Статьи

Фінальна у 2016 році HRD-середа від hh.ua

9 листопада відбулася сьома і остання у 2016 році «HRD-середа», бізнес-сніданок для директорів по персоналу.

HRD обговорювали важливі теми, ділилися досвідом щодо продуктивності впровадження в компаніях автоматизованих HR-процесів, секретами успішної побудови кар’єри, реалізацією цікавих і успішних проектів по залученості і утриманню персоналу, а також про практику просування бренду компанії як привабливого роботодавця. Традиційно відкрила «HRD-середу» керівник проекту «Премія HR-бренд Україна» Лариса Онипко .

Генеральний директор HeadHunter Україна Марина Маковій привітала всіх присутніх на бізнес-сніданку та гостинно запросила колег взяти участь у найголовнішій події року – «Премії HR-бренд Україна». Цей унікальний конкурс HR-кейсів дозволяє простежити актуальні тенденції та нові ефективні ідеї, що з'явилися на ринку праці, а також дає можливість детально вивчити ефективні HR-інструменти, які компанії-лідери використовували у своїй роботі протягом року. Сьогодні Премія – практичний та унікальний захід, який є флагманом всіх інноваційних процесів у сучасній HR-cереді України.

З презентацією кейсу «Індивідуальні дослідження як інструмент аудиту бренду роботодавця» виступила Ірина Брицька , директор з маркетингу HeadHunter Україна. Індивідуальне дослідження зовнішнього бренду роботодавця від hh.ua дозволяє визначити впізнаваність компанії на ринку, лояльність до неї з боку громадян, окреслити місце в середовищі конкурентів, виявити головні проблеми та розробити дієві, ефективні рекомендації. Індивідуальне дослідження бренду роботодавця користується на сьогодні особливою зацікавленістю у клієнтів HeadHunter, адже цей продукт дозволяє в коротні строки вивчити слабкі та сильні сторони, головні конкурентні переваги, а також сформувати ціннісні рекомендації по роботі компанії над брендом роботодавця для визначеної цільової аудиторії.

Тетяна Никитович, директор Smart Solutions , виступила з презентацією кейса «Автоматизація HR-процесів на базі он-лайн порталу: інтегроване рішення для клієнтів та співробітників» . Тетяна Никитович поділилася досвідом створення IT платформи на базі внутрішнього он-лайн порталу компанії, яка об’єднала Smart Solutions , клієнтів та їх співробітників, утворивши єдине поле для комунікації і електронного документообігу. Платформа вирішила задачі сервісу, зручності і оперативності взаємодії, а також значно покращила ефективність роботи компанії. Також у кейсі мова йшла про те, як класична HR-компанія набула ознак IT-компанії. Smart Solutions відкрито поділилася лайфхаками, що можуть бути корисними компаніям на шляху до автоматизації в стилі Digital.

Gender diversity - одна з ключових цілей, які ставить перед собою ТОП менеджмент глобальних компаній. В цьому переконана команда одного з кращих роботодавців України, міжнародна телекомунікаційна компанія Vodafone Україна . HR Директор компанії Надія Сіренко та заступник Генерального Директора, Регіон Центр, Ольга Дейнега презентували аудиторії роздуми про «Успіх у стилі Vodafone: 5 лайфхаків від жінки у великому бізнесі» . Ольга Дейнега поділилася секретами успішної кар’єри – як від функціональної експертизи перейти в управління бізнесом, чи легко бути жінкою-керівником і як компанія може підтримувати принцип diversity в управлінні талантами. На думку керівництва компанії, саме гендерна рівність, однакові можливості для розвитку персоналу на різних позиціях та дружна взаємодії між співробітниками – невід’ємні складові секрету успіху Vodafone Україна.

По завершенню бізнес-сніданку партнери заходу Smart Solutions розіграли сертифікат на консультацію, налаштування і супровід рекламної кампанії в Фейсбуці для однієї вакансії терміном на три тижні. Smart Solutions взяли на себе повне налаштування і контроль кампанії, створення інформерів і промо, звітності і відповідальності за результат, а також рекомендації за кліки.

HeadHunter Україна дякує всім присутнім на бізнес-сніданку за залученість до події та чекає гостей на «HRD-середах» вже у новому 2017 році.

Висловлюємо подяку партнеру HRD-середи - Smart Solutions. Компанія Smart Solutions - Генеральний партнер «Премії HR-бренд Україна 2016».

Дякуємо компанії Vodafone Україна, одному із кращих роботодавців України, переможцю Премії HR-бренд 2015, за підтримку Премії та вклад у розвиток культури HR-брендингу в Україні.

Також висловлюємо вдячність за гостинність ресторану «Sam’s Steak House» .

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до підсумкової конференції «Премія HR-бренд Україна 2016».

Програма заходу та реєстрація

Приходьте, надихайтеся історіями успіху, конвертуйте знання у бізнес.

Вакансии дня

Комментарии