This version of the page http://leacond.com.ua/news/ (89.184.90.204) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-25. The original page over time could change.
Прес-центр «ЛІКОНД»

Прес-центр

Ціни на гідрофторвуглеці продовжують падати

Середа, 23 Жовтня 2019

Daikin Germany інтегрує опалювальний бренд Rotex

Середа, 16 Жовтня 2019

НІМЕЧЧИНА: Провідний світовий кондиціонерний виробник Daikin трансформує свій опалювальний бізнес в країні через ребрендінг – з 1 січня наступного року – опалювальної продукції Rotex під Daikin.

Окрім того, з 1 квітня 2020 року, торгівельні, маркетингові та сервісні служби Daikin Airconditioning Germany GmbH та Rotex Heating Systems GmbH будуть повністю інтегровані.

Детальніше

Промисловість США закликає до підтримки послідовної відмови від гідрофторвуглеців

П'ятниця, 11 Жовтня 2019

Сполучені Штати: Представники американської кондиціонерної та холодильної галузі звернулися до Конгресу США з ініціативою підтримати поступове виведення з ринку гідрофторвуглецевих холодильних агентів.

У листі до керівництва Комітету з Питань Енергетики та Торгівлі Конгресу США та Сенатського Комітету з Питань Навколишнього Середовища та Суспільної Праці, 32 члени Американського Інституту Кондиціювання Повітря, Опалення та Охолодження AHRI та Альянсу Відповідальної Екологічної Політики закликали до підтримки запропонованого федерального законодавства з метою встановлення національної структури щодо припинення застосування гідрофторвуглецевих холодоагентів.

Детальніше

Кейс-конференція «Ефективна кліматизація об'єктів комерційної нерухомості»

Четвер, 10 Жовтня 2019

8 листопада 2019 р. у готелі Hilton Kyiv відбудеться кейс-конференція «Ефективна кліматизація об'єктів комерційної нерухомості».  Це захід практичного спрямування, організований компанією «Ліконд», офіційним дистриб'ютором DAIKIN в Україні,  для представників девелоперів та великих будівельних компаній.

Детальніше

Mayekawa запускає другу холодильну фабрику в Європі

Четвер, 10 Жовтня 2019

Об'єднані Арабськи Емірати: Американський хімічний гігант Honeywell випустив новий програмний додаток для смартфонів з метою виявлення підробок своїх гідрофторвуглецевих холодильних агентів та сумішей під брендом Genetron.

Детальніше

Сучасна кліматизація промислових об'єктів та логістичних центрів: специфіка та вимоги

Середа, 9 Жовтня 2019

9 жовтня 2019 р. у прес-студії «Українські Новини» відбулася Інтернет-конференція на тему: «Cучасна кліматизація промислових об'єктів та логістичних центрів».

У заході  взяли участь провідні експерти українського кліматичного ринку: Володимир Степура, Директор компанії «Ліконд», офіційного дистриб'ютора DAIKIN і HOVAL в Україні та Олег Корнієнко, Керівник відділу промислової вентиляції компанії «Ліконд».

Детальніше

Honeywell пропонує засоби верифікації гідрофторвуглецевих холодоагентів

Вівторок, 8 Жовтня 2019

Об'єднані Арабськи Емірати: Американський хімічний гігант Honeywell випустив новий програмний додаток для смартфонів з метою виявлення підробок своїх гідрофторвуглецевих холодильних агентів та сумішей під брендом Genetron.

Детальніше

ASERCOM оприлюднює рекомендації щодо займистих холодоагентів

Понеділок, 7 Жовтня 2019

БЕЛЬГІЯ: Спілка Європейських Виробників Компонентів до Систем Охолодження та Кондиціонування Повітря ASERCOM, розробила нові рекомендації щодо безпечного поводження з компонентами займистих холодильних агентів.

Детальніше

Китайський споживач стає витонченішим, ціни на кондиціонери зростатимуть

П'ятниця, 4 Жовтня 2019

КИТАЙ: Згідно з останнім звітом британського ринкового дослідника BSRIA, ціни на побутові кондиціонери повітря у Китаї будуть зростати.

Незважаючи на відверту низькість за європейськими стандартами, середньо-ринкові ціни на побутові кондиціонери в Китаї мають тенденцію до зростання, йдеться у звіті. Поточна середня ціна побутових кондиціонерів, переважно одинарних спліт-систем потужністю нижче 5 кВт, близька до RMB3,000 (€385,00), що, на думку BSRIA, зросте на цілих RMB3,500 (€445,00) протягом наступних кількох років.

Детальніше

Інтернет-конференція «Cучасна кліматизація промислових об'єктів та логістичних центрів

Четвер, 3 Жовтня 2019

9 жовтня 2019 року, об 11:00,  у прес-студії «Українські Новини» відбудеться Інтернет-конференція на тему: «Cучасна кліматизація промислових об'єктів та логістичних центрів».

Детальніше

Daikin додає моделі 20 кВт і 25 кВт до модельного ряду Sky Air серії А

Четвер, 3 Жовтня 2019

БЕЛЬГІЯ: Світовий кліматичний важковаговик Daikin розширює модельний ряд серії А своїх  комерційних кондиціонерів Sky Air з низькою висотою новими одновентиляторними конденсаторними блоками потужністю 20 кВт і 25 кВт.

Детальніше

5 порад Hoval щодо опалення та економії енергії

Вівторок, 1 Жовтня 2019

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете стабільно зменшити споживання енергії та, відповідно, витрати на опалення вашого житла. Таким чином, роблячи добру справу для навколишнього середовища, ви також піклуєтесь про власний гаманець.

Детальніше

Екологічно безпечне охолодження досяжне!

Вівторок, 1 Жовтня 2019

БЕЛЬГІЯ: Стале, або екологічно раціональне, охолодження є цілком досяжним, але, за словами голови Європейського Партнерства з Енергетики та Навколишнього Середовища EPEE, існує суттєвий розрив між наукою, політикою та суспільством, що потрібно негайно закрити.

Детальніше

Daikin затверджує R32 для основної кондиціонерної продукції в США

Понеділок, 30 Вересня 2019

Сполучені Штати: Світовий кліматичний важковаговик Daikin прагне до значного розширення застосування холодильного агенту R32 з низьким показником Потенціалу Глобального Потепління GWP через розробку повітропроводної (або канальної) та безповітропроводної побутової, легкої комерційної та прикладної кондиціонерної продукції для ринку Північної Америки.

Детальніше

Система VRV з рекуперацією теплоти забезпечує енергоефективний комфорт для гостей готелю Courtyard Hotel by Marriott, Paris

П'ятниця, 27 Вересня 2019

Гнучкість системи кондиціонування повітря Daikin VRV дозволила престижній мережі готелів Marriott омолодити стару комерційну будівлю в центрі Парижу.

Розташований напроти Ліонського залізничного вокзалу Парижу (Gare de Lyon Station), новий готель Courtyard Hotel by Marriott, є першим для відомої міжнародної мережи Marriott  в цьому місті.

Детальніше
Дивитися більше

Зв'яжіться з нами

Отримайте інформаційну підримку дістріб`ютора

Знайдіть дилера у вашому регіоні

Знайдіть дилера в вашому регіоні, отримайте умови продажу, сервісу та обслуговування

Завантажити каталоги

Завантажте актуальні каталоги обладнання Daikin та Hoval

Інформація

Daikin

Контакти

+380 44 238-61-21

04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 27-Т

При будь-якому використанні матеріалів з сайту з позначкою «Переклад: компанія ЛІКОНД» гіперпосилання (hyperlink) на leacond.com.ua обов'язкове. Компанія ТОВ «ЛІКОНД» не несе будь-якої відповідальності за прямі або непрямі збитки, що розуміються в самому широкому сенсі, що випливають з прямого чи непрямого використання і чи трактування матеріалів, представлених на даному сайті, а також неточностей перекладу. Технічні параметри обладнання, представленого на сайті наведені тільки для довідкових цілей і можуть бути змінені без попереднього повідомлення.

Кейс-конференція «Ефективна кліматизація об'єктів комерційної нерухомості»

Зареєструватись