Статьи

Стартував прийом заявок на Премію HR-бренд 2019

Команда HeadHunter Україна оголошує про початок збору заявок на участь у Премії HR-бренд Україна 2019.

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

ЯК БУЛО МИНУЛОГО РОКУ

Минулого року у Премії HR-бренд були представлені 45 проектів українських компаній, 12 з яких були відзначені основними та 14 спеціальними й додатковими нагородами. Своїми HR-кейсами номінанти Премії продемонстрували процес трансформації бренда роботодавця, сучасні тренди в рекрутменті та нові підходи бізнесу до корпоративної соціальної відповідальності. Підсумкова конференція зібрала понад 350 учасників і стала найзгадуванішою HR-подією у медіа й соцмережах (59 публікацій у ЗМІ та більше 230 постів). До організації Премії HR-бренд 2018 долучились 25 партнерів із різних галузей.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ

1. Необхідно подати:

• заявку з описом HR-проекту

• презентацію проекту у довільному форматі

2. Ваш проект має відповідати трьом критеріям:

• ефективність та результативність

• сучасність методів реалізації

• актуальність впровадження проекту для компанії

При цьому допускаються тільки реальні проекти, реалізовані протягом останніх півтора року, або довгострокові трансформаційні проекти, які мають зріз стану до впровадження, проміжні результати реалізації та результативність за підсумками проекту.

Ви можете подавати кілька проектів від однієї компанії, однак у різних номінаціях. Тобто в одній номінації може бути представлений тільки один проект від учасника.

3. Проект може бути представлений у таких номінаціях:

• СВІТ (реалізований в Україні і як мінімум в одній іншій країні)

• УКРАЇНА (реалізований у декількох регіонах України, включно з Києвом)

• РЕГІОН (реалізований в одному або декількох регіонах України, крім Києва)

• СТОЛИЦЯ (реалізований у Києві та Київській області)

Номінування у Премії HR-бренд – це можливість привернути увагу до свого бренду роботодавця, розповісти про свій HR-кейс та перейняти досвід інших, познайомитись з HR-спільнотою, приєднатись до унікального нетворкінгу, першими дізнатись про тренди управління талантами та мати доступ до багаторічного архіву матеріалів Премії.

Заявіть про свій HR-бренд на Премії, станьте частиною головної HR-події року та покажіть, чим ви відрізняєтесь від інших роботодавців та як в час боротьби за таланти трансформує HR-функція.

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Отримати детальну інформацію та оформити заявку на участь можна також за номером телефону: 044 230 87 39 або написавши листа на електронну скриньку info_ukraine@hh.ua

Вакансии дня

Комментарии