахівців

Кваліфікованих тьюторів по роботі з особливими дітьми

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО EDS?

Комунікуйте з нами! Ми радо дамо відповіді на всі Ваші запитання!

Напишіть нам
або зателефонуйте
+38 044 331 37 00
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, і наші менеджери зв'яжуться з Вами
Найближчі події:
  • 12. 11

СТАРТ КУРСУ "ГРАФІЧНИЙ ДИЗАЙН - ІНТЕНСИВ"

Детальніше
Якщо у Вас залишились питання, напишіть нам
Якщо у Вас залишились питання, напишіть нам
Залиште Ваші контактні дані, менеджер зв'яжеться з Вами і допоможе обрати програму
IIDA

International Interior Design Association (IIDA) – Міжнародна асоціація дизайнерів інтер'єру, нараховує близько 13 000 членів.

Члени IIDA прагнуть створити своєрідне співтовариство дизайнерів інтер'єру по всьому світу, розробляють певні стандарти якості роботи дизайнерів інтер'єрів, намагаються створити певну нішу для розвитку найбільш талановитих молодих дизайнерів і всілякими способами прагнуть підвищувати їх компетентність.


Головна мета Міжнародної Асоціації Дизайнерів інтер'єру – підняти професію дизайнера інтер'єру на якісно новий рівень і відкрити дорогу поколінню новаторів в дизайні інтер'єру, розвинути в новому поколінні дизайнерів почуття балансу між пристрастю до дизайну і його функціональною складовою. І заснований такий професіоналізм на фундаментальному підході до навчання молодих талантів та якісної оцінки набутих ними знань і практичних навичок.


Саме такий підхід до навчання ми, Європейська Школа Дизайну, цінуємо і поважаємо. І сертифікат IIDA є оцінкою на міжнародному рівні професіоналізму, як наших викладачів, так і наших майбутніх випускників. Європейська Школа Дизайну з 2009 року є членом IIDA.

Rhodec International

Британська міжнародна школа дизайну Rhodec International була заснована у 1960 році як приватний і незалежний навчальний заклад.

Мета її створення - задовільнити все зростаючу потребу в якісній освіті для дизайнерів інтер'єру - професія, що стала надзвичайно популярною у всьому світі.

Всесвітньо відомі програми навчання дизайну інтер'єру були ретельно розроблені провідними дизайнерами. Rhodec International надає зручний і захоплюючий спосіб навчання дизайну інтер'єру та пропонує найбільш повний заочний курс дизайну інтер'єру з існуючих у світі. Курси Rhodec спеціально пристосовані для ділових людей, які не бажають кидати роботу або свої домашні обов'язки, щоб відвідувати очні курси та лекції.


Завдяки партнерським зв'язкам Європейської Школи Дизайну та школи Rhodec International наші слухачі і випускники мають можливість отримати британський диплом в галузі дизайну та декорування інтер'єру шляхом експертизи, підготовленої відповідно до вимог Rhodec дизайн-проекту в Великобританії. Без виїзду з України, і навіть без обов'язкового знання професійної англійської мови. Вся підготовка дипломного проекту і його переклад здійснюється в EDS під кураторством кваліфікованих викладачів.


Переваги отримання британського диплома Rhodec в EDS:
- немає необхідності їхати до Великобританії для отримання британського диплома
- Ви економите 2 роки на навчання (не кажучи про економічну вигоду), так як проходите тільки експертну оцінку Вашого дипломного проекту
- кандидат здійснює підготовку проекту при консультуванні і кураторській підтримці викладачів Європейської Школи Дизайну
- можлива допомога з перекладом проекту на англійську мову


Контакти для уточнення інформації:
Олександра Медяник, e-mail: rhodec.eds@gmail.com, тел. (097) 699-30-13


Сайт партнера: www.rhodec.org

Французький інститут в Україні

Французький інститут в Україні – складова частина Відділу культури та співробітництва Посольства Франції в Україні.

Як і інші 151 французьких культурних центрів за кордоном, Французький інститут в Україні (ФІУ / IFU) підпорядковується Міністерству закордонних справ Франції і ставить за мету популяризацію французької мови та культури в Україні та налагодження ефективного довгострокового співробітництва з установами культури України.


У діяльності центру можна виділити три сектори: курси французької мови (всі рівні), медіатека / інформаційний центр про сучасну Францію і організація культурно-мистецьких заходів. Культурні заходи являють українській публіці і фахівцям сучасну французьку культуру в усьому її розмаїтті: кіно, театрально-сценічне і образотворче мистецтво, література, дискусії, різні проекти в усіх галузях і дисциплінах художнього мистецтва. Ці проекти проводяться у співпраці з місцевими установами та партнерами з метою створення довготривалих зв'язків між французькими та українськими культурними діячами та організаціями. Фестиваль Французька весна, який з 2004 року проводиться щорічно в квітні - одне з яскравих культурних подій ФІУ.


Сайт партнера: www.institutfrancais-ukraine.com

Messe Frankfurt Exhibition GmbH

ТОВ "Парус Експо Медіа" є офіційним українським представництвом одного з найбільших міжнародних виставкових концернів Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

Основні представницькі функції компанії:

- Організація участі українських компаній у виставках Messe Frankfurt по всьому світу;
- Організація відвідування виставок Messe Frankfurt в Німеччині.


Виставки "made by Messe Frankfurt" проводяться на більш, ніж 30 виставкових майданчиках по всьому світу. У 2017 році Messe Frankfurt стала організатором 134 виставок. Серед них такі світові бренди, як Ambiente, Heimtextil, Light + Building, ISH, Texprocess, Automechanika і багато інших.
Міжнародна мережа концерну включає 30 дочірніх компаній і представництва в 160 країнах світу. Виставковий комплекс у Франкфурті займає площу в 600 000 м2 і розміщується в 12 виставкових павільйонах і двох конгрес-центрах.


Всі виставки проводяться у форматі b2b і діляться за тематикою на споживчі, текстильні, автомобільні, музичні, технічні, косметичні та інші. Компанії спеціально готують нові колекції для презентації на найбільшому світовому виставкової платформі.


З питань відвідування, участі та співпраці звертайтеся в компанію ТОВ "Парус Експо Медіа":
Тел. 0444846871
Messe-frankfurt@pem.com.ua
messefrankfurt.com.ua

IED

Istituto Europeo di Design (IED) - інститут дизайну, що налічує 11 учбових центрів в Іспанії, Італії та Бразилії.

Istituto Europeo di Design був створений в 1966 році італійським журналістом Франческо Мореллі. Університет пропонує здобуття вищої освіти в таких областях, як Fashion, Design, Art, Marketing, Management і Communications. За період свого існування ВНЗ з творчої майстерні перетворився на величезну міжнародну мережу університетів, в якій студенти можуть отримати ступінь бакалавра або магістра більш ніж по 300 програмам. Викладачі Istituto Europeo di Design - практикуючі фахівці у сфері візуальних мистецтв, дизайну, комунікацій і моди. Багато з викладачів - метри, які відомі у всьому світі.


Навчання в Istituto Europeo di Design сильно відрізняється від класичного академічного світу. Цей учбовий заклад відкриває виняткові перспективи в мистецтві дизайну, що постійно змінюється, дозволяє досягти стилю життя, впізнаного у всьому світі, як Made in Italy. Підхід до утворення Learning by doing - це можливість вийти за межі аудиторій і перенестися в провідні дизайнерські студії і на промислові підприємства. Спеціальний департамент інституту IED Business Hub славиться високим рівнем працевлаштування студентів, завдяки тісній співпраці з Milan Salone del Mobile і Milan Fashion Week.


11 учбових центрів:
- Італія: Мілан, Рим, Турін, Венеція, Флоренція, Кальяри і Комо
- Бразилія: Сан-Паоло і Ріо-де-Жанейро
- Іспанія: Барселона і Мадрид


4 основні напрями:
- IED Design: промисловий дизайн, дизайн інтер'єрів, архітектура, дизайн декорацій, транспортний і автомобільний дизайн, дизайн яхт.
- IED Fashion: дизайн одягу, маркетинг моди і комунікації, дизайн ювелірних виробів, дизайн аксесуарів і взуття, створення стилю, маркетинг предметів розкоші.
- IED Visual Communication: графічний і візуальний дизайн, відео, фотографія, мультимедіа, анімація і ілюстрація.
- IED Management and Communication: бренд менеджмент, реклама, бізнес комунікації, PR, організація заходів, журналістика, арт менеджмент.


Сайт партнера: www.ied.edu

Зона Комфорту

Компанія "Зона Комфорту" спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів.

Компанія "Зона Комфорту" заснована людьми, досвід роботи яких в меблевому бізнесі почався в 1997 році. За довгий час були накопичені знання про дизайн і проектування корпусних меблів, принципах і технології її виробництва, розробці та впровадженні інновацій, а так само про управління персоналом. Головною цінністю компанії є люди, професіонали своєї справи, які ставлять перед собою одну, найголовнішу задачу - виробляти продукцію і надавати послуги, які вражають.


Компанія спеціалізується на проектуванні та виробництві корпусних меблів, перш за все для будинку. Зібравши колектив однодумців, компанія досягли оперативної і злагодженої роботи, яка принесе Вам задоволення від процесу покупки і кінцевого результату.


Ставлячи перед собою мету надання професійної допомоги потенційним клієнтам у виборі меблів для дому, в салоні "Зона Комфорту" проводяться безкоштовні майстер-класи про те, як вибирати «правильну» меблі, де фахівці діляться своїми знаннями та багаторічним досвідом в області виробництва і проектування меблів . А також розповідають про новинки, показують відмінності у вирішенні дизайну і функціональності фурнітури при проектуванні меблів.


Сайт партнера: www.zona-comforta.com.ua

Modus

Компанія "Модус" більше 20 років є одним з найбільших постачальників дверної фурнітури в Україні.

Уже котрий рік робота компанії зводиться не тільки до торгової, а й до активної соціальної діяльності - компанія є організатором Всеукраїнських конкурсів для дизайнерів зі створення нових моделей дверних ручок.


Компанія "Модус" постійно відстежує нові тенденції на міжнародному ринку дверної фурнітури, допомагає молодим фахівцям реалізовувати свої здібності, бере участь у розвитку українського дизайну, створює проекти, які дають розуміння і допомагають людям вибирати тільки якісну дверну фурнітуру і, як результат - отримувати задоволення від її експлуатації.


Сайт партнера: www.modus.ua

AGT plus

Компанія "AGT plus" з 2003 року працює на ринку меблевих комплектуючих та будівельних матеріалів.

"АГТ Плюс" пропонує широкий асортимент меблевих комплектуючих і фурнітури, великий вибір підлогового покриття, такого як ламінат і вінілову підлогу. А також виробляє меблеві фасади, міжкімнатні двері, стінові панелі.


Завдяки концепції "АГТ Плюс" під назвою "Єдиний Стиль" можна втілити навіть найсміливіші рішення і зберегти поєднання меблевих фасадів і міжкімнатних дверей з ідеальною точністю відтінків.


Сайт партнера: www.agtplus.ua

компанія PROSTIR20

Компанія PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки з Європи і креативна платформа для натхнення.

PROSTIR20 - прямий постачальник кераміки в Україні від провідних фабрик Іспанії, Італії та Німеччини. PROSTIR20 є бренд, який об'єднує в собі передові тенденції в сфері керамічної плитки та сантехніки. Це сучасний формат, який орієнтований на задоволення потреб кінцевих покупців, дизайнерів і архітекторів.


PROSTIR20 - місце, де ідеї народжуються самі. Шоу-рум відкриває споживачеві палітру кераміки, зібрану експертами в єдиному просторі, яка повністю відповідає потребам світового ринку.


Сайт партнера: www.prostir20.com.ua

MANDERS

Компанія MANDERS - надійний постачальник декоративних матеріалів на українському ринку від провідних світових брендів.

Для покупців салону "MANDERS Україна" завжди в розпорядженні яскраві фарби, складні інтелігентні відтінки, м'який текстиль, красиві шпалери, строгий плінтус, плитка для стін та підлоги, сучасна і традиційна гіпсова ліпнина, відмінні килими і килимові покриття, а також можливість замовити послугу з пошиття і оновленню меблів.


Компанія ставить своїм завданням надихати на нові ідеї всіх, хто планує зробити ремонт для свого будинку, або професійно цікавиться
декоруванням інтер'єрів.


Сайт партнера: www.manders.com.ua

Svetoria

Компанія "Svetoria" спеціалізується на продажу світильників відомих європейських брендів.

У шоу-румі компанії ви можете купити або замовити світильники практично будь-якого європейського бренду, що не розшукуючи їх на безкрайніх просторах інтернету. При цьому фахівці компанії нададуть вам будь-яку технічну підтримку і допоможуть в підборі потрібного освітлення для будь-якого виду приміщення (квартира, будинок, офіс, готель або відкритий (простір). Компанія дуже ретельно стежить за всіма змінами на ринку освітлення і має в своїй бібліотеці тільки самі останні, актуальні матеріали.

Компанія "Svetoria" - це багаторічний досвід в області освітлення, індивідуальний підхід і високі стандарти якості.


Сайт партнера: www.svetoria.com.ua

Виставка INTERIOR MEBEL

Міжнародна виставка INTERIOR MEBEL - це найпрестижніша міжнародна виставка меблів, освітлення та декору в Україні.

Виставка INTERIOR MEBEL з упевненістю підтвердила свою роль опорної точки для українського дизайн-спільноти, представників меблевої, світлотехнічної та декоративної сфер, перетворившись в професійну платформу з численними можливостями виходу на український ринок для європейських компаній. Це найпрестижніша виставка дизайну інтер'єрів в Україні, в якій беруть участь тільки топові виробники меблів, освітлення та предметів декору.


INTERIOR MEBEL є унікальною можливістю для зустрічі з українськими дизайнерами, архітекторами, імпортерами, власниками шоурумів, заможними клієнтами, а також для встановлення нових ділових зв'язків. Крім того, виставка проводить різні дизайнерські заходи, конференції, майстер-класи та спеціальні презентації, покликані підкреслити важливість стратегічного партнерства культури і бізнесу.


Сайт партнера: interior-mebelkiev.com

Attach Co-Creation Platform

Attach Co-Creation Platform - платформа для сумісного створення одягу.

Місце, де кожен може спробувати себе у ролі дизайнера та купити оригінальний одяг. Де люди різного віку, з різним досвідом, з різних міст породжують оригінальні ідеї та разом створюють унікальні речі.

 

www.attachboard.com

MZPA

MZPA - це український меблевий бренд, який у співпраці  з українськими іменитими дизайнерами створює вишукані предмети інтер'єру. 

Бренд працює  за всіма правилами елегантності, поєднуючи теплий  колір "кленовий сироп", дерево ясеня та м'яка шкіру у всіх своїх предметах, бо саме вони чудово відображають любов бренду до  атмосферності. 

Колекція стільців та барних стільців MILD за дизайном  Катерини Соколової вже прикрашає найсмачніші заклади Києва. Офісні столи VM за дизайном Сергія Готвянського  присутні в апартаментах у Каннах. Світильники колекції "Nut С" за дизайном Юлії Кононенко освіщують офіси Danon та AXO International у Нью-Йорку, а крісла-бестселлер "The Planet" розташовані в новому офісі Google в Кремнієвій долині.

Сайт партнера: https://mzpa.co

Domus Design

Журнал "Domus Design" – глянцеве видання про дизайн як уособлення стилю життя.

Це точка відліку, що дозволяє знаходити той дизайн, який відповідає власному стилю життя.


За сім років свого життя журнал завоював повагу і став популярним серед провідних українських і зарубіжних архітекторів, дизайнерів і декораторів, людей, які створюють будинки і інтер'єри, які є справжніми витворами мистецтва.


Сайт партнера: www.facebook.com/domusdesign

​NM House

"NM House" – журнал про архітектуру, будівництво, дизайн, інтер'єр та стиль життя.

NM House ™ - це унікальний майданчик, який в першу чергу буде цікавий дизайнерам, архітекторам, виробникам і, нарешті, тим, хто сьогодні тільки будує будинок своєї мрії. На сьогоднішній день ми є потужним медіа-ресурсом, який являє собою портал, журнал, video production і організацію заходів.


NM House - журнал і портал про створення будинку. У наших виданнях Ви знайдете статті з архітектури, будівництва, дизайну та стилю життя. Це інтер'єри від відомих архітекторів. Огляд новинок від виробників. Поради експертів по будівництву. Це керівництво для тих, хто цінує відмінний результат.


Сайт партнера: www.nm.house

Ідеї Вашого Дому

Журнал "Ідеї Вашого Дому" – безумовний лідер серед популярних та авторитетних видань про ремонт, облаштування інтер'єрів, а також заміське будівництво.

Видання допомагає визначитися зі стильовим рішенням майбутнього інтер'єру, дає рекомендації по переплануванню, висвітлює весь цикл ремонтно-будівельних робіт.


Журнал "Ідеї Вашого Дому" інформує про новинки, відповідних тематиці видання, представляє цікаві своїй аудиторії квартири і котеджі, публікує дизайн-проекти квартир в будинках поширених типових серій, відповідає на запитання читачів, пов'язані з ремонтом і переплануванням квартири, будівництвом будинку. Представлені і декоративні рубрики, про оформлення інтер'єру після закінчення ремонтно-будівельних робіт, поради щодо вибору аксесуарів і текстилю.


Сайт партнера: www.facebook.com/IVD.ua

Мій прекрасний сад

"Мій прекрасний сад" - українське видання найпопулярнішого в Європі журналу з декоративного садівництва.

Журнал буде цікавий садівникам-любителям, власникам заміських будинків, дач, вілл і таунхаусів. На його сторінках висвітлюються такі важливі теми, як планування і оформлення саду, оптимальний вибір рослин і догляд за ними, сезонні практичні поради садівникам. Чимало уваги приділяється і кімнатним рослинам, які підходять для декоративного оформлення зимових садів, терас і балконів.

Журнал "Мій прекрасний сад" - професійний і доброзичливий порадник для всіх, хто прагне жити в гармонії з природою.


Сайт партнера: www.facebook.com/moiPrekrasnyiSad

PROMaison

Журнал PROMaison - професійне, інформаційно-аналітичне В2В-видання про тенденції, досягнення і перспективи розвитку українського ринку подарунків, посуду, декору і предметів інтер’єру.

На сторінках журналу ви знайдете останні новини ринку, ознайомитеся з оглядовими та аналітичними матеріалами, експертними прогнозами,коментарями, практичними рекомендаціями.


Журнал PROMaison адресований:

- Виробникам, постачальникам і дистриб’юторам подарунків,
посуду, текстилю, декору і предметів інтер’єру;
- Представникам роздрібних мереж і спеціалізованих магазинів;
- Власникам та директорам салонів дизайну, декору та інтер’єру;
- Інтернет-магазинам подарунків, посуду, текстилю, декору і
предметів інтер’єру;
- Дизайнерам, декораторам, флористам;
- Асоціаціям і професійним об’єднанням.


Видавець:

ТОВ "Парус Експо Медіа", м. Київ, вул. М. Пимоненка 13, корп.6, оф.6А/17, Україна

Тел.+380 (44) 484-68-91
np@pem.com.ua
www.pem.com.ua

Chernozem

Chernozem.info — інформаційний портал, комунікаційний майданчик для всіх сфер діяльності, що мають відношення до сучасної візуальної культури.

Герої арт-оглядів, інтерв'ю та аналітичних статей порталу - арт-інституції і архітектурні бюро, видавці та фотографи, графічні, ландшафтні, предметні і фешн-дизайнери, стилісти і мистецтвознавці, арт-менеджери і коллекціонери.


Обмін думками та інформацією між українськими експертами і актуальні публікації з зарубіжних джерел дозволяють читачеві бути в курсі подій і тенденцій у сфері візуальної культури. Це створює передумови для створення творчих спілок і виникнення нових ідей і проектів, в т.ч. і з Європейською Школою Дизайну.


Сайт партнера: www.chernozem.info

Say-Hi

Say-Hi - найпопулярніше інтернет-видання про творчість. Ми створюємо статті, які хочеться читати!

Сей-Хай - це найбільш читаний російськомовний онлайн журнал про творчість. Наші матеріали висвітлюють творчість як стиль життя.
Ми пишемо про візуальне мистецтво: дизайн, ілюстрацію, відео, моушн-графіку, діджитал і технології. А також про людей, які розвивають індустрію і змінюють світ навколо.


Сайт партнера: www.say-hi.me

компанія ALT

Рекламна агенція "ALT" – це комплексне рішення з дизайну та стилю вашої компанії. Виробництво поліграфії, зовнішньої реклами, сувенірної продукції та іншої продукції рекламного змісту.

Компанія пропонує практично весь можливий спектр рекламної продукції і послуг. Працюючи з 2002 року, має достатній досвід в розробці та виробництві рекламної продукції і концепцій, готова надати повний цикл від розробки концепції продукту, до отримання готової продукції, зі стадіями: дизайну, підбору матеріалів, виходячи з поставленого завдання і умов застосування продукту, виготовлення продукції і, при необхідності, монтажу.


Географія роботи не обмежується Києвом, має можливість відправки продукції в будь-яку точку України і світу. Також володіє парком транспорту для виконання виїзного монтажу будь-якої складності. Виробнича база збережена, і всі великі замовлення виготовляються з незмінно високою якістю і швидкістю. Нова віха розвитку ALT компанії дозволить Вашому бізнесу розвиватися швидше і краще!


Сайт партнера: www.poligraphia.com

Фонд сприяння розвитку мистецтв

"Фонд сприяння розвитку мистецтв" – авторитетна організація з підтримки і розвитку культури і мистецтва в Україні та за її межами.

Благодійний фонд "Фонд сприяння розвитку мистецтв" був створений у 1994 році з метою популяризації досягнень українських талантів у сфері культури та мистецтв.


Є авторитетною організацією, яка здійснює систематичну роботу з підтримки і розвитку культури і мистецтва, дизайну, архітектури. За ініціативи та підтримки Фонду постійно здійснюються численні культурно-мистецькі заходи (художні виставки, концерти, презентації, тренінги, майстер-класи, семінари, арт-поїздки, міжнародні фестивалі).


Завдання Фонду – сприяти розвитку культури і мистецтва, підтримка тривалих мистецьких проектів в Україні та за її межами. За останні роки значно поширилася міжнародна діяльність Фонду.


Сайт партнера: www.foundart.org.ua

Парус Експо Медіа

Компанія "Парус Експо Медіа" - це організація і проведення міжнародних виставок подарунків, декору і товарів для будинку.

"Парус Експо Медіа" є провідним оператором високоефективних виставкових та медіа проектів України в сфері атмосфери затишку, лідером серед виставкових компаній України в сфері B2B виставок подарунків, новорічної та різдвяної продукції, декору і предметів інтер'єру, посуду і товарів для будинку. Один з найбільш професійних організаторів ділових заходів формату B2B (форуми, конференції, семінари, конкурси), ініціатор впровадження в Україні БАЙЄРСЬКА програми і проекту PROFMeeting, видавець інформаційно-аналітичного журналу PRO Maison.


Відмітна якість проведених заходів - зібрання кращих традицій класичної виставки з сучасними інтегрованими проектами, насиченими діловою програмою. Кожна нова виставка завжди несе в собі інновації, спрямовані на вдосконалення змісту, сервісу, системи забезпечення ефективності контактів.


Виставкова компанія "Парус Експо Медіа" є офіційним представником концерну Мессе Франкфурт в Україні.


Сайт партнера: www.pem.com.ua

ЯКдляСЕБЕ

Сервіс готових ремонтів ЯКдляСЕБЕ - це принципово новий, якісний і відповідальний підхід на ринку послуг ремонту квартир!

Сервіс ЯКдляСЕБЕ пропонує своїм клієнтам ремонти з готовим дизайном, з готовим набором матеріалів і робіт за єдиною ціною, яка не змінюється до кінця ремонту. Робити все, як для себе - це філософія компанії, заснована на принципах якості і відповідальності.


Роботи виконуються в дуже короткий термін, який становить не більше 45 календарних днів і не залежить від площі квартири. Ви можете жити і працювати в своєму режимі, всі турботи, пов'язані з ремонтом, компанія бере на себе.


Сайт партнера: yakdlyasebe.com

Porcelain-Esthetics

Українсько-Швейцарський центр "Porcelain-Esthetics" - багатопрофільний медико-естетичний центр, що надає комплекс медичних, лікувальних, відновлюючих, естетичних та іміджевих послуг.

Компанія поєднує високий рівень обслуговування і використання сучасних і високотехнологічних методів в області здоров'я і краси. Послуги центру орієнтовані на успішних, активних людей, які цінують свій час і надають якісні медичні та естетичні послуги, високий рівень сервісу, комфорт та зручність.


Відмінною рисою клініки є воєдино зібрані послуги, необхідні сучасній людині, який встигає стежити за своїм здоров'ям і завжди виглядати молодо і привабливо. Не потрібно викроювати додатковий час у своєму напруженому графіку, щоб провести комплексне обстеження здоров'я, а також відвідати стиліста, сходити до косметолога відвідати SPA центр. Не потрібно заздалегідь записуватися і об'їжджати місто в пошуку кваліфікованих фахівців - в "Porcelain-Esthetics" зібрані всі послуги, необхідні для підтримки краси і здоров'я у виконанні кращих фахівців.


Сайт партнера: esthetics.com.ua

IQ Premium Engineering

Інноваційна інженерна компанія преміум класу, яка спеціалізується на повній інсталяції та адаптації в інтер'єр нових технологій, які здатні підвищити ефективність і поліпшити функціональність будинку.

Місія компанії - дати можливість кожній людині і кожній організації на планеті досягти більшого, працювати з більшою продуктивністю і жити в енергоефективному, високотехнологічному світі завдяки синергії світових інновацій з нашим прагненням до екологічно чистого і безпечного життя. Продукти компанії: розумний будинок, розумний світ, мультирум / озвучування, домашній кінотеатр, сонцезахисні системи, телебачення, супутниковий інтернет / телебачення, відеоспостереження.


Сайт партнера: iqpremium.com