This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-ukraina/ (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-29. The original page over time could change.
Україна

Україна

29 жовтня 2019

Українські дипломати привітали Туреччину з Днем Республіки

Українські дипломати, які працюють в Посольстві України в Туреччині, зняли відеоролик-привітання з нагоди 96-ї річниці створення Турецької Республіки, який відзначають сьогодні.

До BankID НБУ вже приєдналися 10 банків

До системи віддаленої ідентифікації BankID Національного банку вже приєдналися 10 банків.

Марченко обіграв Стаховського на турнірі ATP Challenger Tour у Німеччині

Перемогою Іллі Марченка над Сергієм Стаховським закінчилося у вівторок українське тенісне дербі на турнірі АТР в Еккенталі (Німеччина) із призовим фондом 46 тис 600 євро.     

Готувати об'єкти до концесії Україні допоможе IFC - меморандум

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук підписав Меморандум з віцепрезидентом Міжнародної фінансової корпорації (IFC) Джорджиною Бейкер про порозуміння між Кабміном та IFC щодо державно-приватного партнерства.

Зеленський закликає молодь за кордоном повертатися додому

Президент Володимир Зеленський переконаний, що Україні потрібні талановиті люди з вищою освітою, та закликає всіх, хто навчається за кордоном, повертатися додому.

Цього сезону в Україні виробили майже 800 тисяч тонн цукру

Цукрові заводи в Україні з початку сезону виробили 768,2 тисячі тонн цукру.

Футбольна Прем’єр-ліга України в наступному сезоні може пройти у два кола

Футбольна Прем’єр-ліга України (Favbet Ліга) у сезоні-2020/21 швидше за все пройде у два кола.

Українське видання – у трійці найкрасивіших книжок світу

Українську книжку «Я так бачу» нагородили бронзовою медаллю в Швейцарії на виставці переможців конкурсу на найкрасивіші книги світу від німецького фонду "Мистецтво книги".

Президент звільнив двох та призначив чотирьох нових членів НКРЕКП

Президент Володимир Зеленський призначив Олексія Магду, Валерія Тарасюка, Ольгу Бабій та Руслана Кайдаша членами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

Снігур пробилася до основної сітки турніру ITF у Китаї

Українська тенісистка Дар'я Снігур упевнено виграла обидва матчі відбору турніру ITF World Tennis Tour Liuzhou Open в Лючжоу (Китай) із призовим фондом 60 тис дол.

Українські школярі вибороли дві медалі на міжнародному конкурсі наукових проєктів у Бразілії

Представники Малої академії науки Ольга Харасахал та Дмитро Соломянюк вибороли 2 медалі на Міжнародному конкурсі наукових проєктів Mostratec-2019 у місті Ново-Амбурго (Бразилія).

28 жовтня 2019

Балаян, Осика та Ільєнко: у Чехії показали українське "поетичне кіно"

На Їглавському кінофестивалі документального кіно, який проходить 24-29 жовтня у Чехії, відбулися дві масштабні українські ретроспективи.

Презентували англомовну збірку есеїв про Україну

Громадська організація “Інтерньюз-Україна” презентувала книгу “Україна в історіях та оповідях. Есеї українських інтелектуалів” англійською та планує видати її й іншими європейськими мовами.

Україна наростила експорт зерна та борошна

З 1 липня, коли розпочався новий 2019/2020 маркетинговий рік, по 28 жовтня Україна експортувала на 5 млн тонн зернових культур більше, ніж за аналогічний період попереднього сезону, - загалом 17,940 млн тонн.

Експорт агропродукції з України цьогоріч перевищив торішні показники на 21,5%

Експорт аграрної продукції з України з січня по вересень 2019 року на 21,5%, або на 2,8 млрд дол., перевищив показник аналогічного періоду минулого року.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • UA-TV
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2019 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-